speedman_26 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 απορια οι συνταγες που παρουσιαζουν οι μαγειρες στα σαιτ και στο youtube, τηλεοραση ειναι οπως της κανουν στα ειστιατορια τους? γιατι ειναι καπως πολυπλοκες πως προλαβαινουν αμα πλακωσει κοσμος
evabb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 απορια οι συνταγες που παρουσιαζουν οι μαγειρες στα σαιτ και στο youtube, τηλεοραση ειναι οπως της κανουν στα ειστιατορια τους? γιατι ειναι καπως πολυπλοκες πως προλαβαινουν αμα πλακωσει κοσμος οι μαγειρει και οι βοηθοι τους πηγαινουν στο εστιατοριο πολυ πριν ανοιξει το εστιατοριο ωστε να προετοιμασουν καποια πραγματα. καποια πιατα τα μαγειρευτα που λεμε τα εχουν ηδη ετοιμα απο πριν.
speedman_26 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 οι μαγειρει και οι βοηθοι τους πηγαινουν στο εστιατοριο πολυ πριν ανοιξει το εστιατοριο ωστε να προετοιμασουν καποια πραγματα. καποια πιατα τα μαγειρευτα που λεμε τα εχουν ηδη ετοιμα απο πριν. Αν έχουν τα πιάτα πιο πριν έτοιμα δεν χάνουν σε φρεσκάδα; επίσης αν δείχνουν τα πίατα τους στο ίντερνετ τι εμπόδιζει κάποιον άλλον να τα ενσωματώνουν
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αν έχουν τα πιάτα πιο πριν έτοιμα δεν χάνουν σε φρεσκάδα; επίσης αν δείχνουν τα πίατα τους στο ίντερνετ τι εμπόδιζει κάποιον άλλον να τα ενσωματώνουν προετοιμάζουν φιλε πολλά μα πάρα πολλά πράγματα και δεν τίθεται θέμα φρεσκάδας αλλά πολλές παρασκευες θέλουν πολύ χρόνο. τον εμποδίζει η τεχνική (σωστή) τα επιλεγμένα σωστά υλικά το execution και ότι δεν θα κάνεις λαμπόγιαλο τη κουζίνα σου για αβέβαιο αποτέλεσμα. θα πας εκεί να ευχαριστηθείς τι έχει να σου προσφέρει ο εκατοστέ σεφ. 1
speedman_26 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 προετοιμάζουν φιλε πολλά μα πάρα πολλά πράγματα και δεν τίθεται θέμα φρεσκάδας αλλά πολλές παρασκευες θέλουν πολύ χρόνο. τον εμποδίζει η τεχνική (σωστή) τα επιλεγμένα σωστά υλικά το execution και ότι δεν θα κάνεις λαμπόγιαλο τη κουζίνα σου για αβέβαιο αποτέλεσμα. θα πας εκεί να ευχαριστηθείς τι έχει να σου προσφέρει ο εκατοστέ σεφ. Νομίζω η τεχνική με λίγη προσπάθεια την πετυχενεις προετοιμάζουν φιλε πολλά μα πάρα πολλά πράγματα και δεν τίθεται θέμα φρεσκάδας αλλά πολλές παρασκευες θέλουν πολύ χρόνο. τον εμποδίζει η τεχνική (σωστή) τα επιλεγμένα σωστά υλικά το execution και ότι δεν θα κάνεις λαμπόγιαλο τη κουζίνα σου για αβέβαιο αποτέλεσμα. θα πας εκεί να ευχαριστηθείς τι έχει να σου προσφέρει ο εκατοστέ σεφ. Πες ότι κάνεις μακαρόνια με κιμά συνήθως οι δικές τους συνταγές βάζεις μαζί σάλτσα με Μακαρόνια πάνω από 3 μέρες δεν κρατάνε
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Νομίζω η τεχνική με λίγη προσπάθεια την πετυχενεις Πες ότι κάνεις μακαρόνια με κιμά συνήθως οι δικές τους συνταγές βάζεις μαζί σάλτσα με Μακαρόνια πάνω από 3 μέρες δεν κρατάνε η τεχνική θέλει γνώση και αρκετή ώρα δουλειάς. όπως θέλει και τα κατάληλα εργαλεία που ένα μέσο νοικοκυριό δεν τα έχει. τώρα δεν θα σου σερβίρει κανένα εστιατόριο της προκοπής μακαρόνια με κιμά 3ων ημερών. αν δεις πολλές συνταγές πετυχημένου καλού κιμά (θέλουν και 8 ώρες βράσιμο,) άρα αυτό λέγεται κάπως προετοιμασία. 1
speedman_26 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 η τεχνική θέλει γνώση και αρκετή ώρα δουλειάς. όπως θέλει και τα κατάληλα εργαλεία που ένα μέσο νοικοκυριό δεν τα έχει. τώρα δεν θα σου σερβίρει κανένα εστιατόριο της προκοπής μακαρόνια με κιμά 3ων ημερών. αν δεις πολλές συνταγές πετυχημένου καλού κιμά (θέλουν και 8 ώρες βράσιμο,) άρα αυτό λέγεται κάπως προετοιμασία. Και εγώ έχω εστιατόριο αλλά δύο φαγητά να κάνω τρώω όλοι μέρα γιατί άμα βάλεις μαζί ψώνια καθαριότητα παραγγελία κτλ. Προσωπικό 2 άτομα είμαστε Και εγώ έχω εστιατόριο αλλά δύο φαγητά να κάνω τρώω όλοι μέρα γιατί άμα βάλεις μαζί ψώνια καθαριότητα παραγγελία κτλ. Προσωπικό 2 άτομα είμαστε Εργαλεία δηλαδή;
evabb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 συνηθως το προσωπικο ειναι πανω απο 2 ατομα, τωρα στην ελλαδα αυτες οι καταστασεις που περιγραφεις ειναι αρκετα κοινες
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Και εγώ έχω εστιατόριο αλλά δύο φαγητά να κάνω τρώω όλοι μέρα γιατί άμα βάλεις μαζί ψώνια καθαριότητα παραγγελία κτλ. Προσωπικό 2 άτομα είμαστε Εργαλεία δηλαδή; καλύτερη οργάνωση, μικρότερο κατάλογο στοχευμένο κλπ.
speedman_26 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 συνηθως το προσωπικο ειναι πανω απο 2 ατομα, τωρα στην ελλαδα αυτες οι καταστασεις που περιγραφεις ειναι αρκετα κοινες είναι λόγο ότι δεν μπορείς να πληρώσεις παραπάνω άτομο λόγο χαμηλεις δουλειά
Soulseeker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα! Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω πεπερόνι ιταλικο ή γενικα;; Στον AB delicatessen εχει αλλα ειναι Ουγκαριας και δεν μου αρεσε 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αν ανέφερες και περιοχή, θα βοηθούσε ώστε να πάρεις μια απάντηση που θα σε καλύψει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις στα καταστήματα της Ευριπίδου. Στα "Καραμανλίδικα του Φάνη", λ.χ., βρίσκω κατά καιρούς διάφορα εξαιρετικά τυριά και αλλαντικά Ιταλίας, αλλά κυρίως την περίοδο των γιορτών, τον υπόλοιπο χρόνο όλα αυτά τα καταστήματα δουλεύουν κυρίως με ελληνικά προϊόντα (έχουν κάτι Δραμινά λουκάνικα, άλλο πράγμα) αλλά δεν χάνεις τίποτε να ρωτήσεις. Είχα βρει πρόσφατα μια εξαιρετική μορταδέλα, Ιταλική, νομίζω στα Καραμανλίδικα ή αλλιώς στο "Miran". 2
Soulseeker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ναι τα εχω υπόψιν μου τα παραπανω. Λογο χρονου δεν εχω καταφερει να παω. Ομως ,τυχαια, κανονιζω συντομα για τα "Καραμανλίδικα του Φάνη" οποτε θα ρωτήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα