Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Φούρνος μικροκυμάτων και πολύ είναι. Time is money
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Φούρνος μικροκυμάτων και πολύ είναι. Time is money Είναι μια λύση κι αυτή, δεν το σκέφτηκα γιατί δεν έχω καν
therock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Βασικα το σκεφτηκα αλλα θελω να αποφευγω μικροκυματων. Αμα δεν θελω σαλτσα το ζεσταινω σε κανονικο φουρνο για 5 λετπα μαζι με τυρι τριμμενο για να λιωνει. Τωρα κατι αλλο. Στο ψυγειο ποσες μερες κραταει? Μπορω και τεταρτη μερα? Ας πουμε πηρα Δευτερα το ξεκοκαλισα και το βαλα στο ψυγειο. Εφαγα την τριτη και την πεμπτη μακαρονια κοτοπουλο, και σημερα τελευταια μερα με ρυζι. Αλλα σημερα σαν να ψιλομυριζε. Την προηγουμενη βδομαδα, την πεμπτη μερα ειχε ψιλοβγαλει και γλιτσα.
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Βασικα το σκεφτηκα αλλα θελω να αποφευγω μικροκυματων. Αμα δεν θελω σαλτσα το ζεσταινω σε κανονικο φουρνο για 5 λετπα μαζι με τυρι τριμμενο για να λιωνει. Τωρα κατι αλλο. Στο ψυγειο ποσες μερες κραταει? Μπορω και τεταρτη μερα? Ας πουμε πηρα Δευτερα το ξεκοκαλισα και το βαλα στο ψυγειο. Εφαγα την τριτη και την πεμπτη μακαρονια κοτοπουλο, και σημερα τελευταια μερα με ρυζι. Αλλα σημερα σαν να ψιλομυριζε. Την προηγουμενη βδομαδα, την πεμπτη μερα ειχε ψιλοβγαλει και γλιτσα. Μήπως να φτιάχνεις λιγότερο?
therock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ενα ολοκληρο ωημενο κοτοπουλο απο σουπερμαρκετ παιρνω, δεντο φτιαχνω εγω... 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Το ρύζι basmati για τι είναι; Το ρύζι το άσπρο που κάνουμε όταν είμαστε άρρωστοι, ποιό είναι; Για πιλάφι ποιό είναι το κατάλληλο (βασικά ένα που λέει σπιρωτό τύπου Αμερικής αλλά έχει και άλλα που λένε για πιλάφι και με μπερδεύουν);
Anorymous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν παλεύεστε όμως. Σε νήμα για μαγειρική, μιλάτε για έτοιμες σάλτσες. Σας τους "chef" που διαφημίζουν κάτι kn0r και αηδίες. Το οτι ειναι ετοιμο δεν παει να πει οτι ειναι κακο, οκ καλη η κλασικη η καρμποναρα με αυγο και οχι κρεμα γαλακτος και guanciale αλλα και τα ετοιματζιδικα που και που δεν ειναι εγκλημα. 1
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το οτι ειναι ετοιμο δεν παει να πει οτι ειναι κακο, οκ καλη η κλασικη η καρμποναρα με αυγο και οχι κρεμα γαλακτος και guanciale αλλα και τα ετοιματζιδικα που και που δεν ειναι εγκλημα. 5-6 φορές τη βδομάδα, όχι παραπάνω!
SpirtouLisS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 https://gr.news.yahoo.com/%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%82--%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CE%B6%CF%8D%CE%BC%CE%B7-093648702.html Ζαμπονοτυροπιτες ΥλικάΓια τη ζύμη280 γρ. αλεύρι φαρίνα25 γρ. μαγιά φρέσκια (όχι σκόνη)100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό100 ml χλιαρό νερό100 ml ηλιέλαιο ή κάποιο ελαφρύ λάδι¼ κουταλάκι αλάτιΓια τη γέμιση250 γρ. τριμμένα τυριά,(ρεγκάτο και μοτσαρέλα ανάμεικτα)1 αυγό5 φέτες ζαμπόνλίγο πιπεράκι δοκιμάστε αν θελετε αυτη τη ζύμη. Τυχαια την βρηκα πριν λιγο καιρο και τα υλικα της μου φανηκαν ξεκουδουνα πχ μαγια και φαρινα και γιαουρτι. Μην την κανετε απαραιτητα ζαμπονοτυροπιτα. Βαλτε οτι γεμιση θέλετε και πείτε μου τις εντυπώσεις σας. Δοκιμαστικά την εκανα και απο το πουθενα μου βγηκε μια ζύμη με πολύ φουρνισια επαγγελματική υφή. Σαν και αυτες που αγοραζουμε σε ορισμενα τυροπιταδικα. Εννοειται δεν ειναι σφολιατα αλλα κατι διαφορετικο. Μια παρατηρηση οτι για καποιο λογο μπαγατευει γρηγορα ενω οταν την βγαζεις απο το φουρνο ειναι ΑΦΡΟΣ! Εγω την εκανα με ξηρη μαγια και ας λεει μονο νωπη. Εννοειται δε ξεχνατε να αλειψετε με αυγο πριν το ψησιμο εκει ειναι η μιση νοστιμια και εμφανιση 1
evabb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το ρύζι basmati για τι είναι; Το ρύζι το άσπρο που κάνουμε όταν είμαστε άρρωστοι, ποιό είναι; Για πιλάφι ποιό είναι το κατάλληλο (βασικά ένα που λέει σπιρωτό τύπου Αμερικής αλλά έχει και άλλα που λένε για πιλάφι και με μπερδεύουν); το μπασματι ειναι ρυζι για πιλαφι για να το φας συνοδευτικο με καποιο κρεας με σαλτσα πχ. εξαιρετικο και σαφως ανωτερο απο το κιτρινο ρυζι. εγω μονο μπασματι τρωω.
Anorymous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 5-6 φορές τη βδομάδα, όχι παραπάνω! χαχαχα ε ναι παντα με μετρο 1
evabb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 σημερα υποτιθεται θα μαγειρευα ενα ψαρονεφρι με σως μουσταρδα, κρεμα και εστραγκον. τελικα δεν ειχα μουσταρδα. τι να κανω τι να κανω, αρχισα να αυτοσχεδιαζω. εκοψα το ψαρονεφρι κομματακια μπουκιτσες. τα τηγανισα σε ελαιολαδο σε αντικολλητικο τηγανι με λευκο πιπερι. τα βγαζω εξω. πεταω μεσα φρεσκα μανιταρια και αλατιζω. τζιγαριζονται καλα και ριχνω κρεμα γαλακτος 20% λιπαρα και ενα μικρο κομματι ροκφορ καμια 20αρια γραμμαρια (αληθινο οχι μπλε τυρι). ανακατευω καλα να λιωσει το τυρι και ξαναβαζω μεσα το κρεας να δεσει με την σαλτσα. τα αφησα εκει κανα 5λεπτο. και μερικες ταλιατες μετα για συνοδεια. μου εφυγε η μαγκια για το πως ταιριαξε το ροκφορ με το μανιταρι. δυστυχως δεν εχω φωτο. 3
Anorymous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 σημερα υποτιθεται θα μαγειρευα ενα ψαρονεφρι με σως μουσταρδα, κρεμα και εστραγκον. τελικα δεν ειχα μουσταρδα. τι να κανω τι να κανω, αρχισα να αυτοσχεδιαζω. εκοψα το ψαρονεφρι κομματακια μπουκιτσες. τα τηγανισα σε ελαιολαδο σε αντικολλητικο τηγανι με λευκο πιπερι. τα βγαζω εξω. πεταω μεσα φρεσκα μανιταρια και αλατιζω. τζιγαριζονται καλα και ριχνω κρεμα γαλακτος 20% λιπαρα και ενα μικρο κομματι ροκφορ καμια 20αρια γραμμαρια (αληθινο οχι μπλε τυρι). ανακατευω καλα να λιωσει το τυρι και ξαναβαζω μεσα το κρεας να δεσει με την σαλτσα. τα αφησα εκει κανα 5λεπτο. και μερικες ταλιατες μετα για συνοδεια. μου εφυγε η μαγκια για το πως ταιριαξε το ροκφορ με το μανιταρι. δυστυχως δεν εχω φωτο. τα καλυτερα φαγητα βγαινουν οταν αυτοσχεδιαζεις true story!
therock Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Θελω να κανω πουρε πατατας. Τα λεει καλα εδω? Τι πατατες να διαλεξω για να βγει. Λεει στο βιντεο να κοιταξω τις λιωμενες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα