Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν είναι μέρες που θέλω να φάω κάτι εύκολο γρήγορο, (οικονομικό), χωρίς προετοιμασία υλικών κτλ, τρώω μακαρόνια άσπρα, με λίγο τυρί από πάνω. Ή βάζω μια κόκκινη σάλτσα έτοιμη, αλλά δεν με ενθουσιάζει.

 

Αλλά κάπου διάβασα για μακαρόνια με κρεμμύδια. Στο γκουγκλ όλες οι συνταγές που βρήκα γράφουν για πολλά υλικά + κρέμα γάλακτος η οποία δεν παίζει. Υπαρχει κανας τρόπος να συνδυαστούν τα μακαρόνια με κρεμμύδια χωρίς περιττά έξοδα και σκεύη; Έχω τα κρεμμύδια, σκόρδο, λάδι ξύδι. Κάνω τίποτα; Απώς να σπάσει η μονοτονία του άσπρου μακαρονιού θέλω.

 

Εναλλακτικά πείτε καμιά απλή ιδέα


Με μέλι γίνεται τίποτα;

Δημοσ.

Ούτε καν , ψιλό κόβεις την ντομάτα και τριβεις τη φέτα και βάζεις απλά τα μακαρόνια.

Σαν μακαρόνια με light χωριατικη.

Αντί να ριξεις απλό τυρί.

  • Like 1
Δημοσ.

σαλτσα με χυμο ντοματας,κρεμμυδι,σκορδο,κυβο κνορ λαχανικων,μανιταρια και λουκανικο χωριατικο ψιλοκομενο με μακαρονια.κολαση απλως(με τυρι κιολας φυσικα).πηγη θερμιδων ομως

Δημοσ.

σωταρισμενα κρεμμυδια, μετα μαζι με το ζυμαρικο μεσα με λιγο νερο ωστε να βρασει και χυλωσει. στο τελος τυρι και βουτυρο. ολα στην ιδια κατσαρολα

αν εχεις και αλλα λαχανικα τα βαζεις.

Δημοσ.

Καμια προταση για πωλητη απο e bay που να στελνει βανιλιες εχει κανεις???

 

Ο τουφας αν δεν κανω λαθος ειχε γραψει κανα δυο παλιοτερα αλλα εχει περασει αρκετος καιρος απο ποτε.

Δημοσ.

Γιατί τόση ησυχία εδώ; Alimentas, αυτός πάντως που έλεγε ο toufas εξακολουθεί να ασχολείται με τη βανίλια αν σε ενδιαφέρει και στέλνει παντού.  

 

Τώρα για να ρωτήσω κι εγώ μήπως έχει κανείς καμία πρόταση. Θα κάνω profiteroles, όχι το κλασικό με παγωτό, θα τα γεμίσω με patisserie όπως συνηθίζεται εδώ και ψάχνω μια ωραία sauce chocolat να του δώσει ένα κάτι παραπάνω και να διατηρηθεί και 2 ημέρες στο ψυγείο αν χρειαστεί. Γενικά από ό,τι βλέπω φτιάχνουν ganache και τα περιχύνουν, ενίοτε αντί για κρέμα γάλακτος βάζουν γάλα και βούτυρο. So.. έχετε κάτι κατά νου πέρα από την ganache; 

  • Like 1
Δημοσ.

http://www.foodnetwork.com/recipes/alton-brown/chocolate-doughnut-glaze-recipe.html αυτο?

 

 

Εγω θα φτιαξω παγωτο απο ξηρο καρπο χωρις γαλα μεθαυριο βασισμενο σε αυτη την μεθοδο http://modernistcuisine.com/recipes/p-b-j-gelato/ , μαλλον θα κανω κατι με το φυστικοβουτηρο που εχω ηδη στο σπιτι μου για δοκιμη, και θα το περασω στο thermomix για να γινει πιο smooth.

Δημοσ.

Πες μας και πώς βγήκε το παγωτό σου για την ιστορία. Φαίνεται ενδιαφέρον.  :D

 

Δε με τρελαίνει η ιδέα της τόσης άχνης. Έχω τόσο ωραία σοκολάτα για να την πνίξω στη ζάχαρη και είναι γλυκιά σχετικά και η patisserie. Θα τη λιώσω με γάλα όπως είδα κάπου μάλλον.

 

Κρατάω τη συνταγή για την επόμενη φορά που θα φτιάξω doughnuts, thanks!

Δημοσ.

http://www.foodnetwork.com/recipes/alton-brown/chocolate-doughnut-glaze-recipe.html αυτο?

 

 

Εγω θα φτιαξω παγωτο απο ξηρο καρπο χωρις γαλα μεθαυριο βασισμενο σε αυτη την μεθοδο http://modernistcuisine.com/recipes/p-b-j-gelato/ , μαλλον θα κανω κατι με το φυστικοβουτηρο που εχω ηδη στο σπιτι μου για δοκιμη, και θα το περασω στο thermomix για να γινει πιο smooth.

 

Με έφτιαξες τώρα.

Για thermomix έχουμε τίποτα μερακλίδικα εκτός του επίσημου βιβλίου; Δεν το έχω ψάξει καθόλου.

Δημοσ.

παιδια μια ευκολη ερωτησουλα. για τυρι σαγανακι τι τυρι προτεινετε; εχω φαει με κεφαλογραβιερα και μου αρεσε πολυ. κατι αλλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...