Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τυλιξτο σε κανα φυλλο κρουστας(2 φύλλα και πάνω) και τηγανησε το.. αραιωσε μετα λιγο το μέλι ή οχι και πουδραρε το με ρίγανη.

Φούρνο έτσι, μόνα τους ...

edit ώπα μαλακία μου. Γέμιση σε κάνα πουλερικό. Ειδαλλως σε κάνα φιλέτο στηθος(γεμιση) .. αλλιώς κάνε μια ζύμη και βάλε μέσα την φέτα μαζι με καμια πιπερια, κανα μανιταρακι, ο,τι εχεις και μπορείς να βαλεις. 

Δημοσ.

Κανα βιντεάκι για ριζότο με μανιτάρια παίζει? Πάνω κάτω ξέρω πως πάει η φάση αλλα θέλω να το δω και μια για σιγουριά.

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση μάλλον αλλά αν θέλω να λιώσω λίγη ποσότητα σοκολάτας και βάλω ενα μικρό γυάλινο μπώλ πάνω σε μπρίκι με νερό που βράζει, υπάρχει κινδυνος να σπάσει το μπώλ; (Το νερό δεν θα ακουμπάει στο μπώλ)

Δημοσ.

Δεν ειναι αναγκη να βραζει το νερο, αρκει να ειναι αρκετά ζεστό για να λιωσει τη σοκολάτα, ειδικά αν μιλάμε για μικρη ποσοτητα, την οποια καλο θα ειναι να έχεις κοψει σε μικρά κομματακια. Συνήθως τα γυαλινα σπανε με την εναλλαγή της θερμοκρασίας και οχι αν ερθουν σε επαφη με πολυ κρυο ή ζεστό αντικείμενο.

• Like 1
Δημοσ.

αν μαγειρεύω κοτόπουλο στο φούρνο και όταν το βγάλω μυρίζει κοτοπουλήλας (αυτή η μυρωδιά που έχουν οι ζωντανές κότες όταν βραχούν ) τι φταίει ? τι έκανα λάθος ?

αν μου καεί η ομελέτα (χωρίς λάδι στο αντικολλητικό) απο κάτω και μαυρίσει δεν κάνει να την φάω? πως θα την φτιάξω χωρίς να μου καεί αν βάλω ρίγανη η πάπρικα σε γενναίες ποσότητες?

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση μάλλον αλλά αν θέλω να λιώσω λίγη ποσότητα σοκολάτας και βάλω ενα μικρό γυάλινο μπώλ πάνω σε μπρίκι με νερό που βράζει, υπάρχει κινδυνος να σπάσει το μπώλ; (Το νερό δεν θα ακουμπάει στο μπώλ)

Ακόμα και να ακουμπάει, δεν σπάει με την καμία

• Like 1
Δημοσ.

Βρε παιδιά, μήπως έχετε καμιά καλή συνταγή για γνήσιο παγωτό; Ό,τι βρίσκω είναι με φυτικές κρέμες που δεν τις θέλω. Μόνο με φυτική κρέμα κάνουμε παγωτό;  :wacko:

Δημοσ.

Θέλει παγωτομηχανή, αλλά βρήκα αυτό που λέει τι κάνουμε όταν δεν έχουμε παγωτομηχανή. Θα δοκιμάσω (μάλλον) την τύχη μου και θα δείξει η νεκροψία! Ευχαριστώ. :D   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...