..MementoMori.. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ξεπλυνε αυτην την αηδια που εχει η κονσερβα μεσα, και μετα τσιγαρισε τα λιγο. 1
leftermann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 τα μανιτάρια κονσέρβα να τα πετάξεις μαζί με την κονσέρβα, μουχαχα. Τεσπά, αν επιμένεις να τα φας, δεν νομίζω ότι πρέπει σώνει και καλά να τα τσιγαρίσεις κιόλας. έντιτ: όπως βλέπεις, οι απόψεις διίστανται εν μέρη και ταυτίζονται εν (άλλα) μέρη... 1
..MementoMori.. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Βασικα σκεφτομουν οτι αφου εχει τηγανι, ας τα τσιγαρισει για να τους δωσει λιγη γευση. Να τα σβησει και με λιγο κρασακι, να πεταξει μεσα και λιγη κρεμα γαλακτος, να βαλει και ενα φιλετο κοτοπουλο εκει μεσα και... παρεκτεπομαι. Παντως ναι, φρεσκα μανιταρια. Πρεπει.
leftermann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Βασικα σκεφτομουν οτι αφου εχει τηγανι, ας τα τσιγαρισει για να τους δωσει λιγη γευση. Να τα σβησει και με λιγο κρασακι, να πεταξει μεσα και λιγη κρεμα γαλακτος, να βαλει και ενα φιλετο κοτοπουλο εκει μεσα και... παρεκτεπομαι. Παντως ναι, φρεσκα μανιταρια. Πρεπει. άμα κάνει όλα αυτά που λες, δεν θα είναι καλύτερα να μην βάλει καν τα μανιτάρια κονσέρβα μέσα; χοχοχο! 1
..MementoMori.. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ασε με, ασε με. Ολη μερα μεσα σε μια κουζινα και τωρα πειναω. Ας βαλει ο,τι θελει, παω να κανω καρμποναρα. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Για μια φορά στις 10 μέρες απρογραμμάτιστα που βάζω μανιτάρια, δεν είναι εύκολο να παίρνω φρέσκα και είναι και ταλαιπωρία στο κόψιμο, πλύσιμο συντήρηση κτλ. Είχα ακούσει ότι θέλουν τσιγάρισμα αλλά όσες φορές το έκανα δεν κατάλαβα καμιά διαφορά με τα ωμά οπότε θα τα βάζω έτσι αφού είναι και κόπος το τηγάνι. Αλλά έτσι και αλλιώς βλέπω ότι γίνεται και με τους 2 τρόπους... Βασικα σκεφτομουν οτι αφου εχει τηγανι, ας τα τσιγαρισει για να τους δωσει λιγη γευση. Να τα σβησει και με λιγο κρασακι, να πεταξει μεσα και λιγη κρεμα γαλακτος, να βαλει και ενα φιλετο κοτοπουλο εκει μεσα και... παρεκτεπομαι. Πας γυρεύοντας εσύ πάνω που έφαγα την ομελέτα, να με στείλεις για δεύτερο γύρο και δεν με παίρνει
Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Οταν παρεις τα μανιταρια, μαγειρεψε τα ολα με λιγο θυμαρι και σκορδο και βουτυρο και μετα εχεις μανιταρια για ολη την βδομαδα. Πηγα σημερα στο 4ο μαγαζι που ανοιξε η εταιρια που ειχε ενα μαγαζι που ημουν παλια. Ισπανικο-ιταλικο φαγητο με εμφαση στην ψησταρια. Εφαγα τα πιο ωραια χοιρινα παιδακια που εχω φαει στην ζωη μου, γαμω το μαυρο γουρουνι της ιβηρικης, ειναι τοσο νοστιμο. Σουπια στα καρβουνα με κολοκυθα, καλαμαρια/γονους με καπαρη και φασκομηλο, parsnip τηγανητα με μελι και manchego, pressa απο Iberico με "βουτυρο" απο iberico, πατατες με μια σαλτσα απο chorizo, ενα γαματο ψωμι σαν λαγανα με καπνιστο βουτυρο στα καρβουνα, ενα burger απο ισπανικο βοδινο και κατι ελιες γεμιστες με κατσικισιο curd και πορτοκαλι που ηταν αψογες.
Toxo <3 lover Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μύρισαν γιορτές... Και τα λουκουμαδάκια μου γίνανε γατάκια για κάποιο λόγο! Σοκολατόφιλη evabb, η σοκολάτα από πάνω είναι valrhona, έλα να φάμε παρέα. 3
evabb Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 a.jpg Μύρισαν γιορτές... Και τα λουκουμαδάκια μου γίνανε γατάκια για κάποιο λόγο! Σοκολατόφιλη evabb, η σοκολάτα από πάνω είναι valrhona, έλα να φάμε παρέα. ετσι μωρη αρρωστια :-D :-D 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Βούιξε ο τόπος με αυτή τη συνταγή, τη δοκίμασα κι εγώ να δω τι λέει. Ψήνεται. Και να μην τρώγεται, δείχνει πολύ όμορφη. Καλή χρονιά! Όποιος βαριέται να κάνει τη ζύμη, κάνει 4 μεγάλες κρέπες ή τις παραγγέλνει απ' έξω σκέτες και εντυπωσιάζει με πολύ λιγότερο κόπο. Χαχαχα! 5
arxaggelos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 τέλειο τιπ για τα αυγά, θα το δοκιμάσω 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Εχει κανεις τεπανγιακι? Αξιζει η αγορα του?
bnvdarklord Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Σε ποιές περιπτώσεις μπορει το sour cream να αντικατασταθεί από γιαούρτι total? Θα έφτιαχνα μονος μου, αλλα θα πάει χαμένο το buttermilk ενώ το θέλω μονο για 2-3 κουταλιες...
gavros10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Βούιξε ο τόπος με αυτή τη συνταγή, τη δοκίμασα κι εγώ να δω τι λέει. Ψήνεται. Και να μην τρώγεται, δείχνει πολύ όμορφη. Καλή χρονιά! Όποιος βαριέται να κάνει τη ζύμη, κάνει 4 μεγάλες κρέπες ή τις παραγγέλνει απ' έξω σκέτες και εντυπωσιάζει με πολύ λιγότερο κόπο. Χαχαχα! Το έχω πει οτι αυτό το τοπική είναι καταστροφή. Η ζύμη για κάποιο λογο βγηκε πιο υγρή και δεν φούσκωσε. Δεν γινόταν καν να ανοιξω το φυλο μιας και εσπαζε όλη την ωρα. Τελικά εκανα μικρεςμπουκιες με μερεντα . Τουλαχιστον τρωγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα