Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Θέλω ν' αγοράσω ένα διάδρομο. Βρήκα τον Protred Mr-500 και απ' ό,τι είδα έχει καλές κριτικές στο Skroutz, αν και λίγες. Ορίστε και το URL: https://strength-fit.gr/protred-mr-500-2-0hp.html

Πώς σας φαίνεται; Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον; Αξίζει; 

Δημοσ.

με 400 ευρω πληρωνεις 4 χρονια γυμναστηριο.πολλοι πηραν διαδρομο και τελικα εγινε κρεμαστρα.δεν λεω οτι θα κανεις το ιδιο αλλα θα απολαυσεις καλυτερα το τρεξιμο σε ενα παρκο σε ενα γηπεδο απο οτι σε διαδρομο.και σε gym μπορεις  να κανεις ολα τα υπολοιπα για να εχεις ποικιλια.προσωπικη αποψη. συγνωμη αν ειμαι off topic .μπορει να υπαρχουν και καποιοι αλλοι λογοι που θες διαδρομο  βεβαια και δεν τους ξερουμε.απλα σαν γενικη αποψη θα ελεγα καλυτερα εξω τρεξιμο περπατημα

1 hour ago, George Karagiannis said:

Καλησπέρα σας! Θέλω ν' αγοράσω ένα διάδρομο. Βρήκα τον Protred Mr-500 και απ' ό,τι είδα έχει καλές κριτικές στο Skroutz, αν και λίγες. Ορίστε και το URL: https://strength-fit.gr/protred-mr-500-2-0hp.html

• Like 3
Δημοσ.

Ts να ξερεις οτι οι ενδεχόμενες φθορές που θα υπάρξουν θα σε επιβαρύνουν. Ενώ θα δώσεις πχ 400 ευρώ σε μερικά χρόνια θα χρειαστεί να δώσεις αλλα τόσα αν δεν κάνεις τς σέρβις που χρειάζεται, καθάρισμα κλπ. Εμας ειχε καει ο κινητήρας και μεχρι να βρούμε ιδιο, να χωράει και να είναι στις προδιαγραφές που πρέπει μας έβγαλε την πίστη. 

Ένας διάδρομος καρα βολευει ότα  βαριέσαι να ετοιμαστείς να βγεις έξω, εχει κακο καιρο, βιάζεσαι κλπ. Για μένα καλη κίνηση αν έχεις χώρο στο σπιτι σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ με το φίλο παραπάνω, μια,κρεμάστρα θα σου έρθει φθηνότερα.

τρεξιμο έξω.

Επεξ/σία από tasanton
Δημοσ.

Ένα θέμα που υπάρχει με τους διαδρόμους είναι ότι όταν τρέχεις  ο θόρυβος θα είναι υπερβολικός. Μόνο για μονοκατοικία και με δεδομένο ότι κι εκεί θα τους ξυπνάς όλους αν δεν βρίσκονται τουλάχιστον δυο ορόφους μακριά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, poulinos είπε

με 400 ευρω πληρωνεις 4 χρονια γυμναστηριο.πολλοι πηραν διαδρομο και τελικα εγινε κρεμαστρα.δεν λεω οτι θα κανεις το ιδιο αλλα θα απολαυσεις καλυτερα το τρεξιμο σε ενα παρκο σε ενα γηπεδο απο οτι σε διαδρομο.και σε gym μπορεις  να κανεις ολα τα υπολοιπα για να εχεις ποικιλια.προσωπικη αποψη. συγνωμη αν ειμαι off topic .μπορει να υπαρχουν και καποιοι αλλοι λογοι που θες διαδρομο  βεβαια και δεν τους ξερουμε.απλα σαν γενικη αποψη θα ελεγα καλυτερα εξω τρεξιμο περπατημα

Όσο έμενα στο προηγούμενο σπίτι μου πήγαινα για τρέξιμο σε γήπεδο, το οποίο ήταν πάρα πολύ κοντά στην περιοχή μου - σου μιλάω για μερικά μέτρα. Έπειτα, επέστρεφα σπίτι μου κι έκανα κανονικά ασκήσεις με κάτι βάρη. Είχα πρόγραμμα. Τώρα, όμως, μετακόμισα αλλού και δεν έχει πολύ κοντά μου γήπεδα, αλλά ούτε και γυμναστήρια. Πέραν αυτού, στα γυμναστήρια υπάρχει και πολύς κόσμος και δεν θέλω να κάθομαι να περιμένω. Φυσικά, υπάρχει στο google το χρονοδιάγραμμα κάθε γυμναστηρίου με τις ώρες αιχμής, ώστε να τις αποφεύγει κάποιος, αλλά αν δεν με βολεύουν...(κοίταξα, γι' αυτό λέω) ;

------------------

Πώς σας φαίνεται, όμως, δεν μου είπατε;  

Μόλις τώρα, mic2mic είπε

Ένα θέμα που υπάρχει με τους διαδρόμους είναι ότι όταν τρέχεις  ο θόρυβος θα είναι υπερβολικός. Μόνο για μονοκατοικία και με δεδομένο ότι κι εκεί θα τους ξυπνάς όλους αν δεν βρίσκονται τουλάχιστον δυο ορόφους μακριά.

Επειδή μένω σε πολυκατοικία... τόσο πολύ, ε; Ακόμη κι αν έχει αντικραδασμικό σύστημα; Φαντάζομαι θα 'χω θέμα με τους αποκάτω κι αποπάνω. 

Επεξ/σία από George Karagiannis
Δημοσ.
On 13/11/2019 at 02:03, George Karagiannis said:

Όσο έμενα στο προηγούμενο σπίτι μου πήγαινα για τρέξιμο σε γήπεδο, το οποίο ήταν πάρα πολύ κοντά στην περιοχή μου - σου μιλάω για μερικά μέτρα. Έπειτα, επέστρεφα σπίτι μου κι έκανα κανονικά ασκήσεις με κάτι βάρη. Είχα πρόγραμμα. Τώρα, όμως, μετακόμισα αλλού και δεν έχει πολύ κοντά μου γήπεδα, αλλά ούτε και γυμναστήρια. Πέραν αυτού, στα γυμναστήρια υπάρχει και πολύς κόσμος και δεν θέλω να κάθομαι να περιμένω. Φυσικά, υπάρχει στο google το χρονοδιάγραμμα κάθε γυμναστηρίου με τις ώρες αιχμής, ώστε να τις αποφεύγει κάποιος, αλλά αν δεν με βολεύουν...(κοίταξα, γι' αυτό λέω) ;

------------------

Πώς σας φαίνεται, όμως, δεν μου είπατε;  

Επειδή μένω σε πολυκατοικία... τόσο πολύ, ε; Ακόμη κι αν έχει αντικραδασμικό σύστημα; Φαντάζομαι θα 'χω θέμα με τους αποκάτω κι αποπάνω. 

σιγουρα η τιμη του ειναι χαμηλη αλλα ειλικρινα δεν εχω αποψη. καταλαβαινω αυτο που λες για το γηπεδο. γενικως η ωρα αιχμης ειναι 18:00 με 21:00 συνηθως.παντως πρεπει να σκεφτεις και το κοστος πιθανων βλαβων αλλα και συντηρησης.επισης οπως ειπαν τα παιδια το βασικο ειναι ποσο θορυβος θα περναει ειδικα στον αποκατω και αν ειναι και ξυλινο το πατωμα.και αν περπατας οκ αλλα αμα τρεχεις στον διαδρομο οι δυναμεις ειναι πολυ μεγαλυτερες.δεν ξερω ποια περιοχη μενεις αλλα για το τρεξιμο εξω μπορει να υπαρχουν εναλλακτικες.πχ καποιο παρκο .πχ αν δεν παω γηπεδο τρεχω στο πεζοδρομιο αλλα σε σημεια που ειναι πιο φαρδια και εχουν ποδηλατοδρομο.

Δημοσ.

Σε ενδιαφέρει συγκεκριμένα το τρέξιμο ή θες να ανεβάζεις παλμούς και να ασκείσαι γενικότερα; Αν σε ενδιαφέρει το δεύτερο, και όχι τόσο πολύ να τρέχεις, υπάρχουν πολλά προγράμματα με ασκήσεις σώματος που είναι και δωρεάν και αθόρυβα. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Musclemar είπε

Σε ενδιαφέρει συγκεκριμένα το τρέξιμο ή θες να ανεβάζεις παλμούς και να ασκείσαι γενικότερα; Αν σε ενδιαφέρει το δεύτερο, και όχι τόσο πολύ να τρέχεις, υπάρχουν πολλά προγράμματα με ασκήσεις σώματος που είναι και δωρεάν και αθόρυβα. 

Για συνέχισε...

Δημοσ.
Στις 12/11/2019 στις 11:06 ΜΜ, George Karagiannis είπε

Επειδή το έψαξα το θέμα, αν αγόραζα τώρα θα πήγαινα αυστηρά και μόνο στα x-treme stores.

https://www.xtr.gr/el/hermes-2.5hp.html

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

700 ευρω= 10 χρονια συνδρομη σε yava/planet fitness/social arena, και δεν ξερω ποσα αλλα gym

:P

Και τις βροχερές/χιονισμένες μέρες τι θα κάνει το παλικάρι;

Δημοσ.
7 minutes ago, skiabox said:

Και τις βροχερές/χιονισμένες μέρες τι θα κάνει το παλικάρι;

θα πηγαινει GYM???δηλαδη οταν βρεχει δεν παμε gym?Δεν παμε δουλεια? ασε που στην ελλαδα η βροχη και το χιονι ειναι οχι με τα κυαλια αλλα με τηλεσκοπιο. αν βρεχει κανεις ακησεις σπιτι. push ups,κοιλιακους ,squat κτλ. :) προσωπικη αποψη παντα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

θα πηγαινει GYM???δηλαδη οταν βρεχει δεν παμε gym?Δεν παμε δουλεια? ασε που στην ελλαδα η βροχη και το χιονι ειναι οχι με τα κυαλια αλλα με τηλεσκοπιο. αν βρεχει κανεις ακησεις σπιτι. push ups,κοιλιακους ,squat κτλ. :) προσωπικη αποψη παντα.

Σιγά μην καταστρέψω τα ultra boost adidas μέσα στη βροχή.

Ρε πάτε καλά;

ΛΟΟΟΛ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...