DimosEv Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά ..θέλω να κάνω μια ερώτηση .. θελω να αγοράσω κάτι οτιδήποτε είναι καλύτερο για το σπίτι για να πιάνω Ίντερνετ ..αρχικά θέλω να μου πείτε τι να αγοράσω (powerline,extender,router) ..απλά θέλω να είναι καλύτερο για gaming ...έχω 24 vodaphone ..και θέλω να συνδέσω τον σταθερό μου Υπολογιστή που είναι στον δεύτερο όροφο ..θέλω να μου πείτε αν γίνεται Και τι είναι καλύτερο από αυτά να αγοράσω στην τιμή 30-35 ευρώ ! Και αν έχετε κάτι να προτείνετε ..επίσης αν μπορει κάποιος να μου πει αν το ac είναι καλύτερο και πιο γρήγορο από τ Ν,b κλπα ..όσοι γνωρίζετε !
DimosEv Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, soundou είπε Τραβα καλωδιο σειρα lan. Είναι μακρινή απόσταση και ο υπολογιστής είναι στον πάνω όροφο δεν γίνεται να βάλω ..:) ..αλλά μπορεί να κατάλαβα και λάθος από την απάντηση σου Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από DimosEv
soundou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Ποσο μακρινη μωρε;πανω απο 20μ;τρυπα το ταβανι κ τραβα καλωδιο αν ειναι τοσο μακρια.
DimosEv Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Από αυτά που εγραψα ποιο είναι καλύτερο ;
jkoukos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Σε σχέση με την ενσύρματη σύνδεση, κανένα και τίποτα δεν είναι καλύτερο. Αν παρόλα αυτά επιμένεις, ξεχνάς ότι έχει να κάνει με ασύρματο. Άρα σου μένει μόνο η λύση του powerline. Ταβάνι ή πάτωμα δεν τρυπάμε ποτέ. Πάντα βγαίνουμε και μπαίνουμε από τοίχο σε σημείο που έχει τούβλα και ποτέ από δοκάρια ή κολόνες.
DimosEv Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, jkoukos είπε Σε σχέση με την ενσύρματη σύνδεση, κανένα και τίποτα δεν είναι καλύτερο. Αν παρόλα αυτά επιμένεις, ξεχνάς ότι έχει να κάνει με ασύρματο. Άρα σου μένει μόνο η λύση του powerline. Ταβάνι ή πάτωμα δεν τρυπάμε ποτέ. Πάντα βγαίνουμε και μπαίνουμε από τοίχο σε σημείο που έχει τούβλα και ποτέ από δοκάρια ή κολόνες. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια έχεις να μ προτείνεις ένα powerline που να μην έχει αποσυνδέσεις τπτ ..στην τιμή 30-35 ; ..ρεύμα τριφασικο Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από DimosEv
jkoukos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Με τα PLC δεν υπάρχει εξασφάλιση για την απόδοση. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και κυρίως την ηλεκτρολογική εγκατάσταση στην οποία θα δουλέψουν. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και μόνο με επί τόπου δοκιμή βγαίνουν συμπεράσματα.
DimosEv Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, jkoukos είπε Με τα PLC δεν υπάρχει εξασφάλιση για την απόδοση. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και κυρίως την ηλεκτρολογική εγκατάσταση στην οποία θα δουλέψουν. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και μόνο με επί τόπου δοκιμή βγαίνουν συμπεράσματα. Θα βρω κάτι ..αλλα μια ερώτηση πέρα από τα devolo που ξέρω ότι δουλεύουν σε τριφασικό ρεύμα ..τα tp link η τα dlink δουλεύουν ; Και εάν ναι μπορείς να μου στείλεις ένα μοντέλο
Salvation81 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Στα χρηματα που ψαχνεις μην περιμενεις να βρεις κατι πραγματικα καλο παντως. Ψαχνεις στο "χαμηλο" φασμα τιμων και ειδικα εφοσον θελεις οτι καλυτερο σε αποδοση δεν θα σου βγει. Επισης οπως σου ειπαν πολλα παιζουν, παιζει ρολο η ηλικια της ηλεκτρολογικης εγκαταστασης, το ποσο καλωδιο ειναι μεχρι το δωματιο που θελεις (εφοσον τα καλωδια δεν πανε σε μια ευθεια αλλα κανουν κυκλους μπορει να ειναι ανετα πανω απο 10-20 μετρα η αποσταση) και φυσικα ασχετα με την ηλικια το καλωδιο να ειναι σε καλη κατασταση (αυτο εχει να κανει με την ποιοτητα βεβαια του καλωδιου που ειχε χρησιμοποιηθει κατα την εγκατασταση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα