gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 αντε και να μας κερασεις οταν κατεβουμε την αλλη φορα, μην το φας παλι ολο μονη σου ποτε ολο μονη μου.προσέχομε για να έχομε.
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς brazil nuts; Πώς είναι η γεύση τους; Μοιάζει με άλλου ξηρού καρπού; Και το πιο σημαντικό... Ταιριάζει σε chocochip cookies ή να βάλω φουντούκια που βάζω πάντα; Να μη βάλω τίποτα; Κατά τα άλλα φτιάχνω κι εγώ εκχύλισμα βανίλιας να υπάρχει και του έχω ζαλίσει τον έρωτα κάθε μέρα που περνάω και το βλέπω τι ωραία που αλλάζει χρώμα. Και είναι μόλις στην τέταρτη ημέρα ωρίμανσης.
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς brazil nuts; Πώς είναι η γεύση τους; Μοιάζει με άλλου ξηρού καρπού; Και το πιο σημαντικό... Ταιριάζει σε chocochip cookies ή να βάλω φουντούκια που βάζω πάντα; Να μη βάλω τίποτα; Κατά τα άλλα φτιάχνω κι εγώ εκχύλισμα βανίλιας να υπάρχει και του έχω ζαλίσει τον έρωτα κάθε μέρα που περνάω και το βλέπω τι ωραία που αλλάζει χρώμα. Και είναι μόλις στην τέταρτη ημέρα ωρίμανσης. εχουν πιο απαλη γευση απο τα φουντουκια. ειναι ωραια η γευση τους δεν χτυπαει περιεργα οπως το καρυδι. θα μπορουσες να τα βαλεις απλα το φουντουκι χτυπαει πιο πολυ. δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις παντως σιγουρα θα τρωγεται μετα.
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Θα πάρω μερικά να τα δοκιμάσω. Χαμένα δε θα πάνε. Σ' ευχαριστώ! 1
bnvdarklord Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Στις βάσεις από μπισκότο πχ για cheesecake, μπορει να αντικατασταθεί το βούτυρο με ελαιόλαδο;
mouxaxa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Στις βάσεις από μπισκότο πχ για cheesecake, μπορει να αντικατασταθεί το βούτυρο με ελαιόλαδο; Ίσως είμαι ο τελευταίος σχετικός στο συγκεκριμένο thread αλλά νομίζω πως όχι. Με το ελαιόλαδο δεν θα σταθεροποιηθεί η βάση αντίθετα με το βούτυρο που θα παγώσει και θα σου προσφέρει στήριξη. Γιατί θέλεις να βάλεις ελαιόλαδο; 4
bnvdarklord Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Thanks, λογικό ακούγεται. Απλά δεν ήθελα να πάρω τόσο βούτυρο για τα 80gr που θέλει η βάση, μιας και δεν το χρησιμοποιούμε στην μαγειρική γενικά.
katiepie Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Παιδιά σε ποιό supermarket μπορώ να βρω gnocchi? Καμιά δοκιμασμένα καλή κόκκινη σάλτσα;
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τώρα ψιλο οφφ είμαι, αλλά να ψάχνεις άνθος αλατιού και να κοστίζουν τα μεταφορικά περισσότερο από το ίδιο το προϊόν είναι πολύ ενοχλητικό. Οι ντόπιοι δεν το συζητάω τι μου είπαν...
bnvdarklord Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Παίζει να έχω δει σε σκλαβενίτη, αλλα ισως θυμαμαι λαθος
evabb Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τώρα ψιλο οφφ είμαι, αλλά να ψάχνεις άνθος αλατιού και να κοστίζουν τα μεταφορικά περισσότερο από το ίδιο το προϊόν είναι πολύ ενοχλητικό. Οι ντόπιοι δεν το συζητάω τι μου είπαν... ενα πακετο 5 κιλων με το ταχυδρομειο εχει μεταφορικα 32 ευρω περιπου. σε ενδιαφερει καμια μπισνα με βελγιο;
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πλάκα πλάκα, evabb, αν άνοιγα ένα μαγαζάκι να βάλω μέσα όσα δε βρίσκω εδώ και τα παραγγέλνω δεξιά κι αριστερά, μια χαρά θα ήταν. Αγαπητέ bnv, εσύ μπορεί να είδες. Εγώ δεν πρόκειται να δω καν Σκλαβενίτη κάπου εδώ! Και πάλι ήθελα συγκεκριμένης χώρας προέλευσης, Ευχαριστώ. ^^ 1
Toufas Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τώρα ψιλο οφφ είμαι, αλλά να ψάχνεις άνθος αλατιού και να κοστίζουν τα μεταφορικά περισσότερο από το ίδιο το προϊόν είναι πολύ ενοχλητικό. Οι ντόπιοι δεν το συζητάω τι μου είπαν... Στο μπαχαρ εχει παντως. Γιατι δεν βαζεις καλας και ηρα? δεν ειναι τα ιδια τα αλατια ολα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα