elpaso1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Αναφερομαι συγκεκριμενα για την " Η καρτα μου, Υγεια" που παρουσιαζει και ο Σαμοϊλης στο Open. 29 ευρω για 1 ατομο και 39 ευρω μεχρι 10 ατομα! Ειναι δυνατον; https://www.ikartamou.gr/
_chris_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) έριξα μια γρήγορη ματιά στο site, διάβασα και τις 6 αξιολογήσεις της εταιρίας. εμένα προσωπικά δε με πείθει. Μου τη δίνει που δεν είναι εμφανές ποιος βγάζει αυτή την κάρτα και επίσης όταν σε κάποιο site μου κοτσάρουν με μεγάλη γραμματοσειρά το τηλέφωνο να τρέξω να προλάβω Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από _chris_
mic2mic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες "κάρτες υγείας" έχουν εμφανιστεί τα τελευταία 15 χρόνια. Μετά από 1 χρόνο συνήθως είναι εξαφανισμένες.
1comment Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Το θέμα είναι οι παροχές. Στους γιατρούς που λέει ότι σου παρέχει για εξετάσεις... Θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού σε κάθε μεγάλη πόλη και σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις χιλιόμετρα για να πας. Μεγάλη πόλη γιατί αν μένεις επαρχία ξέχνα το. Δεν θα συμφέρει να πας καθόλου. Η βενζίνη θα κοστίζει όσο η επίσκεψη. Γενικά προτίμησε να κάνεις ένα ασφαλιστήριο υγείας, είναι πιο αξιόπιστο και πιο χρήσιμο.
papoys1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Να σε βάλουν μέσα με δήθεν δωρεάν παροχές θέλουν και μετά θα σου λένε ότι πρέπει να πληρώσεις γιατί η κάρτα δεν σε καλύπτει σε τίποτε. Μην τσιμπάτε σε τέτοιου είδους τελεσκουπίδια. Να κάνετε μία σοβαρή ασφάλιση υγείας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. 6 1
adi32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Ούτε τότε έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τώρα που όλα καταγράφονται στο ΙΚΑ θα βρουν ένα σωρό δικαιολογίες να μη σε καλύψουν. 1 1
johnyboy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Καλά εκείνες και αν είναι απάτη. Είχα 2, μια δικιά μου και μια σε ομαδικό. Από μια φορά τις χρειαστηκα για ψιλοπραγματα και μου βγάλανε την Παναγία. Σκέψου να ήθελα τίποτα πιο σοβαρό. Τελικά δεν έχω καμία. Πληρώνεις 60 ευρώ το μήνα και σου κάνουν θέμα για 30 ευρώ μια φορά τον χρόνο που χρειάστηκε. Απατεώνες. 1 1
great Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Κάρτα υγείας με 10€ νομίζω οτι πρέπει να σε προβληματίζει απο μόνο του. Ειδικά σε διαφήμιση στο OPEN. Ή θα τα σκάσεις και θα κάνεις σοβαρο πακέτο ασφάλισης ή στους απατεώνες που απλά εξαφανίζονται μετά απο ένα χρόνο ή όταν τους χρειαστείς. 1
agnostos13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Εδώ στις μεγάλες ασφαλιστικές πας, δίνεις 300/χρόνο και διαπιστώνεις οτι έχουν 1002 εξαιρέσεις. Φαντάσου με αυτές τις κάρτες που δίνεις λίγο παραπάνω από το μελάνι τους. 2
GREGORYMO Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει κάποιος που την ΕΧΕΙ και του ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ να μας πει εμπειρία ?
kr0m Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 συγγενικο μου προσωπο μιας καποιας ηλικιας με το οποιο δεν τα παμε καλα, θεωρησε καλη ιδεα να με γραψει σε αυτη την ροπαπακαρτα, εννοειται χωρις να με ρωτησει (παιζει να το κανε απο αντιπαθεια και μονο). παρεα με μενα εγραψε βεβαια και αλλα ατομα απ'την οικογενεια. απο που να ξεκινησω; απ'το γεγονος οτι μπορεις να γραψεις οποιον θες, χωρις καν να ρωτησεις τον ιδιο; απ'το γεγονος οτι εμαθα οτι γραφτηκα στην καρτα απο ενα τυχαιο οικογενειακο τραπεζι; (μαζι με τους αλλους φυσικα) ή απ'το οτι οταν πηρα τηλεφωνο για να απαιτησω να με διαγραψουν απ'την καρτα αυτη, επρεπε να φτασω σε σημειο να τους απειλησω με αναφορα στην ΑΠΔΠΧ, επειδη μου ελεγαν οτι πρεπει να συμφωνησει ο συγγενης μου για τη διαγραφη μου;
thomasko7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 οι κάρτες υγείας είναι ξεκάθαρα εξωνοσοκομειακά προγράμματα. Πολλοι δε το γνωρίζουν κ νομίζουν πως είναι ασφαλιστήρια υγείας.Καμία σχεση...ειναι μόνο επισκέψεις σε ιατρους δικτύου εταιριών κ ποσό διαγνωτικών εξετάσεων.τιποτα παραπανω. Επιλέξτε κατα τη γνώμη μου τετοια προγράμματα ασφαλιστικών ετιαριων λόγω του brand name τους κ όσα (λίγα ) χρήματα κοστίζουν θα είναι τίμια για την αγορά που κάνατε.
Anastasia67 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Τεραστια απατη....αρκει να ριξεις μια ματια στο βιογραφικο των ξωφλημενων "επωνυμων" διαφημιστων τους .....απο απατη σε απατη...ποτε οτι θα βοηθησουν υπερχρεωμενα νοικοκυρια...ποτε οτι θα βρουν απασχοληση....κλπ.....πολλες φορες δρουν ομαδικα ...ακομα και γινονται και τηλεοπτικα και ουσιαστικα ζευγαρια απατεωνων.....βοθρος πραγματικος...εκμεταλλευονται την αμαθεια του κοσμου που δυστυχως υπαρχει σε μαγαλο βαθμο μεχρι καποιος να τους ανοιξει τα ματια
papoys1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Νέοι δεν βλέπουν τηλεόραση και πολύ καλά κάνουν (σκουπίδια δείχνουν) οπότε πρέπει να πουλήσουν κάτι σε ηλικιωμένους και λίγους ανεγκέφαλους που απέμειναν να τους βλέπουν. Τι θα πουλήσουν;;;;; Φυσικά σκουπίδια και προϊόντα απάτη κρυμμένα πίσω από κάποιο νομιμοφανή μανδύα. 1 1
MariaLog Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 "διαφημιση στο ΟPEN" .. και εκει σταματησα να διαβαζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα