Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έκανα μια παραγγελία μέσο αλλι, μια οθόνη αξίας 41€ και εχει μείνει στο τελωνείο. Αυτή μου ζητάνε απόδειξη, αλλά ο κινέζος δεν μ απαντάει...τι να κάνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, ntasis είπε

Καλημέρα έκανα μια παραγγελία μέσο αλλι, μια οθόνη αξίας 41€ και εχει μείνει στο τελωνείο. Αυτή μου ζητάνε απόδειξη, αλλά ο κινέζος δεν μ απαντάει...τι να κάνω;

1. Θα μπεις στο ali και θα βγάλεις ένα screenshot - print screen -αντίγραφο την παραγγελία σου όπου φαίνεται πόσο κόστιζε.

2. Επίσης θα βγάλεις ένα screenshot - print screen -αντίγραφο από την πιστωτική – χρεωστική σου κάρτα όπου θα φαίνεται το ποσό που χρεώθηκε από την παραπάνω αγορά…

3. Στέλνεις αυτά τα δυο εκεί όπου σου ζητηθήκαν…

Ο Κινέζος τι δουλειά έχει και τον ανακατεύεις;;;;;

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 1
Δημοσ.

Ετοιμάσου για 24% ΦΠΑ και 15 ευρώ αμοιβή για τον εκτελωνισμό. Άρα σύνολο 24,84 ευρώ επιπλέον. 

Το παραπάνω καλό σενάριο ισχύει στην περίπτωση που το δέμα είναι στο δίκτυο των ΕΛΤΑ. Θα σε πικράνω με τις ενδεχόμενες χρεώσεις από courier.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ποτε δεν αγοραζουμε μεγαλα δεματα απο Ali που κανουν πανω απο 22 ευρω με τα μεταφορικα. Περνανε σχεδον ολα τελωνειο. Μονο BG/GB με priority να εχετε το κεφαλι σας ησυχο η απο Ευρωπαικα amazon. 2 ευρω πηρα απο το Ali 3 καλωδια ugreen και οι αθεοφοβοι τα εχουν ακομα τελωνειο 10 μερες αλλιως θα μου ειχαν ερθει. Προφανως δεν θα πληρωσω τιποτα παραπανω αλλα τα ελληνικα τελωνειο ειναι για τα πανηγυρια στην αργοπορια τους και στο να παιδευουν τον κοσμο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,ελπίζω να μην υπάρχει θέμα και να παραλάβω το δέμα και ας ειναι με 25 ευρω 😭😭

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 10/11/2019 στις 9:31 ΜΜ, ntasis είπε

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,ελπίζω να μην υπάρχει θέμα και να παραλάβω το δέμα και ας ειναι με 25 ευρω 😭😭

Τελικά τι έγινε 25 ευρώ τελωνείο ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...