Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φορμαέλα και χαλούμι αν μπορείς να βρεις κάποιο από τα δύο. Πολύ ενδιαφέρουσες γεύσεις... Αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου, γούστα είναι αυτά. Ειδικά η φορμαέλα μου αρέσει ιδιαίτερα επειδή δεν είναι τόσο αλμυρή. Τρώγεται και ψητή μετά μανίας, αλλά και σαγανάκι.   

Δημοσ.

Φορμαέλα και χαλούμι αν μπορείς να βρεις κάποιο από τα δύο. Πολύ ενδιαφέρουσες γεύσεις... Αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου, γούστα είναι αυτά. Ειδικά η φορμαέλα μου αρέσει ιδιαίτερα επειδή δεν είναι τόσο αλμυρή. Τρώγεται και ψητή μετά μανίας, αλλά και σαγανάκι.   

δυσκολο να τα βρω αυτα εδω. το κεφαλοτυρι γινεται σαγανακι; κι αν ειναι αναμεσα σε κεφαλοτυρι και κεφαλογραβιερα ποιο ειναι το καλυτερο;

Δημοσ.

Όποιο σκληρό τυρί κι αν βάλεις κομμένο σε παχιά φέτα, θα είναι εντάξει νομίζω και δε θα απλώσει. Αυτό διάβασα να γράφουν οι περισσότεροι όσο έψαξα. Ας σου πει και κάποιος που τα έχει δοκιμάσει αν υπάρχει και καλή όρεξη.  :D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ποια η γνώμη σας για την patisserie, αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν είχα ξαναφτιάξει και ποτέ μου, οπότε το γεγονός ότι βγήκε καλύτερη από όσες είχα φάει μέχρι τώρα με ενθουσίασε. Την άδειασα από το σκεύος που την έφτιαξα σε μια φόρμα να κρυώσει και όσο κρύωνε έτρωγα τα υπολείμματα με το κουταλάκι ώστε να μη χαθεί ούτε γραμμάριο. :P Όταν κρύωσε εντελώς έγινε ακόμη καλύτερη! 

Με τη ζύμη των choux έκανα γκάφα και άπλωσαν στο ταψί. Η σως σοκολάτας είναι πολύ απλή. Η συνταγή της patisserie εδώ. Να σημειώσω ότι για να γεμίσω τα choux την ανακάτεψα απαλά με 200g chantilly επίσης αρωματισμένη με βανίλια. 

post-258415-0-16042900-1392810227_thumb.jpg

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραίο και απλό φαίνεται, λεω να το δοκιμάσω σήμερα.

Επειδή είμαι λιγάκι άσχετος, αυτο το cream chesse, ειναι κρέμα γάλακτος?

Αν όχι, μπορείτε να προτείνετε καμια διεθνή μάρκα που σίγουρα θα βρω στα σουπερ μαρκετ?

Δημοσ.

το philadelphia ειναι.

Αν θες παγωμενο cheesecake και οχι ψητο, εχω μια συνταγη που πραγματικα ειναι πανευκολη (για την γεμιση, οχι για την βαση) και τελευταια φορα που την εφτιαξα μου πηρε 3 λεπτα να το φτιαξω στα γρηγορα

• Like 1
Δημοσ.

Ακολούθησα τον Τζειμι this time Τουφα, την επόμενη θα σε ρωτήσω.

Πήρα μασκαρπόνε τελικά γιατι το φιλαδέλφεια το απλό είχε τελειώσει. (θενξ Crhis)

Καλο φανηκε στην εκτεέλση, τωρα ειναι φουρνο, θα ποστάρω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Τις τελευταιες δυο φορες που ειχα κανει cheescake δεν μου πολυαρεσε. Την μια ειχε βγει σαν λεμονοπιτα και την αλλη το αυγο ειχε πολυ δυνατη γευση. Οποτε πρεπει να βρω λιγο καλυτερες δοσολογιες. Αν του jamie βγει καλο, πειτε να το δοκιμασω.

Δημοσ.

Ακολούθησα τον Τζειμι this time Τουφα, την επόμενη θα σε ρωτήσω.

Πήρα μασκαρπόνε τελικά γιατι το φιλαδέλφεια το απλό είχε τελειώσει. (θενξ Crhis)

Καλο φανηκε στην εκτεέλση, τωρα ειναι φουρνο, θα ποστάρω εντυπώσεις.

Ή το ξέχασες στο φούρνο ή το έφαγες και δεν μπορείς να γράψεις ή βγηκε μαπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

nszqm0x.jpg

το kinako και η σοκολατα δεν ειναι απαραιτητα. Το εκανα μολις τωρα ξανα, και εβαλα απλα βανιλια και ξυσμα λαιμ

Επεξ/σία από Toufas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...