margaritagr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Και κει που χα το φυλλαδιο της dominos στο χερι λεω...δε φτιαχνω μια μονη μου? ζυμη pilsbury, επομενο σταδιο ειναι η σπιτικη, ενα ενα τα βηματα
bnvdarklord Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 επομενο σταδιο ειναι η σπιτικη Να προτείνω αυτή
Geosim79 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 @Toufas...μιας και είσαι πεπειραμένος μάγειρας στην Αγγλία πόσταρε καμιά καλή recipe για chutney που να συνοδεύει χοιρινό...
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αμα σου πω οτι δεν ξερω απο chutney?! Κατι σαν τσιμιτσουρι κανω πολυ συχνα, Σαλτσα μηλου δοκιμασες? 1
Anorymous Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Και κει που χα το φυλλαδιο της dominos στο χερι λεω...δε φτιαχνω μια μονη μου? ζυμη pilsbury, επομενο σταδιο ειναι η σπιτικη, ενα ενα τα βηματα Αντε καλη επιτυχια αμα σου βγει καλη η ζυμη ειναι αλλο πραγμα μια φορα εκανα μια δεν θημαμε την συνταγη δυστηχως και ηταν σαν την αφρατη της HUT ομως 10 φορες πιο καλη ειχα παθει πλακα.
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Κανένας που να ξέρει πως γίνεται σωστά το porridge? Είχα δει μια που έβαζες γάλα- βρόμη κατευθείαν στο κατσαρολάκι και ανακατεύεις μέχρι να γίνει κρέμα. (μιλάμε για δέκα λεπτά ανακάτεμα) -.- Όλα καλά στη γεύση αλλά γίνεται πιο νερόυλο απ ότι έχω δει σε κάτι βίντεακια (και απ ότι το έφαγα σε πρωινό ξενοδοχείου πρόσφατα) Καμία ιδέα?
UpToDate_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ειναι το πιο ευκολο πραγμα στο κοσμο αυτο..κρεμα γαλακτος είτε γαλα + porridge σε κατσαρολακι και ανακατεμα να μην πιασει.. οι νιφαδες απορροφουν γάματα.. δεν χρειαζεσαι και τρελο reduction.. Αμα γινεται πιο νερουλο ασ'το κι αλλο μεχρι να δέσει. Υπολογισε οτι οταν το αφησεις θα πεσει η θερμοκρασια του και θα σφιξει ακομα λιγο 1
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Xμ , αλλο porridge δλδ και αλλο Site: το quaker/νιφαδες βρομης ? παρολαυτα οσο περιεργο και αν ακουγεται , μιας και μου φαινεται και εμενα περιεργο , οσο κρυωνει γινεται λιγοτερο σφιχτο. δλδ μολις το βγαλω απο το κατσαρολακι θα ειναι λιγο πιο σφιχτο απ οτι 5 λεπτα μετα... μιπως κανω μαλακια στην αναλογια?
Geosim79 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αμα σου πω οτι δεν ξερω απο chutney?! Κατι σαν τσιμιτσουρι κανω πολυ συχνα, Σαλτσα μηλου δοκιμασες? Ναι έχω δοκιμάσει και με χοιρινό είναι καταπληκτικό....πριν κάνα 2μηνο που επισκέφτηκα την αδερφή μου στο Bristol βγήκαμε για φαγητό και δοκίμασα για πρώτη φορά chutney με κοτόπουλο....από τότε μου καρφώθηκε η γεύση .... τσιμιτσούρι?...never heard...για κάνε μια ανάλυση!
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και αυτη ειναι αρκετα καλη για ευκολη σαλτσα:
GiannisWalker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 θελω την γνωμη σας για ενα πιατο καλο και φανταχτερο για μια καλη περισταση.εχω γνωσεις οποτε μην κολισετε στο επιπεδο συνταγης.θα προτημουσα βασικο στοιχειο κρεας.ευχαριστ
aekoriginal21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Παίδες προτείνετέ μου καμιά καλή σάλτσα για ρύζι αν γίνεται. Δεν θέλω να είναι και πολύ λιπαρή αλλά να γίνεται και με όσο το δυνατόν λιγότερα υλικά.
eSATA Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ψάχνω καλή συνταγή για μανιταρόπιτα χωρίς τυριά, μπεσαμέλ, κρέμες γάλακτος και ιστορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα