zynif Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Για την στραπατσάδα θα πρότεινα να χτυπήσεις τα αυγά με το πηρούνι σε ενα μπολ πριν τα βάλεις
zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ειμαι ισως εθισμενος στα μακαρονια με τονο. Τα εμαθα μεσα απο την εκπομπη του Chef John και φτιαχνω τουλαχιστον μια φορα το μηνα! Η συνταγη ειναι αυτη εδω: Μια φορά το μήνα δεν είναι εθισμός! 2
gamanos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Και φυσικά, με καπνιστό τόνο έχουν άλλη νοστιμιά! 1
zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Και φυσικά, με καπνιστό τόνο έχουν άλλη νοστιμιά! Και με καπνιστό σολομό επίσης! (και όχι μόνο με καπνιστό) Γενικά τα ζυμαρικά ταιριάζουν πολύ με ψάρια και θαλασσινά, για τα γούστα μου τουλάχιστον! 2
Getta Robo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μια φορά το μήνα δεν είναι εθισμός! Γιαυτο ειπα τουλαχιστον μια φορα Το χειμωνα φυσικα ειναι πολυ τακτικα! Μπορει και 4-5 φορες το μηνα. Και φυσικά, με καπνιστό τόνο έχουν άλλη νοστιμιά! Ειναι οντως πολυ πιο νοστιμα με καπνιστο τονο, το προβλημα ειναι ομως πως οι περισσοτεροι καπνιστοι τονοι του εμποριου ειναι γεματοι χημικα προσθετα. Καλυτερα να βαζεις απλο τονο με καπνιστο αλατι και καπνιστη παπρικα παρα τον ετοιμο. Η γευση ειναι ιδια και καλυτερη ετσι. 1
Anorymous Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ειμαι ισως εθισμενος στα μακαρονια με τονο. Τα εμαθα μεσα απο την εκπομπη του Chef John και φτιαχνω τουλαχιστον μια φορα το μηνα! Η συνταγη ειναι αυτη εδω: με κρεμα γαλακτος αντι ντοματα ή συνδιασμο αυτων των δυο εχεις δοκιμασει ? BTW γιατι ο τονος ειναι τοσο ακριβως ?
Getta Robo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 με κρεμα γαλακτος αντι ντοματα ή συνδιασμο αυτων των δυο εχεις δοκιμασει ? BTW γιατι ο τονος ειναι τοσο ακριβως ? Βαζω και σαλτσα ντοματας και κρεμα γαλακτος, δεν εχω δοκιμασει να τα φτιαξω διχως καποιο απο αυτα. Το γιατι ο τονος ειναι ακριβος στην Ελληνικη αγορα το εχω απορια και εγω. Για τον συσκευασμενο παντα. μπορεις να αγορασεις φρεσκο τονο για πολυ λιγοτερα χρηματα, παραμενει ακριβος ομως σε καθε περιπτωση...
Anorymous Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Βαζω και σαλτσα ντοματας και κρεμα γαλακτος, δεν εχω δοκιμασει να τα φτιαξω διχως καποιο απο αυτα. Το γιατι ο τονος ειναι ακριβος στην Ελληνικη αγορα το εχω απορια και εγω. Για τον συσκευασμενο παντα. μπορεις να αγορασεις φρεσκο τονο για πολυ λιγοτερα χρηματα, παραμενει ακριβος ομως σε καθε περιπτωση... o φρεσκος ρε ειναι ακομα πιο ακριβως
Getta Robo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Αθηνας στην αγορα Τεταρτη βρισκω φθηνο, θελει διαδικασια ομως για το μαγειρεμα και εχω να παρω πολλα χρονια. Ψαξε εκει που εισαι για φθηνοτερο, μπορεις να βρεις.
Anorymous Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Σαλτσες dolmio εχει δοκιμασει κανεις ? Σε σχεση με της Barilla ειναι πιο καλες ? Βασικα για την καρμποναρα ψήνομαι.
Highlander Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν παλεύεστε όμως. Σε νήμα για μαγειρική, μιλάτε για έτοιμες σάλτσες. Σας τους "chef" που διαφημίζουν κάτι kn0r και αηδίες. 3
therock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Παιρνω κοτοπουλο ετοιμο ψημενο απο σουπερμαρκετ, το ξεκοκαλιζω και το διατηρω στο ψυγειο. Οταν θελω να το βαλω σε καποιο πιατο, αντι να το ριξω κρυο ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να το προθερμανω? Ας πουμε χτες εβρασα κατι μακαρονια, μετα πεταξα πανω σαλτσα και το κρεας οπως ηταν παγωμενο. Να το βαζω σε μικροκυματων, να το ξαναριχνω σε φουρνο, τι προτεινετε?
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Παιρνω κοτοπουλο ετοιμο ψημενο απο σουπερμαρκετ, το ξεκοκαλιζω και το διατηρω στο ψυγειο. Οταν θελω να το βαλω σε καποιο πιατο, αντι να το ριξω κρυο ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να το προθερμανω? Ας πουμε χτες εβρασα κατι μακαρονια, μετα πεταξα πανω σαλτσα και το κρεας οπως ηταν παγωμενο. Να το βαζω σε μικροκυματων, να το ξαναριχνω σε φουρνο, τι προτεινετε? Να το ζεσταίνεις μαζί με τη σάλτσα σε ένα τηγάνι και μετά να ρίχνεις μέσα και τα μακαρόνια ίσως
therock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Σε τηγανι τη σαλτσα, οχι κατσαρολα? Σαλτσα παριπτωντος χρησιμοποιω συσκευασμενη δεν την φτιαχνω ουτε αυτη.
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Σε τηγανι τη σαλτσα, οχι κατσαρολα? Σαλτσα παριπτωντος χρησιμοποιω συσκευασμενη δεν την φτιαχνω ουτε αυτη. Στην tv που έχω δει τηγάνι χρησιμοποιούν Αλλά και σε κατσαρόλα δε νομίζω να αλλάζει κάτι, το θέμα είναι ανακατευτούν και να ζεσταθούν όλα μαζί ομοιόμορφα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα