Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην παρεα

μπορειτε να με βοηθησετε να επιλεξω ενα ac? Για σπιτι 65τμ σαλονοκουζινα 2 δωματια μπανιο χωρις διαδρομους. 

Κοιταω 18αρη η 24αρη μεχρι 1200 ευρω , θελω κατι καλο για να το εχω χρονια αλλα δε ξερω σε ποια μαρκα και μοντελο να παω. Εχω βρει 24αρια απο mitsubishi/daikin/fujitsu.. 

Το σπιτι ειναι ρετιρε με οτι αυτο συνεπαγεται 

Ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από TRILOBYTER
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Καλησπερα στην παρεα

μπορειτε να με βοηθησετε να επιλεξω ενα ac? Για σπιτι 65τμ σαλονοκουζινα 2 δωματια μπανιο χωρις διαδρομους. 

Κοιταω 18αρη η 24αρη μεχρι 1200 ευρω , θελω κατι καλο για να το εχω χρονια αλλα δε ξερω σε ποια μαρκα και μοντελο να παω. Εχω βρει 24αρια απο mitsubishi/daikin/fujitsu.. 

Ευχαριστω πολυ

Οοοοοχι. Θα διαβάσεις 1120 σελιδες στο αντιστοιχο θεμα και επειδη νομιζω οτι έχεις και πρόβλημα υγρασιας θα διαβασεις αλλες 410 σελίδες για να έχεις πλήρη άποψη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Οοοοοχι. Θα διαβάσεις 1120 σελιδες στο αντιστοιχο θεμα και επειδη νομιζω οτι έχεις και πρόβλημα υγρασιας θα διαβασεις αλλες 410 σελίδες για να έχεις πλήρη άποψη.

σορρυ αλλα τι οχι;

Δεν εχω προβλημα υγρασιας φιλε μου το σπιτι δεν ειναι ουτε υπογειο ουτε ισογειο. Αμα ενοεις οτι βρεχεται η πλακα απο πανω τοτε ναι αλλα υπαρχει μονωση

Επεξ/σία από TRILOBYTER
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Καλησπερα στην παρεα

Ευχαριστω πολυ

https://www.insomnia.gr/forums/topic/296911-συμβουλές-για-κλιματιστικά/#comments

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TRILOBYTER είπε

σορρυ αλλα τι οχι;

Δεν εχω προβλημα υγρασιας φιλε μου το σπιτι δεν ειναι ουτε υπογειο ουτε ισογειο. Αμα ενοεις οτι βρεχεται η πλακα απο πανω τοτε ναι αλλα υπαρχει μονωση

Πλάκα έκανα φίλε μου. Συγγνωμη αλλα το θεμα κλιματιστικου το έχουμε τερματίσει. Τώρα μιλαμε για το πως πολυμερίζονται τα πλαστικά της κάθε μάρκας ανάλογα με την θερμοκρασία και αν το τρίξιμο ειναι κρακ ή τρικ. Κάνε ερώτηση εκει που σου έστειλα και θα βρεθουν αρκετές επιλογές.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

Καλησπερα στην παρεα

Ευχαριστω πολυ

Δες το καθένα πόσο αποδίδει στη θέρμανση , 

Εγώ έχω Gree cozy.

Άμα βάλεις 18 ή 24 να φροντίσεις να έχει δική του γραμμή και ασφάλεια στο πίνακα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...