TriLoBiTe Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εμένα πάντως το μουχλότυρο πάντα χαλασμένο μου φαίνεται.. δηλαδή τι άλλο χειρότερο να του συμβεί αυτού του ''τυριού''? 1
bnvdarklord Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Φαντάζομαι αν πιάσει έξτρα μούχλα έχεις πρόβλημα, γιατι αυτή που ήδη έχει πάνω τρώγεται, ενώ αυτή που θα βγάλει αν χαλάσει όχι. Το θέμα ειναι πως το βλέπεις αυτό
tehAllantin Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 απλά κόψε το γύρω γύρω και φάε το υπόλοιπο.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Φαντάζομαι αν πιάσει έξτρα μούχλα έχεις πρόβλημα, γιατι αυτή που ήδη έχει πάνω τρώγεται, ενώ αυτή που θα βγάλει αν χαλάσει όχι. Το θέμα ειναι πως το βλέπεις αυτό Oύτε να με πλήρωναν.. 1
bnvdarklord Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Oύτε να με πλήρωναν.. Δεν πειράζει, περισσότερο για τους υπόλοιπους απλά κόψε το γύρω γύρω και φάε το υπόλοιπο. Είναι λεπτό το κομμάτι. Θα το κοιταξω αυριο πως ειναι απο μεσα παντως και βλεπουμε.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τελικά δεν το ρίσκαρα και έφαγα την σαλάτα με ένα αβγό(ξεχωριστά). Είχε μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι και κράνμπερις. Τι είναι το iceburg?
Anorymous Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πραγματικα το ροκφορ εμ ειναι πανακριβο εμ ειναι αηδια απορω πως το τρωτε , αυτο και το καμαμπερ ειναι αισχος! 1
arxaggelos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Oύτε να με πλήρωναν.. Το ότι στη συγκεκριμένη ομάδα τυριών η "μούχλα" τυχαίνει να είναι μπλέ-πράσινη ενώ στα υπόλοιπα απλά δεν φαίνεται (ενώ είναι εκεί), δεν σε επηρεάζει; 2
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Κομμένα τα τυριά! Σοβαρά τώρα, στα ''κίτρινα'' όντως παίζει μια υποβόσκουσα μουχλογεύση (γιατί η γεύση είναι το θέμα μου και όχι αν αυτό που τρώω είναι μπλε ή ροζ) αλλά εντάξει στο ροκφόρ αυτή η μουχλογεύση είναι x1000.
Toxo <3 lover Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τελικά δεν το ρίσκαρα και έφαγα την σαλάτα με ένα αβγό(ξεχωριστά). Είχε μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι και κράνμπερις. Τι είναι το iceburg? Μαρουλάκι κι αυτό (έτσι το ξέρω). Έχει τραγανή υφή, αλλά το φύλλο του είναι τρυφερό. Κάτι ανάμεσα σε λάχανο και μαρούλι, θα το βρεις σε μεγάλα super market σίγουρα, δοκίμασέ το.
mouxaxa Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν έχουν όλουν όλα τα τυριά μύκητες εμφανείς ή μη. Μικρό ποσοστό φέρουν μύκητες αν και το τι "ζεί" σε ένα τυρί δεν μπορούμε να το διανοηθούμε. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν περιπτώσεις απομόνωσης νέου είδους μικροοργανισμών σε τυριά, που ο καθένας τους συμβάλει στο τελικό άρωμα-γεύση. Είναι γεγονός πάντως πως πολλοί μικροοργανισμοί που συμβάλουν στην διαμόρφωση της γεύσης είναι οι ίδιοι που επιζούν και στα πόδια μας και τα κάνουν να μυρίζουν.
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δε γράφω greeklish, ρε παιδάκια. Gourmet cookies γράφω ο άνθρωπος για cake flour τι εβαλες? 1
beatshooter Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μακαρονια με πεστο τόνο κ μπλου τσιζ εχει δοκίμασει καποιος η ειμαι ο μονος?
gatokoritso Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μακαρονια με πεστο τόνο κ μπλου τσιζ εχει δοκίμασει καποιος η ειμαι ο μονος? δεν θα το αντεχα.δεν ειναι βαρυ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα