Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως το μουχλότυρο πάντα χαλασμένο μου φαίνεται.. δηλαδή τι άλλο χειρότερο να του συμβεί αυτού του ''τυριού''?   :lol:

  • Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαντάζομαι αν πιάσει έξτρα μούχλα έχεις πρόβλημα, γιατι αυτή που ήδη έχει πάνω τρώγεται, ενώ αυτή που θα βγάλει αν χαλάσει όχι. Το θέμα ειναι πως το βλέπεις αυτό :P

Δημοσ.

Φαντάζομαι αν πιάσει έξτρα μούχλα έχεις πρόβλημα, γιατι αυτή που ήδη έχει πάνω τρώγεται, ενώ αυτή που θα βγάλει αν χαλάσει όχι. Το θέμα ειναι πως το βλέπεις αυτό :P

 

Oύτε να με πλήρωναν.. :P

  • Like 1
Δημοσ.

Oύτε να με πλήρωναν.. :P

Δεν πειράζει, περισσότερο για τους υπόλοιπους :P

 

απλά κόψε το γύρω γύρω και φάε το υπόλοιπο.

Είναι λεπτό το κομμάτι. Θα το κοιταξω αυριο πως ειναι απο μεσα παντως και βλεπουμε.

Δημοσ.

Oύτε να με πλήρωναν.. :P

 

Το ότι στη συγκεκριμένη ομάδα τυριών η "μούχλα" τυχαίνει να είναι μπλέ-πράσινη ενώ στα υπόλοιπα απλά δεν φαίνεται (ενώ είναι εκεί), δεν σε επηρεάζει;

  • Like 2
Δημοσ.

Κομμένα τα τυριά!  :shock:

 

 

 

 

Σοβαρά τώρα,  στα ''κίτρινα'' όντως παίζει μια υποβόσκουσα μουχλογεύση (γιατί η γεύση είναι το θέμα μου και όχι αν αυτό που τρώω είναι μπλε ή ροζ)  αλλά εντάξει στο ροκφόρ αυτή η μουχλογεύση είναι x1000.

Δημοσ.

Τελικά δεν το ρίσκαρα και έφαγα την σαλάτα με ένα αβγό(ξεχωριστά). Είχε μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι και κράνμπερις. Τι είναι το iceburg?

Μαρουλάκι κι αυτό (έτσι το ξέρω). Έχει τραγανή υφή, αλλά το φύλλο του είναι τρυφερό. Κάτι ανάμεσα σε λάχανο και μαρούλι, θα το βρεις σε μεγάλα super market σίγουρα, δοκίμασέ το. 

Δημοσ.

Δεν έχουν όλουν όλα τα τυριά μύκητες εμφανείς ή μη. Μικρό ποσοστό φέρουν μύκητες αν και το τι "ζεί" σε ένα τυρί δεν μπορούμε να το διανοηθούμε. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν περιπτώσεις απομόνωσης νέου είδους μικροοργανισμών σε τυριά, που ο καθένας τους συμβάλει στο τελικό άρωμα-γεύση. 

Είναι γεγονός πάντως πως πολλοί μικροοργανισμοί που συμβάλουν στην διαμόρφωση της γεύσης είναι οι ίδιοι που επιζούν και στα πόδια μας και τα κάνουν να μυρίζουν.

Δημοσ.

 

Δε γράφω greeklish, ρε παιδάκια. Gourmet cookies γράφω ο άνθρωπος  ^_^

 

DSC_3766_zps65e8ece8.jpg?t=1396781344

 

για cake flour τι εβαλες?

  • Like 1
Δημοσ.

Μακαρονια με πεστο τόνο κ μπλου τσιζ εχει δοκίμασει καποιος η ειμαι ο μονος?

δεν θα το αντεχα.δεν ειναι βαρυ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...