Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 http://alldayidreamaboutfood.com/2013/02/brownie-cheesecake-low-carb-and-gluten-free.html 3
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Υπάρχει κάτι που να μπορω να φτιάξω στον φούρνο με φέτα, μέλι και ρίγανη; Ντομάτα δεν έχω
UpToDate_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Τυλιξτο σε κανα φυλλο κρουστας(2 φύλλα και πάνω) και τηγανησε το.. αραιωσε μετα λιγο το μέλι ή οχι και πουδραρε το με ρίγανη.Φούρνο έτσι, μόνα τους ...edit ώπα μαλακία μου. Γέμιση σε κάνα πουλερικό. Ειδαλλως σε κάνα φιλέτο στηθος(γεμιση) .. αλλιώς κάνε μια ζύμη και βάλε μέσα την φέτα μαζι με καμια πιπερια, κανα μανιταρακι, ο,τι εχεις και μπορείς να βαλεις.
traganeus Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Κανα βιντεάκι για ριζότο με μανιτάρια παίζει? Πάνω κάτω ξέρω πως πάει η φάση αλλα θέλω να το δω και μια για σιγουριά.
viper2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 ρε παιδες αυτο 6 tablespoons unsalted butter, melted πως μεταφραζεται σε γραμμαρια? thanks
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Αυτό το site το βγάζει στα 90 γραμμάρια. Και μια μεζούρα tablespoon που έχω, 15ml είναι.
bnvdarklord Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Χαζή ερώτηση μάλλον αλλά αν θέλω να λιώσω λίγη ποσότητα σοκολάτας και βάλω ενα μικρό γυάλινο μπώλ πάνω σε μπρίκι με νερό που βράζει, υπάρχει κινδυνος να σπάσει το μπώλ; (Το νερό δεν θα ακουμπάει στο μπώλ)
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δεν ειναι αναγκη να βραζει το νερο, αρκει να ειναι αρκετά ζεστό για να λιωσει τη σοκολάτα, ειδικά αν μιλάμε για μικρη ποσοτητα, την οποια καλο θα ειναι να έχεις κοψει σε μικρά κομματακια. Συνήθως τα γυαλινα σπανε με την εναλλαγή της θερμοκρασίας και οχι αν ερθουν σε επαφη με πολυ κρυο ή ζεστό αντικείμενο. 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 αν μαγειρεύω κοτόπουλο στο φούρνο και όταν το βγάλω μυρίζει κοτοπουλήλας (αυτή η μυρωδιά που έχουν οι ζωντανές κότες όταν βραχούν ) τι φταίει ? τι έκανα λάθος ? αν μου καεί η ομελέτα (χωρίς λάδι στο αντικολλητικό) απο κάτω και μαυρίσει δεν κάνει να την φάω? πως θα την φτιάξω χωρίς να μου καεί αν βάλω ρίγανη η πάπρικα σε γενναίες ποσότητες?
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Χαζή ερώτηση μάλλον αλλά αν θέλω να λιώσω λίγη ποσότητα σοκολάτας και βάλω ενα μικρό γυάλινο μπώλ πάνω σε μπρίκι με νερό που βράζει, υπάρχει κινδυνος να σπάσει το μπώλ; (Το νερό δεν θα ακουμπάει στο μπώλ) Ακόμα και να ακουμπάει, δεν σπάει με την καμία 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Βρε παιδιά, μήπως έχετε καμιά καλή συνταγή για γνήσιο παγωτό; Ό,τι βρίσκω είναι με φυτικές κρέμες που δεν τις θέλω. Μόνο με φυτική κρέμα κάνουμε παγωτό;
Toufas Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 http://www.bbc.co.uk/food/recipes/vanillaicecream_4616 καλυτερα αυτη η συνταγη, πιο ευρωπαικη 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Θέλει παγωτομηχανή, αλλά βρήκα αυτό που λέει τι κάνουμε όταν δεν έχουμε παγωτομηχανή. Θα δοκιμάσω (μάλλον) την τύχη μου και θα δείξει η νεκροψία! Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα