Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και κει που χα το φυλλαδιο της dominos στο χερι λεω...δε φτιαχνω μια μονη μου?

 

ζυμη pilsbury, επομενο σταδιο ειναι η σπιτικη, ενα ενα τα βηματα :P

post-179314-0-50588300-1390923975_thumb.jpg

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Toufas...μιας και είσαι πεπειραμένος μάγειρας στην Αγγλία πόσταρε καμιά καλή recipe για chutney που να συνοδεύει χοιρινό...

Δημοσ.

Αμα σου πω οτι δεν ξερω απο chutney?! Κατι σαν τσιμιτσουρι κανω πολυ συχνα,

Σαλτσα μηλου δοκιμασες?

  • Like 1
Δημοσ.

Και κει που χα το φυλλαδιο της dominos στο χερι λεω...δε φτιαχνω μια μονη μου?

 

ζυμη pilsbury, επομενο σταδιο ειναι η σπιτικη, ενα ενα τα βηματα :P

Αντε καλη επιτυχια αμα σου βγει καλη η ζυμη ειναι αλλο πραγμα μια φορα εκανα μια δεν θημαμε την συνταγη δυστηχως και ηταν σαν την αφρατη της HUT ομως 10 φορες πιο καλη ειχα παθει πλακα.

Δημοσ.

Κανένας που να ξέρει πως γίνεται σωστά το porridge?

 

Είχα δει μια που έβαζες γάλα- βρόμη κατευθείαν στο κατσαρολάκι και ανακατεύεις μέχρι να γίνει κρέμα.

(μιλάμε για δέκα λεπτά ανακάτεμα) -.-

 

Όλα καλά στη γεύση αλλά γίνεται πιο νερόυλο απ ότι έχω δει σε κάτι βίντεακια (και απ ότι το έφαγα σε πρωινό ξενοδοχείου πρόσφατα)

 

Καμία ιδέα?

Δημοσ.

Ειναι το πιο ευκολο πραγμα στο κοσμο αυτο..

κρεμα γαλακτος είτε γαλα + porridge σε κατσαρολακι και ανακατεμα να μην πιασει.. οι νιφαδες απορροφουν γάματα.. δεν χρειαζεσαι και τρελο reduction.. 
Αμα γινεται πιο νερουλο ασ'το κι αλλο μεχρι να δέσει. Υπολογισε οτι οταν το αφησεις θα πεσει η θερμοκρασια του και θα σφιξει ακομα λιγο

  • Like 1
Δημοσ.

Xμ , αλλο porridge δλδ και αλλο Link.png Site: το quaker/νιφαδες βρομης ?

 

παρολαυτα οσο περιεργο και αν ακουγεται , μιας και μου φαινεται και εμενα περιεργο , οσο κρυωνει γινεται λιγοτερο σφιχτο.

δλδ μολις το βγαλω απο το κατσαρολακι θα ειναι λιγο πιο σφιχτο απ οτι 5 λεπτα μετα...

 

μιπως κανω μαλακια στην αναλογια?

Δημοσ.

Αμα σου πω οτι δεν ξερω απο chutney?! Κατι σαν τσιμιτσουρι κανω πολυ συχνα,

Σαλτσα μηλου δοκιμασες?

Ναι έχω δοκιμάσει και με χοιρινό είναι καταπληκτικό....πριν κάνα 2μηνο που επισκέφτηκα την αδερφή μου στο Bristol βγήκαμε για φαγητό και δοκίμασα για πρώτη φορά chutney με κοτόπουλο....από τότε μου καρφώθηκε η γεύση :-)....

τσιμιτσούρι?...never heard...για κάνε μια ανάλυση!

Δημοσ.

θελω την γνωμη σας για ενα πιατο καλο και φανταχτερο για μια καλη περισταση.εχω γνωσεις οποτε μην κολισετε στο επιπεδο συνταγης.θα προτημουσα βασικο στοιχειο κρεας.ευχαριστ  

Δημοσ.

Παίδες προτείνετέ μου καμιά καλή σάλτσα για ρύζι αν γίνεται. Δεν θέλω να είναι και πολύ λιπαρή αλλά να γίνεται και με όσο το δυνατόν λιγότερα υλικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...