Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 μου φερανε 3 σακουλακια ινδοκαρυδο απ τον Βασιλοπουλο το οποιο πρωτη φορα το βλεπω κ ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,καμια σχεση με τα πλαστικο πραγμα που κυκλοφορει τυπου Καρφουρ π.χ. Εχει κανεις καμια καλη συνταγη περα απ τα συνηθισμενα ραβανι,κεικ κ.τ.λ.???? σε κανα κεφτεδακι με φρεσκο κολιανδρο για κατι ταιλανδεζικο? 1
saya Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μου αρεσει να την λεω στον Τουφα.. που βρηκες συνταγη με κιοφτεδες με ινδοκαρυδο μεσα καμαρι μου; Μηπως το μπερδεψες με το τζιτζερ; Δεν μοιαζουν καν..
παπι Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 1) Τι διαφορα εχει το βουτυρο απο φυτικα ελαια με αυτο του γαλακτος (εκτος απο το οτι εχουν διαφορετικη πηγη) 2) Οι κρεμες για παστες φτιαχνονται μονο με σαντιγη/φρουτα; 3) Κρεμα γαλακτος... που θα βρουμε φτηνη; στο σουπερ ειναι τραγικα ακριβη
evabb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 1) Τι διαφορα εχει το βουτυρο απο φυτικα ελαια με αυτο του γαλακτος (εκτος απο το οτι εχουν διαφορετικη πηγη) 2) Οι κρεμες για παστες φτιαχνονται μονο με σαντιγη/φρουτα; 3) Κρεμα γαλακτος... που θα βρουμε φτηνη; στο σουπερ ειναι τραγικα ακριβη το βουτυρο ειναι αποκλειστικα ζωικης προελευσης και η μαργαρινη φυτικη. η διαφορα ειναι οτι πρωτο ειναι φυσικο και το δευτερο τεχνητο παρασκευασμα. επισης εχει τρομερη διαφορα στην γευση. η κρεμα για παστα ειναι συνηθως κρεμα ζαχαροπλαστικης που περιεχει αυγα, αλευρι, γαλα, βανιλια κτλ. η σαντιγη ειναι για διακοσμιση. για την κρεμα οτι πληρωνεις παιρνεις.
alimentas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ειστε ωραιοι παιδες. Χιονουλες αγαπημενο γλυκο,θα γινουν σιγουρα μεσα στις επομενες μερες.Κρεπες νουτελα-ινδοκαριδο επισης.Τουφας μ επιασε αμεσως με το "κατι περα απ τα συνηθισμενα" αλλα για τα γουστα μου ειναι πολυ extreme. Θελω κατι περιεργο σε γλυκο,σε σουφλε π.χ. η να το βαλω σε μπακλαβαδακι(που δεν ειναι κ ασχημη ιδεα τωρα που το σκεφτομαι) MEΓΑ Chef John,ποσο απλα τα κανεις να φενονται ολα........ να και τα πρωτα(ειναι τραβηγμετα απο καμερα κινητου,κ φενονται πολυ ασπρουλιαρικα ενω δεν ειναι) Απιστευτο το ποσο τραγανα κ νοστιμα ειναι,για ψωμι με προετοιμασια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 5 ΛΕΠΤΩΝ Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2013 από alimentas 5
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ειστε ωραιοι παιδες. Χιονουλες αγαπημενο γλυκο,θα γινουν σιγουρα μεσα στις επομενες μερες.Κρεπες νουτελα-ινδοκαριδο επισης.Τουφας μ επιασε αμεσως με το "κατι περα απ τα συνηθισμενα" αλλα για τα γουστα μου ειναι πολυ extreme. Θελω κατι περιεργο σε γλυκο,σε σουφλε π.χ. η να το βαλω σε μπακλαβαδακι(που δεν ειναι κ ασχημη ιδεα τωρα που το σκεφτομαι) MEΓΑ Chef John,ποσο απλα τα κανεις να φενονται ολα........ να και τα πρωτα(ειναι τραβηγμετα απο καμερα κινητου,κ φενονται πολυ ασπρουλιαρικα ενω δεν ειναι) Απιστευτο το ποσο τραγανα κ νοστιμα ειναι,για ψωμι με προετοιμασια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 5 ΛΕΠΤΩΝ Τωρα μπηκα απο την δουλεια, θα σου ελεγα να δοκιμασεις αλμυρη γευση με καρυδα, τοσα εκατομμυρια κοσμο δεν το κανουν χωρις λογο. Αν και κανουν πιο πολυ δουλεια με την κρεμα της καρυδας. Εγω πριν απο 2 βδομαδες ειχα κανει ενα γλυκο με βουτυρο καρυδας, φυστικοβουτυρο και 85% σοκολατα και ηταν αψογο 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τώρα θα μου πείτε τι βλακείες κάθεσαι και φτιάχνεις τοξολάβερ, αλλά έχω έναν έρωτα με αυτά τα fluffy ζυμαράκια και επίσης χρησιμοποίησα λίγη λευκή ζάχαρη για το μάτι και πολλή ζάχαρη από εκείνη την ωραία που λέγαμε τις προάλλες με την evabb και έγιναν... Μμμ! Α, και τα έψησα σε φούρνο αντί να τα τηγανίσω. 2
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τώρα θα μου πείτε τι βλακείες κάθεσαι και φτιάχνεις τοξολάβερ, αλλά έχω έναν έρωτα με αυτά τα fluffy ζυμαράκια και επίσης χρησιμοποίησα λίγη λευκή ζάχαρη για το μάτι και πολλή ζάχαρη από εκείνη την ωραία που λέγαμε τις προάλλες με την evabb και έγιναν... Μμμ! Α, και τα έψησα σε φούρνο αντί να τα τηγανίσω. ωραιος, πολυ ωραιος 1
damian1977 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τώρα θα μου πείτε τι βλακείες κάθεσαι και φτιάχνεις τοξολάβερ, αλλά έχω έναν έρωτα με αυτά τα fluffy ζυμαράκια και επίσης χρησιμοποίησα λίγη λευκή ζάχαρη για το μάτι και πολλή ζάχαρη από εκείνη την ωραία που λέγαμε τις προάλλες με την evabb και έγιναν... Μμμ! Α, και τα έψησα σε φούρνο αντί να τα τηγανίσω. Συνταγη...2 much to ask?
Toxo <3 lover Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Όχι βέβαια... Πηγή: Εδώ τη βρήκα. Για να βοηθήσω και λίγο παραπάνω έκανα τις μετατροπές σε γραμμάρια με βάση κάποιες αντιστοιχίες και βγήκαν 600g αλεύρι, 75g ζάχαρη, 75g βούτυρο (όχι μαργαρίνη), 340g γάλα και 80g νερό. Φοβήθηκα τη μαγιά μην μυρίσει έντονα και έβαλα 10g. Όσο ήταν ζεστά την καταλάβαινες. Άλλη φορά μπορεί να δοκιμάσω και ένα φακελάκι μόνο. Μοσχοκάρυδο επίσης έβαλα ένα κουταλάκι. Κατά τα άλλα ό,τι λέει. 2
Toufas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εγω χτες εκανα για το staff meal, μοσχαρι με σεσκουλα και φακες. Σωταρισμενο κρεμμυδι καρροτο και σκορδο, μετα οι φακες μεσα μεχρι να μαλακωσουν κατα 80% Το μοσχαρι ηταν ενα κομματι απο τον ωμο που θελει ελαχιστο μαγειρεμα ή παρα πολυ. Ειχα φερει την χυτρα μαζι μου για να το βρασω πολυ (την ειχα μαζι επειδη θελω να αλαξω το πως κανουμε τις πετσες στο κεντρο του πιατου) και το εβρασα μαζι με τα κοτσανια απο τα σεσκουλα, κατι μανιταρια και κατι καροτα. 2
alimentas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ηθελα να την κανω εδω κ καιρο,την εκανα κ βγηκε ΣΟΥΠΕΡ. Pizza Chicago-style............ 8
evabb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 με κουταλι την τρως αυτη; γιατι αλλο τροπο δεν βλεπω.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Τούμπανη είναι. Και τραγανή μπόλικη ζύμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα