REDODIN7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εκανα σήμερα cheescake αλλά ενω η κρέμα και το σιρόπι ήταν εντάξει, η βαση μπισκότου οχι Εβαλα τρίμμα απο μπισκότα πτι-μπερ 250γρ και 100γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Τα ετριψα με τα δάχτυλα και τα ανακατεψα πολύ καλά, το αφησα να κρυώσει και μετά εβαλα το μίγμα κρέμας απο πάνω αλλά οταν ήρθε η ώρα να κοψω κομματι η βάση δεν ήταν σταθερη αλλά θρύβονταν.... Πλιιιιιιιιιιιιιιζ πειτε μου τι κανω λάθος.......... Εγω για βαση βαζω μπισκοτα digestive http://papadopoulou.gr/nutrition/recipes/cheese-cake 1
mary Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω για βαση βαζω μπισκοτα digestive http://papadopoulou.gr/nutrition/recipes/cheese-cake Εχει διαφορά δλδ; Αντι για πτι-μπερ, digestive και αντι για βουτυρο, μαργαρίνη;; Για πείτε...
REDODIN7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει διαφορά δλδ; Αντι για πτι-μπερ, digestive και αντι για βουτυρο, μαργαρίνη;; Για πείτε... Για βουτυρο και μαργαρινη δεν ξερω νομιζω οχι αλλα τα μπισκοτα εχουν αλλη υφη
mary Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο εφταιγε ΟΚ! Αλλά να μη βάλω πιο πολύ την άλλη φορά; Δλδ, την ιδια ποσότητα 100γρ αλλά λιωμένο;
REDODIN7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΚ! Αλλά να μη βάλω πιο πολύ την άλλη φορά; Δλδ, την ιδια ποσότητα 100γρ αλλά λιωμένο; Να μην σε παρω στο λαιμο μου εγω οταν κανω ρειχνω βουτυρο σε μια κατσοριλιτσα να ζεσταθει και μετα μεσα ρυχνω τα μπισκοτα και ανακατευω μεχρι να τραβηξουν ολα το βουτυρο 1
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει διαφορά δλδ; Αντι για πτι-μπερ, digestive και αντι για βουτυρο, μαργαρίνη;; Για πείτε... τι ερωτησεις ειναι αυτες τωρα; τα πτι μπερ του παπαδοπουλου ειναι το χειροτερο μπισκοτο που εχω φαει γενικοτερα στην ζωη μου οσο για την μαργαρινη απαξιω να απαντησω
mary Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 τι ερωτησεις ειναι αυτες τωρα; τα πτι μπερ του παπαδοπουλου ειναι το χειροτερο μπισκοτο που εχω φαει γενικοτερα στην ζωη μου οσο για την μαργαρινη απαξιω να απαντησω Με πλήγωσες. Εμενα μαρεσουν τα πτι-μπερ, τα τρώω και σκετα! Δλδ μαργαρίνη, όχι ε; Οχι οτι χρησιμοποιώ ποτέ αλλά τεσπα απο περιεργεια ρωτάω....
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Με πλήγωσες. Εμενα μαρεσουν τα πτι-μπερ, τα τρώω και σκετα! Δλδ μαργαρίνη, όχι ε; Οχι οτι χρησιμοποιώ ποτέ αλλά τεσπα απο περιεργεια ρωτάω.... :shock: παντα βουτυρο. επισης το βιταμ δεν ειναι βουτυρο 1
REDODIN7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Με πλήγωσες. Εμενα μαρεσουν τα πτι-μπερ, τα τρώω και σκετα! Και εμενα μου αρεσουν αλλα δεν κανουν για τσιζ κεικ, τα πτιμπερ ειναι πολυ καλα για μωσαικο και γλυκο με κρεμα ζαχαροπλαστικης και φυσικα για κρεπες
Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Petit beurre hater κι εγώ μαζί με την evabb. Δεν τρώγονται ιδιαίτερα όσα έχω δοκιμάσει του εμπορίου. Ειδικά σε κρέπα κιόλας. Χίλιες φορές βάλτε μιράντα. Και στο τσιζκέικ δεν έχω δει συνταγή που να προτείνει βάση με petit beurre, πάντα digestive βαζουν. Επίσης δεν έχω δει συνταγή που το βούτυρο είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Ο.Ο Πού τη βρήκες; 1
evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Petit beurre hater κι εγώ μαζί με την evabb. Δεν τρώγονται ιδιαίτερα όσα έχω δοκιμάσει του εμπορίου. Ειδικά σε κρέπα κιόλας. Χίλιες φορές βάλτε μιράντα. Και στο τσιζκέικ δεν έχω δει συνταγή που να προτείνει βάση με petit beurre, πάντα digestive βαζουν. Επίσης δεν έχω δει συνταγή που το βούτυρο είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Ο.Ο Πού τη βρήκες; οσα λες ειναι ολα σωστα. παντως το αληθινο petit beurre (επιτελους καποιος που ξερει να το γραφει) που εχει πραγματικο βουτυρο και ευωδιαζει δεν ειναι ασχημο, του εμποριου φερνουν λιγο σε χαρτονι στην γευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα