Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχετε να προτείνετε αξιόλογη μεμβράνη προστασίας οθόνης ή διάφανης θήκης που να καλύπτει και την οθόνη για το apple watch 4 44mm?

Eυχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω στο ρολόι μου για αρκετούς μήνες (σε λίγο καιρό θα κλείσω χρόνο) μεμβράνη. Κοιμάμαι με το ρολόι δεν μαζεύει χνούδι και δε παθαίνει τίποτα. Μάλιστα πριν κάποιο καιρό χτύπησα την οθόνη του ρολογιού πάνω στο κλειδί της εσωπορτας του σπιτιού και κυριολεκτικά νόμιζα ότι την εσπασα την οθόνη αλλά δεν έπαθε τίποτα. Όποτε την προτείνω ανεπιφύλακτα. Πρόκειται για αυτήν εδώ https://mediadevil.com/collections/apple-watch-series-4-accessories-40mm-44mm/products/apple-watch-44mm-series-4-screen-protector-clear-magicscreen

F30F08CC-B291-419E-B8A2-4C990DDB00BA.jpeg

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
Δημοσ.

+1 για την μεμβράνη. Χρησιμοποιώ την ίδια και είμαι αρκετά ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά έχω ακούσει από άλλους ότι εάν χρησιμοποιείς το ρολόι στο κολύμπι τότε η μεμβράνη ξεκολλάει και σιγά σιγά καταστρέφεται στις άκρες.

Δημοσ.

Είναι πολύ πιο ανθεκτικό απ´οτι νομίζεις. Για εμένα ξεκάθαρα δεν χρειάζεται. Το έχω χτυπήσει αρκετές φορές και δεν έπαθε το παραμικρό σημάδι 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην Παρέα. Μήπως γνωρίζουμε κάποιο τζαμάκι ή ζελατίνα για να βάλω στο apple watch 4 44mm? Η ζελατίνα που προτείνει παραπάνω ο φίλος μήπως υπάρχει κ στην Ελλάδα?Αγορές σε site του εξωτερικου τις ψιλοφοβάμαι...

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Στις 23/1/2020 στις 11:37 ΠΜ, Nikolai89 είπε

Αγορές σε site του εξωτερικου τις ψιλοφοβάμαι...

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τι φοβασαι το 2020 για online αγορες απο το εξωτερικο;

Δημοσ.

Έκανα τελικά κ εγώ παραγγελία απο το παραπάνω μαγαζί του εξωτερικού...Έκανα ίσως λάθος διατύπωση σχετικά οτι ''ψιλοφοβάμαι τις αγορές εξωτερικού'' γιατι μου έτυχε να παραγγείλω ξανά και δεν ήρθαν τα πράγματα ποτέ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μερικοί βάζετε θήκες σε ρολόι .... δηλαδή αν είχατε ρόλεξ θα βάζατε θήκη ;;; Το ρολόι είναι ένα κόσμημα και το φοράμε για να το ευχαριστηθούμε όπως είναι... end of story 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω εχω την μεμβρανη της mediadevil τωρα κ 4 μηνες !

ειναι παρα πολυ καλη κ το βραδυ που το φοραω οντως δεν μαζευει χνουδια κτλ

Δεν το εχω βαλει στο νερο οποτε δεν ξερω αν ξεκολαει.

Το πακετο ειχε μεσα κ κατι τσιχλες btw 😃

Θηκη δεν εχω κ εγω αλλα μην συγκρινουμε κανονικο ρολοι με το apple watch γιατι πχ ο αδερφος μου εχει τρελα με τα ρολογια κ βαζει πχ το tisot στο πλυντηριο πιατων και δεν παθαινει τιποτα το τζαμι του.

Το apple watch ειναι σαν οθονη κινητου.

Αν το κοπανησεις καπου θα σπασει 

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ.
13 ώρες πριν, pj2501 είπε

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μερικοί βάζετε θήκες σε ρολόι .... δηλαδή αν είχατε ρόλεξ θα βάζατε θήκη ;;; Το ρολόι είναι ένα κόσμημα και το φοράμε για να το ευχαριστηθούμε όπως είναι... end of story 

Πήρα την πιο λεπτή θήκη με τζαμάκι....  μια που την έβαλα και μια που την σούταρα !   Χάλασε όλη την ομορφιά της κάσας και θόλωσε την υπέροχη οθόνη του.  Όπως το λες κόσμημα !! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, malias4 said:

Και εγω εχω την μεμβρανη της mediadevil τωρα κ 4 μηνες !

ειναι παρα πολυ καλη κ το βραδυ που το φοραω οντως δεν μαζευει χνουδια κτλ

Δεν το εχω βαλει στο νερο οποτε δεν ξερω αν ξεκολαει.

Το πακετο ειχε μεσα κ κατι τσιχλες btw 😃

Θηκη δεν εχω κ εγω αλλα μην συγκρινουμε κανονικο ρολοι με το apple watch γιατι πχ ο αδερφος μου εχει τρελα με τα ρολογια κ βαζει πχ το tisot στο πλυντηριο πιατων και δεν παθαινει τιποτα το τζαμι του.

Το apple watch ειναι σαν οθονη κινητου.

Αν το κοπανησεις καπου θα σπασει 

Εγώ το βάζω σε νερό αλλά δεν παθαίνει τίποτα..βέβαια εδώ που τα λέμε, και το κανονικό ρολόι δεν το βάζεις στο πλυντήριο πιατων που λέει ο λόγος. Όσο αδιάβροχα κ να είναι δεν αντέχουν τους υδρατμούς κυρίως. 

πριν χρόνια, στεναχωριόμουν πολύ για κάθε γρατζουνιά που έκανε το ρολόι το κανονικό. Πλέον το ξεπέρασα, λέω κάθε 5 χρόνια που θα πάει στο σέρβις,έτσι κ αλλιώς το γυαλίσουν όλο δε βαριέσαι... στο Apple Watch όμως, σε νοιάζει γιατί κάποια στιγμή θα το πουλήσεις και θες να μην είναι χιλιογδαρμενη η οθόνη.. στο ρολόι με τα κρύσταλλα sapphire δεν μπορεί να γδαρθεί το γυαλί. Στο ρολόι όμως, ένα χτύπημα πχ στη πόρτα κάνει τόσο χοντρή γρατζουνιά στην οθόνη του Apple Watch που του δημιουργεί πρακτικά πρόβλημα χρήσης. Καλύτερα να δώσει κανείς ένα ευτελές ποσό για μια μεμβράνη που ούτε καν φαίνεται αν μπει σωστά παρά να κλαίγεται μετά και να σκοτώνει το ρολόι λόγω της ζημιάς 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα... Ήρθαν οι μεμβρανες που παρηγγειλα από το media devil! Δυστυχώς είμαι τόσο κουλός που δεν κατάφερα να την βάλω! Είχε μέσα η συσκευασία 5 και τις χάλασα όλες! Σπάσιμο νεύρων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...