Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί το paypal θα με τρελάνει! Χτες, προσπάθησα να μεταφέρω χρήματα από τον paypal λογαριασμό μου στο συνδεδεμένο τραπεζικό μου λογαριασμό και μου εμφανίστηκε το παρακάτω μήνυμα: 'Unfortunately, the amount is exceeding the transfer limit at this time. Enter a smaller amount.' Παρόλα αυτά δε με αφήνει να μεταφέρω ούτε 10 ευρώ! Και είναι γελοίο γιατί τον προηγούμενο μήνα μετέφερα 800 ευρώ χωρίς κανένα πρόβλημα! Προσπαθώ να επικοινωνήσω μέσω email με το customer service αλλά τίποτα... Μήπως το έχει πάθει και κάποιος άλλος αυτό? Και αν ναι πως στο καλό το έλυσε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Κασσιόπη είπε

Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί το paypal θα με τρελάνει! Χτες, προσπάθησα να μεταφέρω χρήματα από τον paypal λογαριασμό μου στο συνδεδεμένο τραπεζικό μου λογαριασμό και μου εμφανίστηκε το παρακάτω μήνυμα: 'Unfortunately, the amount is exceeding the transfer limit at this time. Enter a smaller amount.' Παρόλα αυτά δε με αφήνει να μεταφέρω ούτε 10 ευρώ! Και είναι γελοίο γιατί τον προηγούμενο μήνα μετέφερα 800 ευρώ χωρίς κανένα πρόβλημα! Προσπαθώ να επικοινωνήσω μέσω email με το customer service αλλά τίποτα... Μήπως το έχει πάθει και κάποιος άλλος αυτό? Και αν ναι πως στο καλό το έλυσε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κάντους ένα τηλέφωνο και θα το δουν επιτόπου.

+35314369111

Δημοσ.

Θυμάμαι και εγώ είχα μία φορά πρόβλημα και δεν έβγαζα άκρη με email. Τους πήρα τηλέφωνο και τελικά το πρόβλημα ήταν πως ζητούσαν να κάνω εξακρίβωση στοιχείων αλλά το μήνυμα / ειδοποίηση δεν μου είχε εμφανιστεί ποτέ. Σε 5 λεπτά με βοήθησαν.

Δημοσ.

Υπάρχει όριο στα χρήματα που μπορείς να στείλεις το οποίο είναι σωρευτικό. Εάν το έχεις περάσει θα πρέπει να στείλεις στοιχεία ταυτοποιήσεις για να εξαλειφθεί.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Υπάρχει όριο στα χρήματα που μπορείς να στείλεις το οποίο είναι σωρευτικό. Εάν το έχεις περάσει θα πρέπει να στείλεις στοιχεία ταυτοποιήσεις για να εξαλειφθεί.

Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει. Μου απάντησαν (επιτέλους!) και μου είπαν ότι για να αρθεί το όριο πρέπει να συνδέσω μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στον paypal λογαριασμό μου. Καταχώρησα λοιπόν τη χρεωστική μου κάρτα η οποία συνδέεται με το τραπεζικό μου λογαριασμό και περιμένω τους κωδικούς που θα μου στείλουν για επαλήθευση. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί έπρεπε να το κάνω αυτό αλλά ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.
11 minutes ago, Κασσιόπη said:

Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει. Μου απάντησαν (επιτέλους!) και μου είπαν ότι για να αρθεί το όριο πρέπει να συνδέσω μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στον paypal λογαριασμό μου. Καταχώρησα λοιπόν τη χρεωστική μου κάρτα η οποία συνδέεται με το τραπεζικό μου λογαριασμό και περιμένω τους κωδικούς που θα μου στείλουν για επαλήθευση. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί έπρεπε να το κάνω αυτό αλλά ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.

Τότε μέσω web banking δες τον κωδικό που σου έστειλαν, επιτόπου γίνεται. Υπόψιν γίνονται 2 χρεώσεις η πρώτη αυτόματα όταν καταχωρήσεις την κάρτα και η δεύτερη χειροκίνητα όταν ζητήσεις εσύ απο το paypal να γίνει verify η κάρτα. Στην δεύτερη υπάρχει ο κωδικός.

Δημοσ.

Ευτυχώς λύθηκε το θέμα! Έβαλα το κωδικό που μου έστειλαν και όλα καλά! Μπόρεσα να μεταφέρω τα χρήματα! Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τη πολύτιμη βοήθειά σας!:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...