Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και έρχεται κρύο..

 

Παίζει κανένας οδηγός για σούπες και τα μέρη των ζώων που είναι καλύτερα (και γιατί είναι καλύτερα) για σούπες και βραστά; 

Δημοσ.

στην σιβηρια ζεις;

Δηλαδή πάντα κρύα τρώγωνται τα τορτελίνια; Μαλακία δεν είναι; Άμα είναι να μην την βράσω την κρέμα, να την ρίξω πάνω κατευθείων από το ψυγείο

Δημοσ.

Δεν τρολλάρω, απλώς όταν έχω κάνει τόσα ποστ προσπαθώντας να βρω τι πάει στραβά και μετά από τόσες προτάσεις ακούω ότι τρώγωνται κρύα, είναι κάπως to much

Δημοσ.

Δεν παιζει ρολο το οτι ειναι τορτελινια, απλα βαζεις κρεμα γαλακτος, την μειωνεις και στο τελος βαζεις λιγο βουτυρο να δεσει, και αν θες και λιγο νερο απο το βρασιμο των μακαρονιων

Στην ελλαδα οι κρεμες γαλακτος ειναι γτπ παντως, αλλα δεν θα εχεις προβλημα για αυτο που θες

  • Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή την βράζω τόσο πολύ ώστε να την συμπυκνώσω. Μάλιστα.

 

Όταν την ανακατεύω με τα τορτελίνια παίζει ρόλο πως θα γίνει το ανακάτεμα; Σε χαμηλή φωτιά/εκτός ματιού/για πολύ ώρα  (?)

Δημοσ.

Οχι δεν παιζει για αυτο που θες, αλλα καλο θα ηταν να τελειωσεις το μαγειρεμα μεσα στην σαλτσα

Τα βραζεις κατα 90% στο νερο πριν, και τα τελειωνεις στην κρεμα

  • Like 1
Δημοσ.

Οταν κρυωσουν λογικο ειναι να σφιγγει η σαλτσα το θεμα ειναι να τα φαει ζεστα. Μονο εγω τον καταλαβαινω

 

Δοκιμασε καμια αλλη μαρκα κρεμα γαλακτος,εγω παιρνω μια αντορο καπως ετσι.

Δημοσ.

Η Adoro έχει και μια κάπως παχύρευστη κρέμα ειδική για ζυμαρικά (δεν έχω ιδέα γιατί και πώς) σε μπεζ συσκευασία που λέγεται per pasta. Πάρε ένα τέτοιο, βάλε το να βράσει, βάλε και τυράκι μέσα στην κρέμα να λιώσει και πέτα μέσα τα tortellini. Ειλικρινά είναι πολύ εύκολο και δοκιμασμένο ακόμη κι από άσχετο παντελώς με κουζίνα. 

 

Στην τελική ανακάτεψέ τα όσο είναι ζεστά με λίγο τυρί κρέμα που θα είναι και δροσερό στη γεύση. Το έκανα παλιά με spaghetti.  -_-

 

ΥΓ: Στην Ελλάδα οι κρέμες γάλακτος πωλούνται μόνο σε επαγγελματικές συσκευασίες. Αν δεν έχεις γνωστό ζαχαροπλάστη, παίρνεις ένα 10λιτρο και το μοιράζεις σε 10 νοικοκυριά σαν τον γαλατά.  :P

Δημοσ.

Την είχα υποπτευθεί και εγώ την κρέμα γάλακτος αν και είναι φαγε με 35% λιπαρά και στο πλάι γράφει ότι σταθεροποιητής είναι η καραγενάνη.

 

Θα πάρω κάποια στιγμή άλλη μάρκα να δοκιμάσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...