evabb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Θα δοκιμασω, οταν μου τελειωσει η 65αρα. Θέλουν αλλη διαδικασία αυτές με περισσότερο δηλαδη για να γινουν ρόφημα; νομιζω ειναι εντελως ακαταληλες. οταν την τρως δεν την νιωθεις καπως στεγνη; θελει το λιπαρο της η σοκολατα για να λιωσει σωστα.
bnvdarklord Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω, ειχα βρει ενα μαγαζι στο μοναστηράκι που είχε ρόφημα με σοκολάτα μέχρι 85% αν θυμάμαι καλά. Ισως βεβαια το φτιάχνουν με άλλο τρόπο. Θα πάρω 55αρα την επομενη φορά να δω. Πάντως με νερό που δοκιμαζα με τον τρόπο που ειχα πει πιο πριν, το αποτέλεσμα ηταν πολυ καλυτερο, υπήρχαν καποια κομματάκια, αλλα δεν τα ενιωθες καν.
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ε αφου δεν τα νοιωθεις και σου αρεσει η γευση ποιο ειναι το θεμα; Αισθητικα; Ισα ισα καταλαβαινεις οτι ειναι σοκολατα..
Liverpool89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Παρε του καρφουρ την καυτερη μουσταρδα... Μουδιαζει μεχρι και ο εγκεφαλος....
bnvdarklord Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ε αφου δεν τα νοιωθεις και σου αρεσει η γευση ποιο ειναι το θεμα; Αισθητικα; Ισα ισα καταλαβαινεις οτι ειναι σοκολατα.. Απλα ρωτησα αν κανω κατι λαθος. Αλλα θα θελα να πετυχω και με γάλα εστω και το ιδιο αποτελεσμα με τα κομματακια που δεν νιωθεις καν, γιατι με γάλα ειναι πιο ωραια απο οτι με νερο.
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Να παρεις σοκολατα υγειας και να βαλεις γαλα μεσα; Χαζο μου φαινεται. Καντο κατευθειαν με σοκολατα γαλακτος.. 1
alimentas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 εχει δοκιμασει να κανει κανεις καραμελα βουτυρου(με το ζαχαρουχο) με την μεθοδο του μπεν μαρι???? Εχει καλο αποτελεσμα?? Ποση ωρα περιπου περνει ολη η διαδικασια???
katergaris79 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 εχει δοκιμασει να κανει κανεις καραμελα βουτυρου(με το ζαχαρουχο) με την μεθοδο του μπεν μαρι???? Εχει καλο αποτελεσμα?? Ποση ωρα περιπου περνει ολη η διαδικασια??? Στην κατσαρόλα 3,5 ώρες (κοίτα να είναι πάντα καλυμμένα με νερό τα γάλατα). Στην χύτρα 45-50 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Όχι σαν το original, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι μια χαρά.
alimentas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 thnx αλλα λεω για το κλασικο μπεν μαρι δλδ με μια μπασινα πανω απο μια κατσαρολα με βραστο νερο.Θελω να αποφυγω την φασαρια με το βρασιμο των κουτιων που θελει μιση μερα συνολο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 εχει δοκιμασει να κανει κανεις καραμελα βουτυρου(με το ζαχαρουχο) με την μεθοδο του μπεν μαρι???? Εχει καλο αποτελεσμα?? Ποση ωρα περιπου περνει ολη η διαδικασια??? Νομίζω πως γίνεται και με βούτυρο, ζάχαρη και κρέμα γάλακτος. Κάνε ένα search.
bnvdarklord Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Οταν ριξεις το γαλα στα κομματακια σοκολατας, αστο ετσι οπως ειναι για 1-2 λεπτα, να παρει θερμοκρασια η σοκολατα. Μετα ανακατευεις. Λοιπόν δοκίμασα αυτό σημερα με μια μικρή παραλλαγή(εβαλα το γαλα σε δυο δοσεις ωστε να ειναι ζεστο για περισσοτερη ωρα) και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο αλλά και παλι εχει καποια πολυ μικρα κομματάκια, οπότε ισως εχει να κανει και αυτο που ειπε η evabb για την περιεκτικοτητα σε βουτυρο κακαο. Γευστικά ειναι μια χαρά, οπότε who cares. Ευχαριστώ για τα tips.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν δοκίμασα αυτό σημερα με μια μικρή παραλλαγή(εβαλα το γαλα σε δυο δοσεις ωστε να ειναι ζεστο για περισσοτερη ωρα) και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο αλλά και παλι εχει καποια πολυ μικρα κομματάκια, οπότε ισως εχει να κανει και αυτο που ειπε η evabb για την περιεκτικοτητα σε βουτυρο κακαο. Γευστικά ειναι μια χαρά, οπότε who cares. Ευχαριστώ για τα tips. Δοκίμασε να πάρεις και την κουβερτούρα που είναι σε "σταγόνες" σε σακουλάκια (ΙΟΝ κλπ). Λιώνει καλύτερα. 1
παπι Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 υλικά για παντεσπάνι5 αυγά1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη1 φλυτζάνι τσαγιου αλεύρι1 μπέικινΠοσο βγαζει αυτο; Εχω μια φορμα 2 λιτρα.
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ποσά φλιτζάνια φόρμα είναι τα 2 λίτρα επειδή δεν ξέρω τι είναι λίτρο 2
mouxaxa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καμιά καλή, δοκιμασμένη, ελαφριά συνταγή για τάρτα λεμονιού ή lemon pie ;(αν έχουν διαφορά). Ευχαριστώ πολύ! Edit: Να τρώγεται κρύα από το ψυγείο αν παίζει σημασία κι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα