ntasis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα έκανα μια παραγγελία μέσο αλλι, μια οθόνη αξίας 41€ και εχει μείνει στο τελωνείο. Αυτή μου ζητάνε απόδειξη, αλλά ο κινέζος δεν μ απαντάει...τι να κάνω;
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Σε τι να απαντησει ο Κινέζος; Στειλε screenshot του προϊόντος απο το αλι και screenshot απο την χρέωση στην καρτα σου.
bromiaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, ntasis είπε Καλημέρα έκανα μια παραγγελία μέσο αλλι, μια οθόνη αξίας 41€ και εχει μείνει στο τελωνείο. Αυτή μου ζητάνε απόδειξη, αλλά ο κινέζος δεν μ απαντάει...τι να κάνω; 1. Θα μπεις στο ali και θα βγάλεις ένα screenshot - print screen -αντίγραφο την παραγγελία σου όπου φαίνεται πόσο κόστιζε. 2. Επίσης θα βγάλεις ένα screenshot - print screen -αντίγραφο από την πιστωτική – χρεωστική σου κάρτα όπου θα φαίνεται το ποσό που χρεώθηκε από την παραπάνω αγορά… 3. Στέλνεις αυτά τα δυο εκεί όπου σου ζητηθήκαν… Ο Κινέζος τι δουλειά έχει και τον ανακατεύεις;;;;; Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από bromiaris 1
christakos07 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Ετοιμάσου για 24% ΦΠΑ και 15 ευρώ αμοιβή για τον εκτελωνισμό. Άρα σύνολο 24,84 ευρώ επιπλέον. Το παραπάνω καλό σενάριο ισχύει στην περίπτωση που το δέμα είναι στο δίκτυο των ΕΛΤΑ. Θα σε πικράνω με τις ενδεχόμενες χρεώσεις από courier. 1 1
Black Demis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 εγώ πάντα με print screen απο ali τους στέλνω στην περίπτωση σου θα πληρώσεις περίπου 25 ευρώ
Arkin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Ποτε δεν αγοραζουμε μεγαλα δεματα απο Ali που κανουν πανω απο 22 ευρω με τα μεταφορικα. Περνανε σχεδον ολα τελωνειο. Μονο BG/GB με priority να εχετε το κεφαλι σας ησυχο η απο Ευρωπαικα amazon. 2 ευρω πηρα απο το Ali 3 καλωδια ugreen και οι αθεοφοβοι τα εχουν ακομα τελωνειο 10 μερες αλλιως θα μου ειχαν ερθει. Προφανως δεν θα πληρωσω τιποτα παραπανω αλλα τα ελληνικα τελωνειο ειναι για τα πανηγυρια στην αργοπορια τους και στο να παιδευουν τον κοσμο.
ntasis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,ελπίζω να μην υπάρχει θέμα και να παραλάβω το δέμα και ας ειναι με 25 ευρω 😭😭
thanasisdoul Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Στις 10/11/2019 στις 9:31 ΜΜ, ntasis είπε Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,ελπίζω να μην υπάρχει θέμα και να παραλάβω το δέμα και ας ειναι με 25 ευρω 😭😭 Τελικά τι έγινε 25 ευρώ τελωνείο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις