AMSTERIS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 σας έχει προβληματίσει καθόλου αυτό που λέει ο τίτλος? έπεσε στην αντίληψη μου αυτό, που φυσικά δεν θα του κάνουμε διαφήμιση, αλλά θα το ελένξουμε και θα το συζητήσουμε εαν προσφέρει τα όσα όμορφα λέει...:https://fuvproducts.gr/project/hp2-30-55/ έχει ασχοληθεί ή βρεί κάποιος φίλος κάτι αντίστοιχο?
nvel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 ανεμιστήρες εξαερισμού με εναλλάκτη υπάρχουν χρόνια στην αγορά από πολλές εταιρίες (και με υψηλές τιμές). Ο τρόπος που τον κάνει αυτός είναι μοναδικός και χαζός. Ο αερισμός στους χώρους γίνεται ταυτόχρονα, δεν φυσάμε για ένα λεπτό και ρουφάμε το άλλο λεπτό.
AMSTERIS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 άρα το απορρίπτουμε και ψάχνουμε κάτι ανώτερο πιό ποιοτικό και καλύτερες προοπτικες και φίλτρα.Nvel έχεις καμιά άλλη ιδέα? Αυτό οκ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ τότε.Κάτι θα ξέρεις...
sphinxgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι κατανάλωση έχει σε ρευμα. Πάντως για να ανέβει η ενεργειακή κλάση του σπιτιού σου όταν ήδη είναι εξαιρετική με τέτοια συστήματα πρέπει να ασχοληθείς - του τύπου μηχανικά παράθυρα που ανοίγουν όταν η σχετική υγρασία και θερμοκρασία περνάνε κάποιο όριο σε σχέση με μέσα vs έξω για να ανανεωθεί ο αέρας, να φύγει η υγρασία κλπ Αλλά ναι, θεωρητικά είναι εκπληκτικό - αν δεν σε απασχολούν τα 500€, η κατανάλωση σε ρευμα και ο πιθανός θόρυβος που θα κάνει και σχεδόν σίγουρα η μείωση της ηχομόνωσης και θερμομόνωσης λόγω της τρύπας που θα γίνει. Ειδικά για την ηχομόνωση διατηρώ επιφυλάξεις. Αν στο σπίτι μου έχω αλουμίνια ανοιγόμενα με τριπλά λάστιχα και δεν ακούω τίποτα, ε σίγουρα μέσα απο την τρύπα θα είναι το μόνο μέρος που θα μπαίνει ήχος. 6 λεπτά πριν, nvel είπε ανεμιστήρες εξαερισμού με εναλλάκτη υπάρχουν χρόνια στην αγορά από πολλές εταιρίες (και με υψηλές τιμές). Ο τρόπος που τον κάνει αυτός είναι μοναδικός και χαζός. Ο αερισμός στους χώρους γίνεται ταυτόχρονα, δεν φυσάμε για ένα λεπτό και ρουφάμε το άλλο λεπτό. Έχει πολλά προγραμματα. Εσυ διάβασες μόνο 1. Αυτό ας πούμε είναι ιδανικό , ειδικά αν απουσιαζεις πολλές ώρες απο το σπίτι και δεν μπορείς να αεριζεις AUTO 4 ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΥΕΞΙΑ (Χρώμα LED: Ροζ) Ο μηχανισμός είναι σε αναμονή (stand-by). Όταν στο εσωτερικό του χώρου έχει πέσει περισσότερο η θερμοκρασία από ότι έξω, τότε ο μηχανισμός ξεκινά τη λειτουργία του στην μέγιστη ταχύτητα βάζοντας μέσα τον εξωτερικό αέρα. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν μια ημέρα του χειμώνα είναι ηλιόλουστη αλλά στο εσωτερικό του χώρου η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη λόγω κακής θέρμανσης ή μόνωσης. Όταν εξισορροπηθεί η θερμοκρασία του χώρου σταματάει αυτόματα. Αλλά 500€ για ένα αυτόματο ανεμιστήρα?! Με αισθητήρες xiaomi θα μπορούσε να γίνει μάλλον στο μπαμ με το μισό κόστος. Απλά εδώ είναι έτοιμη λύση και δεν μπλέκεις. Αυτό πληρώνεις Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από sphinxgr 1
AMSTERIS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 πιστεύοντας ότι είναι αξιόπιστοι συνολικά τους έκανα θέμα συζήτησης και με δεδομένο ότι ζω μακριά απ την Αθήνα κάθε πληροφόρηση απ τα κεντρικά είναι χρήσιμη....
nvel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) γιατί η αθήνα είναι είναι το κέντρο των εξελίξεων στον αερισμό κτηρίων; 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Έχει πολλά προγραμματα. Εσυ διάβασες μόνο 1. τα διάβασα όλα, ευτυχώς υπάρχει και άλλο μοντέλο με κανονικό εναλλάκτη Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από nvel
sphinxgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλλον θα πάω να το δω απο κοντά κάποια μέρα. Είναι ιδανικό για αυτό που θέλω. Η τιμή του όμως είναι τσιμπημένη. Αν είναι καλή ποιοτικά κατασκευή αξίζει. Αν και εμφανισιακά μου κάνει για ανεμιστηράκι τουαλέτας χωρίς παράθυρα!!! Αν έχει και άλλος παρόμοια προιόντα ας τα βάλει εδώ να τα δουμε Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από sphinxgr 1
akisdom Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Σύμφωνα πάντως με όλα όσα λέει ειναι για αρκετά μικρούς χώρους και ένα για ¨καθε δωμάτιο. Νομίζω οτι για να αλλάξεις τρεις φορές τον αέρα του χώρου με το μηχάνημα των 80 κυβικών πρέπει ο χώρος να μην ειναι πάνω απο 20 τετραγωνικά.
AristidisZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, akisdom είπε Σύμφωνα πάντως με όλα όσα λέει ειναι για αρκετά μικρούς χώρους και ένα για ¨καθε δωμάτιο. Νομίζω οτι για να αλλάξεις τρεις φορές τον αέρα του χώρου με το μηχάνημα των 80 κυβικών πρέπει ο χώρος να μην ειναι πάνω απο 20 τετραγωνικά. 9 τετραγωνικά... 9 τμ * 3 μ ύψος * 3 ανανεώσεις / ώρα = 80 κυβικά/ ώρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα