Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα σήμερα cheescake αλλά ενω η κρέμα και το σιρόπι ήταν εντάξει, η βαση μπισκότου οχι :cry:

 

Εβαλα τρίμμα απο μπισκότα πτι-μπερ 250γρ και 100γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Τα ετριψα με τα δάχτυλα και τα ανακατεψα πολύ καλά, το αφησα να κρυώσει και μετά εβαλα το μίγμα κρέμας απο πάνω αλλά οταν ήρθε η ώρα να κοψω κομματι η βάση δεν ήταν σταθερη αλλά θρύβονταν.... :cry:

 

 

Πλιιιιιιιιιιιιιιζ πειτε μου τι κανω λάθος.......... :huh: :cry:

Εγω για βαση βαζω μπισκοτα digestive

http://papadopoulou.gr/nutrition/recipes/cheese-cake

  • Like 1
Δημοσ.

Εχει διαφορά δλδ; Αντι για πτι-μπερ, digestive και αντι για βουτυρο, μαργαρίνη;;

 

Για πείτε...

Για βουτυρο και μαργαρινη δεν ξερω νομιζω οχι αλλα τα μπισκοτα εχουν αλλη υφη

Δημοσ.

Αυτο εφταιγε

ΟΚ!

Αλλά να μη βάλω πιο πολύ την άλλη φορά;

Δλδ, την ιδια ποσότητα 100γρ αλλά λιωμένο;

Δημοσ.

ΟΚ!

Αλλά να μη βάλω πιο πολύ την άλλη φορά;

Δλδ, την ιδια ποσότητα 100γρ αλλά λιωμένο;

Να μην σε παρω στο λαιμο μου εγω οταν κανω ρειχνω βουτυρο σε μια κατσοριλιτσα να ζεσταθει και μετα μεσα ρυχνω τα μπισκοτα και ανακατευω μεχρι να τραβηξουν ολα το βουτυρο

  • Like 1
Δημοσ.

Εχει διαφορά δλδ; Αντι για πτι-μπερ, digestive και αντι για βουτυρο, μαργαρίνη;;

 

Για πείτε...

 

τι ερωτησεις ειναι αυτες τωρα; τα πτι μπερ του παπαδοπουλου ειναι το χειροτερο μπισκοτο που εχω φαει γενικοτερα στην ζωη μου οσο για την μαργαρινη απαξιω να απαντησω

Δημοσ.

τι ερωτησεις ειναι αυτες τωρα; τα πτι μπερ του παπαδοπουλου ειναι το χειροτερο μπισκοτο που εχω φαει γενικοτερα στην ζωη μου οσο για την μαργαρινη απαξιω να απαντησω

Με πλήγωσες. :(

crybaby.gif

 

Εμενα μαρεσουν τα πτι-μπερ, τα τρώω και σκετα!

 

Δλδ μαργαρίνη, όχι ε; Οχι οτι χρησιμοποιώ ποτέ αλλά τεσπα απο περιεργεια ρωτάω....

Δημοσ.

Με πλήγωσες. :(

crybaby.gif

 

Εμενα μαρεσουν τα πτι-μπερ, τα τρώω και σκετα!

 

Δλδ μαργαρίνη, όχι ε; Οχι οτι χρησιμοποιώ ποτέ αλλά τεσπα απο περιεργεια ρωτάω....

 

:shock: :shock: :shock:  παντα βουτυρο. επισης το βιταμ δεν ειναι βουτυρο

  • Like 1
Δημοσ.

Με πλήγωσες. :(

crybaby.gif

 

Εμενα μαρεσουν τα πτι-μπερ, τα τρώω και σκετα!

 

 

Και εμενα μου αρεσουν αλλα δεν κανουν για τσιζ κεικ, τα πτιμπερ ειναι πολυ καλα για μωσαικο και γλυκο με κρεμα ζαχαροπλαστικης και φυσικα για κρεπες

Δημοσ.
Petit beurre hater κι εγώ μαζί με την evabb. :P Δεν τρώγονται ιδιαίτερα όσα έχω δοκιμάσει του εμπορίου. Ειδικά σε κρέπα κιόλας. Χίλιες φορές βάλτε μιράντα. 

 

Και στο τσιζκέικ δεν έχω δει συνταγή που να προτείνει βάση με petit beurre, πάντα digestive βαζουν. Επίσης δεν έχω δει συνταγή που το βούτυρο είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Ο.Ο Πού τη βρήκες; 

  • Like 1
Δημοσ.

Petit beurre hater κι εγώ μαζί με την evabb. :P Δεν τρώγονται ιδιαίτερα όσα έχω δοκιμάσει του εμπορίου. Ειδικά σε κρέπα κιόλας. Χίλιες φορές βάλτε μιράντα. 

 

Και στο τσιζκέικ δεν έχω δει συνταγή που να προτείνει βάση με petit beurre, πάντα digestive βαζουν. Επίσης δεν έχω δει συνταγή που το βούτυρο είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Ο.Ο Πού τη βρήκες; 

 

 

οσα λες ειναι ολα σωστα. παντως το αληθινο petit beurre (επιτελους καποιος που ξερει να το γραφει) που εχει πραγματικο βουτυρο και ευωδιαζει δεν ειναι ασχημο, του εμποριου φερνουν λιγο σε χαρτονι στην γευση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...