Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θες να φτιαξεις? Δεν ειναι ο ιδιος κιμας για μπιφτεκια και αυτος για μακαρονια

 

 Και στα 2 θα παει. Δεν με πειράζει να ειναι στεγνο το μπιφτεκι. Ενιγουει πηρα κιλότο. 

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαβασα καπου οτι μπορω να κανω ρυζι στον φουρνο μικροκυμματων.

 

Ακουλουθησα τις οδηγιες οι οποιες ηταν:

 

 

Σε ενα μπολ βαζουμε την σωστη αναλογια ρυζιου/νερου, το αφηνουμε για ενα δεκαλεπτο και ειναι ετοιμο.

 

Αλλα σε μενα δεν πετυχε ακομα ηταν σκληρο.

 

Μηπως υπαρχει καποιο κολπακι που εγω δεν εκανα..?

 

Να πω οτι το ρυζι ηταν καστανο.

  • Super Moderators
Δημοσ.

γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο όταν υπάρχει ρύζι των 10-12 λεπτών? οικονομία στο ρεύμα/έλλειψη κουζίνας ή βαρεμάρα?

Δημοσ.

Για πιο γρηγορα....

 

Αντι να κατσω να το βραζω.

 

Το εβρασα προχτες και το εκανα σαν ριζοτο, ασε που ημουν πανω απο την κατσαρολα συνεχεια.

 

Πρεπει να κανω αν το βρασω και μεγαλες ποσοτητες, ωστε να μου παει τεσσερης μερες.

 

καθε μερα να βραζω ρυζι δεν λεει...

Δημοσ.

ε????

 

 

 

 

και το σκουρο ρυζι θελει πιο πολυ μαγειρεμα επειδη εχει την φλουδα πανω

  • Like 1
Δημοσ.

 

Για το καστανο ρυζι, νομιζω πως θελει λιγοτερο νερο απο το ασπρο.

Στο ασπρο βαζεις τον διπλασιο ογκο νερου, ενω στο καστανο θελει περιπου 1,5 φορα τον ογκο.

 

Εdit   Too slow.

Δημοσ.

Δηλαδη πηρε κρυο νερο βρυσης το εριξε μεσα και σε ενα λεπτο εγινε...

 

Περιεργο μου φαινεται, αλλα οταν ειναι να κανω θα το δοκιμασω ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...