cthulhucarbide Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Άρα θέλω γύρω στα 10€ για 2 μερίδες, thanks
παπι Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι πολυ δυσκολο να γραψουν στην συνταγη οτι τα μπισκοτα τριπλασιαζονται μεσα στον φουρνο...
evabb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 2013-09-23 15.31.42.jpg Ειναι πολυ δυσκολο να γραψουν στην συνταγη οτι τα μπισκοτα τριπλασιαζονται μεσα στον φουρνο... αν εβαλες baking powder η μαγια ειναι αυτονοητο οτι φουσκωνουν, τωρα τα δικα σου επειδη τα βλεπω λιγο πιτα μαλλον ελιωσαν πριν ψηθουν οποτε ηθελαν ψυγειο πριν το ψησιμο.
παπι Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ελεγε τιποτα για ψυγειο. Τεσπα, εχω κανα κιλο ζυμη μεσα στο ψυγειο, θα δοκιμασω και αυριο.
evabb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ελεγε τιποτα για ψυγειο. Τεσπα, εχω κανα κιλο ζυμη μεσα στο ψυγειο, θα δοκιμασω και αυριο. πρεπει να ψηθουν ενω ειναι κρυα η ζυμη οποτε πριν τα βαλεις στο φουρνο βαλε το ταψι (με τα μπισκοτα μεσα) στο ψυγειο ενα μισαωρο.
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα που είχα την ζύμη στο ψυγείο 2 μέρες πάλι μου εξαπλώθηκαν. Ίσως πρέπει να είναι και σωστός ο φούρνος(εμένε δεν ήταν)
Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχουν μπισκότα που απλώνουν ούτως ή άλλως, δεν είναι απαραίτητα λάθος το να απλώσει ένα μπισκότο... 1
παπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 σα παγωτο ειναι η ζυμη. ειδιτ πωπωπωωππωω τουμπανιαζουν!!
παπι Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον, το λαθος που εκανα την πρωτη φορα ηταν το χτυπημα του ζυμαριου. Συν-αδαηδες! Δεν χτυπαμε το ζυμαρι σα να΄ναι φραπες, το χτυπαμε με αγαπη (αγαπη => μιξερ στο 1 ) 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Κι εγώ μπισκότααααα! Τους έχω κακομάθει όλους και τα ζητάνε όταν περάσει λίγος καιρός. Άλλο που δε θέλω φυσικά... Έκανα και μια συναρπαστική ανακάλυψη. Πήρα soft light brown sugar αντί για την πολύ ορθά διαχωρισμένη κρυσταλλική και απέφυγα αυτά τα κομμάτια ζάχαρης που καταλάβαινες όταν έτρωγες το μπισκότο. 2
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Κι εγώ μπισκότααααα! Τους έχω κακομάθει όλους και τα ζητάνε όταν περάσει λίγος καιρός. Άλλο που δε θέλω φυσικά... Έκανα και μια συναρπαστική ανακάλυψη. Πήρα soft light brown sugar αντί για την πολύ ορθά διαχωρισμένη κρυσταλλική και απέφυγα αυτά τα κομμάτια ζάχαρης που καταλάβαινες όταν έτρωγες το μπισκότο. cassonade δλδ πηρες;
Elena16 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 <p>Εμένα που είχα την ζύμη στο ψυγείο 2 μέρες πάλι μου εξαπλώθηκαν. Ίσως πρέπει να είναι και σωστός ο φούρνος(εμένε δεν ήταν)</p> Μήπως έβαλες πολυ baking powder? Sent from my iPhone using Insomnia
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 cassonade δλδ πηρες; Ναι, ακριβώς. Μεγάλη επιτυχία. 1
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ναι, ακριβώς. Μεγάλη επιτυχία. αυτη η ζαχαρη ειναι απιθανη με οτιδηποτε. δοκιμασε να φτιαξεις κρεπες και μετα λιωσε πανω στην κρεπα ενα μικρο κυβακι βουτυρο και πασπαλισε την με την πολυ σκουρα cassonade που εχει πολυ εντονο αρωμα. θα με θυμηθεις. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ειλικρινά αυτό που λες για το άρωμα είναι ό,τι μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Άνοιξα τη συσκευασία και μύρισε τόσο έντονα! Πήρα αμέσως μετά το βάζο της κρυσταλλικής που είχα και σχεδόν δεν καταλάβαινα το άρωμά της μετά την πρώτη. Θα δοκιμάσω, ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα