Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Για σούπες και κρέας κανείς; Χειμώνας έρχεται... brace your selfs!
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Κανεις ζωμο απο το κρεας και μετα το εχεις σαν βαση για σουπα με διαφορα μεσα, δεν μου αρεσει η σουπα να εχει κομματια κρεας μεσα
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Το θέμα μου είναι ποια κομμάτια κρέατος (π.χ. λαιμός; σπάλα; ) είναι καλύτερα για σούπες και εάν παίζουν είδη σούπας όπου χρειάζονται διαφορετικά κομμάτια κρέατος.
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) για ζωμο λες? Γιατι να βαλεις κομματι με κρεας? Κοκκαλα θες, και ισως κιμα Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2013 από Toufas
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Όχι ζωμό... σούπα. Με λαχανικά και κρέας. Κρεατόσουπα.
leftermann Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 και τα μάγουλα τα μοσχαρίσια είναι πολύ καλά για σούπα. Η ουρά βγάζει αυτήν την γλίτσα και κολλάει... Από τους χόνδρους, σαν ζελατίνη, πώς το λέν...
bnvdarklord Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν, θελω να φτιαξω cheesecake. Εχω βρει αυτη τη συνταγή http://www.simplyrecipes.com/recipes/perfect_cheesecake/ Εχω τις εξης απορίες: 1) To cream cheese τι ακριβως ειναι; Σαν το Φιλαδελφια ας πουμε, ή κατι αλλο; 2) Τι ειναι το sour cream; Το whipping cream ειναι λογικα η κρεμα γαλακτος. Αν δεν βρικεται (ευκολα) στην ελλαδα, μπορω να βαλω εξτρα κρεμα γαλακτος στην θεση του; (Αυτος το χρησιμοποιει και σαν γεμιση και σαν topping) Ευχαριστώ.
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 1: ναι ειναι το philadelphia, στην αμερικη το εχει και στο ραφι εκτος ψυγειου, σαν τα γαλατα υψηλης παστεριωσης 2: sour cream = ξυνη κρεμα σαν γιουαρτι σακουλας αλλα πιο ρευστη, μπορεις να φτιαξεις και μονος σου 1
bnvdarklord Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αυτός ο τρόπος ειναι legit; http://www.gastronomos.gr/simvoules/1545/Pos-ftiachnoume-xinokrema Γιατι ειναι τελειως διαφορετικός απο αλλους τροπους που βρήκα με buttermilk κτλ για αναπτυξη καλλιεργειας στην κρεμα γαλακτος.
*nenya* Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 1: ναι ειναι το philadelphia, στην αμερικη το εχει και στο ραφι εκτος ψυγειου, σαν τα γαλατα υψηλης παστεριωσης 2: sour cream = ξυνη κρεμα σαν γιουαρτι σακουλας αλλα πιο ρευστη, μπορεις να φτιαξεις και μονος σου Έμαθα άντρα μου ότι θα μου φτιάξεις cheese cake και θα το λάβω ταπεράκι στην πόρτα μου.
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αυτός ο τρόπος ειναι legit; http://www.gastronomos.gr/simvoules/1545/Pos-ftiachnoume-xinokrema Γιατι ειναι τελειως διαφορετικός απο αλλους τροπους που βρήκα με buttermilk κτλ για αναπτυξη καλλιεργειας στην κρεμα γαλακτος. http://foodwishes.blogspot.co.uk/2011/03/homemade-creme-fraiche-nobodys-ever.html αυτον θα προτεινα, το buttermilk ειναι το ξινογαλο Έμαθα άντρα μου ότι θα μου φτιάξεις cheese cake και θα το λάβω ταπεράκι στην πόρτα μου. Σιγα μην βαλω το cheesecake μου σε ταπερ! 2
*nenya* Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν με νοιάζει το σκεύος αλλά το περιεχόμενο! Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Το ιδιο που λες και για μενα δηλαδη, οκ θα το σκεφτω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα