evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Η σάλτσα μέσα έχει ζάχαρη. Το χρώμα είναι λογικό και όσο πρέπει για να βγάλει γεύση το ψαρι ενωω αρπαξε, βλεπω κατι μαυρισμενες γωνιες.
Soulseeker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 αυτη τη συνταγή είχα γράψει : Δες και εδώ 2
gsisr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 το ψαρι ενωω αρπαξε, βλεπω κατι μαυρισμενες γωνιες. Οπως σου είπα το ψάρι είναι μαριναρισμενο για 8 ώρες σε σάλτσα με ζάχαρη. Στη συνέχεια τηγάνι για ελάχιστο χρόνο και τελείωμα στο φούρνο. Φαίνεται να έχει αρπάξει αλλά δεν είναι 1
speedman_26 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 καλη παραδοσιακη συνταγη μπεκρη μεζε ? σε ενα μαγαζι που πηγα ειχε και τυρι μεσα οχι φετα ισως λαδοτυρι ηταν
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Εξαγοράζω συνταγή για μελομακάρονα με αυτήν εδώ. Κουραμπιέδες με βούτυρο clarifier. Μερικά tips: Το βούτυρο λιώνει μια χαρά και χωρίς να το βάλουμε σε bain marie, σε κατσαρολάκι στο μάτι της κουζίνας. Συνολικά χρειαζόμαστε 300g καθαρού βουτύρου, για σιγουριά ξαναζυγίζω πόσο βούτυρο έβγαλα. Με βολεύει πολύ να αφήσω το βούτυρο στο ψυγείο να παγώσει, αλλά όχι μέχρι να ξαναγίνει στερεό. Το χρησιμοποιώ ελαφρώς παχύρευστο κι έτσι πλάθεται ευκολότερα η ζύμη. Τα 20' στο χτύπημα βουτύρου - ζάχαρης μπορεί να είναι υπερβολή. Αν στα 10 λεπτά το μίγμα φαίνεται αφράτο κι έχει κάνει φυσαλίδες, εγώ σταματάω το χτύπημα και βγαίνουν πάντα τραγανοί και τριφτοί. Αντί για ρούμι μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε αλκοολούχο, βάζω τσίπουρο με βανίλια. Πολύ σημαντικό το βήμα με το πάτημα στην κορυφή του κουραμπιέ αν θέλετε να κρατήσει αρκετή ζάχαρη! Για λευκούς, βουτυρένιους κουραμπιέδες ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά. Αν θέλουμε πιο τραγανό και χρυσό αποτέλεσμα από 30-35'. Αν τους πλάσετε σε μπαλίτσες 15g (συνιστάται), βγαίνουν από 70 έως 75 κουραμπιεδάκια. 3
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Με ποιος τρώει κουραμπιεδες; όσο ωραία και αν μυρίζουν. Ο παρλιαρος έχει δυνατή συνταγή μελομακαρονων.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Με ποιος τρώει κουραμπιεδες; όσο ωραία και αν μυρίζουν. Ο παρλιαρος έχει δυνατή συνταγή μελομακαρονων. Τα οποία πετυχαίνουν κάθε φορά! Απλά πρέπει να ακολουθήσεις τη συνταγή ΑΚΡΙΒΩΣ όπως την περιγράφει.
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Εξαγοράζω συνταγή για μελομακάρονα με αυτήν εδώ. Κουραμπιέδες με βούτυρο clarifier. Μερικά tips: Το βούτυρο λιώνει μια χαρά και χωρίς να το βάλουμε σε bain marie, σε κατσαρολάκι στο μάτι της κουζίνας. Συνολικά χρειαζόμαστε 300g καθαρού βουτύρου, για σιγουριά ξαναζυγίζω πόσο βούτυρο έβγαλα. Με βολεύει πολύ να αφήσω το βούτυρο στο ψυγείο να παγώσει, αλλά όχι μέχρι να ξαναγίνει στερεό. Το χρησιμοποιώ ελαφρώς παχύρευστο κι έτσι πλάθεται ευκολότερα η ζύμη. Τα 20' στο χτύπημα βουτύρου - ζάχαρης μπορεί να είναι υπερβολή. Αν στα 10 λεπτά το μίγμα φαίνεται αφράτο κι έχει κάνει φυσαλίδες, εγώ σταματάω το χτύπημα και βγαίνουν πάντα τραγανοί και τριφτοί. Αντί για ρούμι μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε αλκοολούχο, βάζω τσίπουρο με βανίλια. Πολύ σημαντικό το βήμα με το πάτημα στην κορυφή του κουραμπιέ αν θέλετε να κρατήσει αρκετή ζάχαρη! Για λευκούς, βουτυρένιους κουραμπιέδες ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά. Αν θέλουμε πιο τραγανό και χρυσό αποτέλεσμα από 30-35'. Αν τους πλάσετε σε μπαλίτσες 15g (συνιστάται), βγαίνουν από 70 έως 75 κουραμπιεδάκια. thanks!!!! δεν βλεπω να εχουν καθολου ροδονερο στο τελος, εσυ βαζεις; ετσι για το αρωμα; καλη ιδεα το τσιπουρο με βανιλια αν και δεν προκειται να βρω εδω τετοιο. ισως αρωμα βανιλιας. http://www.argiro.gr/recipe/fantastika-melomakarona/ Μελομακαρονα απο την Αργυρω Μπαρμπαριγου Η συνταγη ειναι τεσταρισμενη απο εμενα τουλαχιστον 5 φορες και τις 5 βγηκαν τελεια τα μελομακαρονα. Την ακολουθεις κατα γραμμα. Προσωπικα για αντι για κονιακ βαζω grand marnier και βγαινουν απιστευτα. Πλεον παιρνω παραγγελιες απο φιλους για να τους φτιαχνω μελομακαρονα (χωρις πλακα μου τα αγοραζουν)< 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Να ΄σαι καλά, evabb. Έχω φτιάξει από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα πράγματα, τα μελομακάρονα τα δοκίμασα δύο φορές και τίποτα. Απογοήτευση. Μου βγήκαν την πρώτη φορά ξερά απ' έξω κι από μέσα, δεν είχαν σκούρο χρώμα, ήταν ξανθά αν και είχαν σιροπιαστεί σωστά και γευστικά μου θύμιζαν λαδόπιτα. Τα δεύτερα εμφανισιακά φαίνονταν τέλεια, αλλά μέσα δεν ήταν αφράτα, είχαν κι εκείνα λασπώσει. Δεν υπάρχει συνταγή που κάνω πρώτη φορά και δεν την ακολουθώ κατά γράμμα.
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 τα μελομακαρονα θελουν προσοχη να μην τα πλασεις πολυ και κυριως να μην τα ψησεις υπερβολικα. τα δικα μου στην αρχη φαινονται πολυ ξανθα αλλα με το σιροπι σκουρενουν οποτε προσεχε μην τα παραψησεις γιατι σου φαινονται ασπρουλιαρικα. επισης πρεπει να τα αφησεις να κρυωσουν πριν τα μελωσεις. https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.416418008454799&type=3 2
frozex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 έχει κανείς τη συγκεκριμένη κουζινομηχνή; είναι ποιοτική; https://www.lidl.de/de/silvercrest-profi-kuechenmaschine-skmp-1300-b3-anthrazit/p208839
saxos55 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 http://www.argiro.gr/recipe/fantastika-melomakarona/ Μελομακαρονα απο την Αργυρω Μπαρμπαριγου Η συνταγη ειναι τεσταρισμενη απο εμενα τουλαχιστον 5 φορες και τις 5 βγηκαν τελεια τα μελομακαρονα. Την ακολουθεις κατα γραμμα. +1 και από μένα. 4η χρονιά φέτος που θα φτιάξω τα συγκεκριμένα. Από τη στιγμή που βρήκα τη συγκεκριμένη συνταγή δεν έχω ψάξει άλλη, βγαίνουν πάντα τέλεια. Φέτος θα δοκιμάσω το Grand Marnier της evabb. τα μελομακαρονα θελουν προσοχη να μην τα πλασεις πολυ και κυριως να μην τα ψησεις υπερβολικα. τα δικα μου στην αρχη φαινονται πολυ ξανθα αλλα με το σιροπι σκουρενουν οποτε προσεχε μην τα παραψησεις γιατι σου φαινονται ασπρουλιαρικα. επισης πρεπει να τα αφησεις να κρυωσουν πριν τα μελωσεις. Επίσης +1, quoted for emphasis. Ειδικά στο πλάσιμο, θέλει πολύ λίγο, ίσα να πάρουν σχήμα. Αν βγάλουν το λάδι τους, πάνε. 2
evabb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Κις 3 λαχανικων. Καροτο, κολοκυθι και ντοματα 6
therock Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ειδα αυτο και εντυπωσιαστηκα μετα ειδα την τιμη και απογοητευτηκα. http://www.qvcuk.com/vitamix/home-&-kitchen/_/N-1z13ym6Zlfnu/c.html?sc=AZMHH&brand=Vitamix&cm_mmc=Social-_-YouTube-_-Description-_-Vitamix Τι ονειρο που θα ταν να παιρνες κατι τετοιο με 100 ευρω. Υπαρχει κατι σε λογικα χρηματα για οικακη χρηση με καλα αποτελεσματα αραγε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Ειδα αυτο και εντυπωσιαστηκα https://www.youtube.com/watch?v=1lifc7vZ-ks μετα ειδα την τιμη και απογοητευτηκα. http://www.qvcuk.com/vitamix/home-&-kitchen/_/N-1z13ym6Zlfnu/c.html?sc=AZMHH&brand=Vitamix&cm_mmc=Social-_-YouTube-_-Description-_-Vitamix Τι ονειρο που θα ταν να παιρνες κατι τετοιο με 100 ευρω. Υπαρχει κατι σε λογικα χρηματα για οικακη χρηση με καλα αποτελεσματα αραγε Που να δεις και το νεο kitchen aid που δεν εχει κινούμενα μέρη που πρέπει να συνδεονται με τον καδο για να γυρίσουν οι λεπιδες του μπλεντερ. Λειτουργεί με ισχυρά μαγνητικά πεδία. https://goo.gl/1qnysb 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα