Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μα γι' αυτό το λόγο είπα ότι μιλάω γι' αυτά του εμπορίου, διότι σίγουρα είναι άλλη η γεύση από το αυθεντικό μπισκότο. Γούστα είναι αυτά βέβαια και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. 1
παπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδες, εχουμε κανα μυστικο για αντι-τηγανο-πιτσιλισμα;
evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδες, εχουμε κανα μυστικο για αντι-τηγανο-πιτσιλισμα; σκεπασμα σιτα για το τηγανι απο το ικεα
παπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος παει στο ικεα... Να βαλω την εξυπνη σιτα; 1
evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος παει στο ικεα... Να βαλω την εξυπνη σιτα; αμαν με αυτη την μπουρδα 1
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να φάω μια καλή μπριζόλα. Θέλω να είναι χοντρή και μέσα μετά το ψήσιμο να είναι ζουμερή(ίσως να έχει πολύ λίπος διαλυμένο?). Τι να πω του χασάπη να μου κόψει; Πείτε κατά προτίμηση την ονομασία στα ελληνικά μην γουρλώσει τα μάτια και αρχίσει να με κυνηγάει. Επίσης να μην είναι κάτι πολύ ακριβή ε.
REDODIN7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να φάω μια καλή μπριζόλα. Θέλω να είναι χοντρή και μέσα μετά το ψήσιμο να είναι ζουμερή(ίσως να έχει πολύ λίπος διαλυμένο?). Τι να πω του χασάπη να μου κόψει; Πείτε κατά προτίμηση την ονομασία στα ελληνικά μην γουρλώσει τα μάτια και αρχίσει να με κυνηγάει. Επίσης να μην είναι κάτι πολύ ακριβή ε.
Toufas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να φάω μια καλή μπριζόλα. Θέλω να είναι χοντρή και μέσα μετά το ψήσιμο να είναι ζουμερή(ίσως να έχει πολύ λίπος διαλυμένο?). Τι να πω του χασάπη να μου κόψει; Πείτε κατά προτίμηση την ονομασία στα ελληνικά μην γουρλώσει τα μάτια και αρχίσει να με κυνηγάει. Επίσης να μην είναι κάτι πολύ ακριβή ε. Αθηνα?
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Νοπ. Και μάλιστα δεν ξέρω τι παίζει από χασάπικα εδώ γιατί δεν έχω ξαναψωνίσει κρέας. Μάλλον θα πάω σε κανα τυχαίο Καλά που είπα ελληνικά
Toufas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχει καλο μοσχαρι στην ελλαδα, δεν το σιτευουν κλπ κλπ. Δοκιμασε για σπαλομπριζολα και κοντρα.
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ, θα κοιτάξω πρώτα για σπαλομπριτζόλα μοσχάρι. Έχεις καμιά ιδέα για το κόστος μιας μερίδας;
Toufas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Καθολου, αλλα θες 200-300 γραμμαρια σε ενα κομματι, και οχι σε 2-3 μικρα.
TeZaS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ που είχα πάρει το καλοκαίρι σπαλομπριζόλα είχε γύρω στα 12/κιλό, και
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα