Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οριστε; αντί του aunt jemima μια φορα προσπάθησα να φτιάξω "δικο μου μειγμα" και δεν ηταν ανάλογα καλό. 

 

κατι λαθος εκανες. οτιδηποτε εχω φτιαξει μονη μου γευστικα ειναι παντα καλυτερο απο το αναλογο προιον του εμποριου. 

Δημοσ.

λογικά το συγκεκριμένο προιόν θα μπορείς να το βρεις εκει που εισαι. παρτο και δοκίμασέ το, εμένα μου άρεσε παρα πολυ.

Δημοσ.

άι μαρή :P

 

καλα κανεις. Εγώ θα προσπαθήσω να κόψω επεξεργασμενους και απλούς υδτ, οποτε no more pancakes φορ μι.

  • Like 2
Δημοσ.

Toufa μια ερώτηση. Η ζύμη για πίτσα γιατί μου βγαίνει πάντα ΕΝΤΕΛΩΣ άγευστη; Στην καλύτερη μπορώ να την πω κάπως γλυκιά.

 

Τα υλικά μου:

αλεύρι για όλες τις χρήσεις

μαγυά

αλάτι

λάδι

νερό

 

έχω δοκιμάσει να βάλω από σκόρδο σε σκόνη μέχρι πιπερι και ρίγανη. Μηδέν εις το πηλίκο... Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Νομιζω η συνταγη ειναι καπως περιεργη που εχεις, Ποση ωρα την ζυμωνεις και ποση ωρα την αφηνεις να φουσκωσει?

 

http://modernistcuisine.com/recipes/neapolitan-pizza-dough/

δοκιμασε αυτο? Για την γλουτενη που θελει απλα βρες το αλευρι με αρκετα μεγαλη περιεκτικοτητα σε πρωτεινη

 

 

http://foodwishes.blogspot.co.uk/2009/07/wolfgang-pucks-famous-california-pizza.htmlαλλιως αυτο

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...