Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια προκυται να αγορασω νεο κινητο και ειμαι αναμεσα σε δυο 
https://www.skroutz.gr/s/17872416/Samsung-Galaxy-A50-Dual-4GB-128GB.html
https://www.skroutz.gr/s/19896259/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-64GB.html

Μπορειτε να με βοηθησε να διαλεξω ενα απο τα δυο γτ ειμαι σε διλλημα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/11/2019 στις 9:12 ΜΜ, pngts1996 είπε

Καλησπερα παιδια προκυται να αγορασω νεο κινητο και ειμαι αναμεσα σε δυο 
https://www.skroutz.gr/s/17872416/Samsung-Galaxy-A50-Dual-4GB-128GB.html
https://www.skroutz.gr/s/19896259/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-64GB.html

Μπορειτε να με βοηθησε να διαλεξω ενα απο τα δυο γτ ειμαι σε διλλημα!

Πάντως, ανάμεσα στα δύο που κοιτάζεις, σε γενικές γραμμές το Xiaomi Redmi Note 8 Pro είναι αρκετά καλύτερο  στα περισσότερα χαρακτηριστικά,   

το Samsung Galaxy A50 υπερέχει στην οθόνη, που είναι Super Amoled και έχει τρεις υποδοχές για δύο sim + sd card

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-8-pro

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-samsung-galaxy-a50

Επεξ/σία από NovaLacertae
Δημοσ.

το note 8 pro απο οσα ξερω κανει για gaming, εισαι δεν εισαι gamer οταν ειναι να διαλεξεις αναμεσα σε 2 συσκευες και η μια κανει για παιχνιδια περνεις απλα αυτην !

εχει και καλυτερες καμερες (απο οσα ξερω ξανα) , το μονο που εχω δει ο ιδιος ειναι οτι στο mode 64mp η καμερα τα σπαει .

φυσικα τα αρχεια που θα δινει θα ειναι μεγαλα αλλα αυτα που σε ενδιαφερουν θα τα περνας απο ενα app να τα κανεις συμπιεση και τελειωσες.

το sammy δεν εχει καλη αποδωση στην καμερα εαν σε ενδιαφερει αυτο.

εχω διαβασει και θεματα με δαχτυλικο αποτύπωμα με το να αργει να αναψει σε κληση και γενικα σε δουλεια να βρισκονται!

απο την το note 8 pro με τον mediatek ενω δεν το εχουν παρει πολλα παιδια δεν εχω διαβασει προβλαματα στο νημα του σε σχεση π.χ με το m9 t με τον 730 , τραγικη ειρωνεια !

το mi a3 που προταθηκε ειναι μια σουπερ επιλογη σε ολα φθανει να μην φρεναρε στα 720p .

ενω ειναι απολαυση η οθονη του στο youtube και γενικα θα υποθεσω σε θεαση καλης ποιοτητας βιντεο δε θα ηθελε καποιος να τερματιζει η συσκευη στα 720 .

το mi 9 lite ειναι επισης μια υπεροχη συσκευη που ανετα θα αγοραζα.

θα ημουν δηλαδη αναμεσα σε mi9 lite και Note 8 pro . 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgerapp είπε

το note 8 pro απο οσα ξερω κανει για gaming, εισαι δεν εισαι gamer οταν ειναι να διαλεξεις αναμεσα σε 2 συσκευες και η μια κανει για παιχνιδια περνεις απλα αυτην !

εχει και καλυτερες καμερες (απο οσα ξερω ξανα) , το μονο που εχω δει ο ιδιος ειναι οτι στο mode 64mp η καμερα τα σπαει .

φυσικα τα αρχεια που θα δινει θα ειναι μεγαλα αλλα αυτα που σε ενδιαφερουν θα τα περνας απο ενα app να τα κανεις συμπιεση και τελειωσες.

εχω διαβασει και θεματα με δαχτυλικο αποτύπωμα με το να αργει να αναψει σε κληση και γενικα σε δουλεια να βρισκονται!

απο την το note 8 pro με τον mediatek ενω δεν το εχουν παρει πολλα παιδια δεν εχω διαβασει προβλαματα στο νημα του σε σχεση π.χ με το m9 t με τον 730 , τραγικη ειρωνεια !

το mi a3 που προταθηκε ειναι μια σουπερ επιλογη σε ολα φθανει να μην φρεναρε στα 720p .

ενω ειναι απολαυση η οθονη του στο youtube και γενικα θα υποθεσω σε θεαση καλης ποιοτητας βιντεο δε θα ηθελε καποιος να τερματιζει η συσκευη στα 720 .

Τι εννοείς να τερματιζεθ η οθόνη του ; Επίσης το redminote 8 pro μόλις πέθανε από την ίδια την xiaomi . Βγαίνει μεσα στον Δεκέμβριο εκδοση με Snapdragon https://techingreek.com/kontozygoni-i-ora-pou-tha-doume-to-redmi-note-8-pro-me-soc-snapdragon-730g/

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θελω γενικλα στη χρηση του κινητου να μη κολλαει! Σκεψου εχων τωρα το samsung j4 plus και ακομα οταν κανω κληση  κολλαει

14 λεπτά πριν, vargas είπε

Τι εννοείς να τερματιζεθ η οθόνη του ; Επίσης το redminote 8 pro μόλις πέθανε από την ίδια την xiaomi . Βγαίνει μεσα στον Δεκέμβριο εκδοση με Snapdragon https://techingreek.com/kontozygoni-i-ora-pou-tha-doume-to-redmi-note-8-pro-me-soc-snapdragon-730g/

αμα βγει με snapdragon να περιμενω να παρω αυτο τοτε η να παω για mi9 lite?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pngts1996 είπε

Εγω θελω γενικλα στη χρηση του κινητου να μη κολλαει! Σκεψου εχων τωρα το samsung j4 plus και ακομα οταν κανω κληση  κολλαει

αμα βγει με snapdragon να περιμενω να παρω αυτο τοτε η να παω για mi9 lite?

Για μένα οι λύσεις είναι mi 9 lite η Α3 . Διαλέγεις κ παίρνεις miui vs stock android.Απλσ έχεις ένα θέματακι με το lite , δεν έχεις εγγύηση γτ δεν έρχεται Ελλάδα  επίσημα . Όποτε έχε το υπόψιν σου αυτό . Αν θες 8 pro οπωσδήποτε  περιμενε αυτό με τον snap που θ βγει Δεκεμβρίο

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, vargas είπε

Για μένα οι λύσεις είναι mi 9 lite η Α3 . Διαλέγεις κ παίρνεις miui vs stock android.Απλσ έχεις ένα θέματακι με το lite , δεν έχεις εγγύηση γτ δεν έρχεται Ελλάδα  επίσημα . Όποτε έχε το υπόψιν σου αυτό . Αν θες 8 pro οπωσδήποτε  περιμενε αυτό με τον snap που θ βγει Δεκεμβρίο

Επειδη δεν τα γνωριζω καλα τι ακριβως σημαινει οταν λεμε stock android 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Επειδη δεν τα γνωριζω καλα τι ακριβως σημαινει οταν λεμε stock android 

Δεν έχει κανένα ui από τις εταιρείες . Είναι το καθαρό android κ βάζεις εσύ ότι εφαρμογές θες . Δεν έχει αχρειαστες εφαρμογές αυτό 

• Thanks 1
Δημοσ.

ειχα πει οτι σκεφτομουν σοβαρα το m a3 για τον αδελφο μου , και ακομα το σκεφτομαι τα ζυγιζω , αλλα ηθελα να παω να δω την οθονη.

πηγα λοιπον απο τα media και ενω ηταν μια πολυ ομορφη οθονη εβαλα να παιξει ενα βιντεο 4κ -τα κλασσικα ,ζωα land scapes- και δε σου εβγαζε οτι παρακολουθεις ενα αψογο βιντεο .

γιατι ηταν απλα 720p , λειπει το 1080 που θα εδειχνε το βιντεο σαφεστατα καλυτερο .

αυτο εννοω @vargas .

εγω δε θα εκαιγα το note 8 pro για τον λογο οτι και ετσι να μεινει παραμενει μια ναυαρχιδα like σε επιδοσεις , παραμενει ενα τερας αυτονομιας εαν δεν κανεις gaming και εχει εναν πολυ καλο αισθητηρα.

εκεινη την ιδια μερα στα media επαιξα με ολες τις καμερες , το καλυτερο αποτελεσμα οχι μονο στα δικα μου ματια αλλα στου φιλου μου που ειναι ανιδεος το πηρα απο αυτο στα 64 mp .

αλλα επιμενω και το mi9 lite ειναι σουπερ .

το απο που θα γινει η αγορα ενως xiaomi και ποσο θα φθασει τελικα δε μπορω να συμβουλεψω γιατι δε γνωριζω.

εχε τα στο μυαλο σου ολα και πλησιαζει η bf μηπως παιξει σε χαμηλη τιμη κατι απο πιο επισημο διανομεα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχα πει οτι σκεφτομουν σοβαρα το m a3 για τον αδελφο μου , και ακομα το σκεφτομαι τα ζυγιζω , αλλα ηθελα να παω να δω την οθονη.

πηγα λοιπον απο τα media και ενω ηταν μια πολυ ομορφη οθονη εβαλα να παιξει ενα βιντεο 4κ -τα κλασσικα ,ζωα land scapes- και δε σου εβγαζε οτι παρακολουθεις ενα αψογο βιντεο .

γιατι ηταν απλα 720p , λειπει το 1080 που θα εδειχνε το βιντεο σαφεστατα καλυτερο .

αυτο εννοω @vargas .

εγω δε θα εκαιγα το note 8 pro για τον λογο οτι και ετσι να μεινει παραμενει μια ναυαρχιδα like σε επιδοσεις , παραμενει ενα τερας αυτονομιας εαν δεν κανεις gaming και εχει εναν πολυ καλο αισθητηρα.

εκεινη την ιδια μερα στα media επαιξα με ολες τις καμερες , το καλυτερο αποτελεσμα οχι μονο στα δικα μου ματια αλλα στου φιλου μου που ειναι ανιδεος το πηρα απο αυτο στα 64 mp .

αλλα επιμενω και το mi9 lite ειναι σουπερ .

το απο που θα γινει η αγορα ενως xiaomi και ποσο θα φθασει τελικα δε μπορω να συμβουλεψω γιατι δε γνωριζω.

εχε τα στο μυαλο σου ολα και πλησιαζει η bf μηπως παιξει σε χαμηλη τιμη κατι απο πιο επισημο διανομεα . 

Αυτό που λες δεν το έχω προσέξει δεν λέω ότι δεν ισχύει δεν το έχω δει εγώ . Σε ότι αφορά την κάμερα ειναι πίσω από όλη την σειρά mi το rn8 prο. Το αν μείνει έτσι που για εκεί πηγαίνει η δουλειά το κάνει ξανά ένα rn4 με mtk .Ακούω κ διαβάζω  διθυράμβους για το rn8 pro όπως κ τοτε με το rn4 .Σε λίγους μήνες που θα αρχίσουν τα πρόβληματα όμως όλοι θα έχουν εξαφανίστει . Αφού το σκότωσε η ίδια η εταιρεία δεν υπάρχει κ λογος για μένα να ασχοληθεί κανείς μαζί του 

Επεξ/σία από vargas
  • Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να μη το σκοτώσει , δηλαδή να μη βγάλει snap .

Θα είναι κακό για τους κατόχους και θα πέσει η εικόνα της εταιρείας στα μάτια τους , και καλά θα κάνει.

Πρέπει να το κερδίσει αυτό στοίχημα και να ξανά βάλει την mwdiatek στον χάρτη.

Το μονοπώλιο δεν είναι καλό.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Ελπίζω να μη το σκοτώσει , δηλαδή να μη βγάλει snap .

Θα είναι κακό για τους κατόχους και θα πέσει η εικόνα της εταιρείας στα μάτια τους , και καλά θα κάνει.

Πρέπει να το κερδίσει αυτό στοίχημα και να ξανά βάλει την mwdiatek στον χάρτη.

Το μονοπώλιο δεν είναι καλό.

Το μονοπώλιο σίγουρα δεν ειναι καλό. Στην πρώτη ευκαιρία θα φύγω είτε για op είτε για pixel . Γιατί με την xiaomi δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ . Πάντα κάτι θα κάνει να σε ξενερώσει . Παράδειγμα βγαζει το mi 9 t κ έχει κάτι χαζοπροβληματα με το sw  Βγαλτο με stock  να ξεπουλήσεις .... Αλλά όχι εκεί να κάνει την μπούρδα της 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Πιξελ και 1+ ειναι και δικα μου θέλω!

Ένα pixel 3 a μέτα τα Χριστούγεννα κ φιλάκια. Χωρίς να δώσω το Α3 έννοειται. Αυτό θα το κρατήσω  να δω πόσο καλή είναι στο στοκ η Xiaomi

Επεξ/σία από vargas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...