Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 οχι σοβαρα ετρωγα φετα αλλα χθες δεν βρηκα συτη που θελω και πηρα κρεμα τυρι και ηταν πολυ καλο Αυτό είναι λόγος για perm ban. Να μην το ξαναπείς! 3
Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Υπέροχη Toxo! Θέλω συνταγή Θα τη δοκιμάσω κι αν μου αρέσει, θα στη δώσω. Το παντεσπάνι είναι πολύ πετυχημένο, ήθελα να το φάω για κεκάκι όταν το έψησα.
katergaris79 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πρέπει να έχει αναφερθεί ξανά εδώ αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Πού μπορώ να βρω στην Αθήνα καλή βανίλια σε λογικές τιμές;
Anorymous Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Αυτό είναι λόγος για perm ban. Να μην το ξαναπείς! Δεν μπορείς να βάλεις όρια στις γαστρονομικές μου αναζητήσεις
adi32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τελικα πως κανουμε την τελεια μπριζολα? Για μοσχαρισια βλεπω 2 διαφορετικες τεχνικες πχ Ο ενας λεει γυρισμα καθε 30'' ο αλλος μια φορα Ο ενας αλατι απο την αρχη ο αλλος στο τελος
FCastor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Πανέμορφες φαίνονται και οι δύο πάντως, ειδικά για τηγάνι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τελικα πως κανουμε την τελεια μπριζολα? Για μοσχαρισια βλεπω 2 διαφορετικες τεχνικες πχ Ο ενας λεει γυρισμα καθε 30'' ο αλλος μια φορα Ο ενας αλατι απο την αρχη ο αλλος στο τελος https://www.youtube.com/watch?v=l1tsOOtgmFA&list=WL&index=1 https://www.youtube.com/watch?v=-dSrdKMJ7nw Το caruzo το εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια. Σίγουρη επιτυχία. 1
nickmanak Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Το μαγειρεμα της μπριζολας εξαρταται απο το ιδιο το κρεας που αγορασες. Αν ειναι μαπα θα βγει μαπα και η μπριζολα, οτι και να κανεις. Εγω οταν τηγανιζω, αποφασιζω οτι πρεπει να τη βγαλω οταν καρφωνω τη μυτη απο το μαχαιρι και μπαινοβγαινει σαν βαμβακι. Αν ειναι ωμη σφηνωνει το μαχαιρι, και ειναι παραψημενη/στεγνη παλι σφηνωνει. Εννοω ενα απλο μαχαιρι, οχι μυτη βελονα και κοφτερο σα νυστερι, αλλιως δεν θα πετυχει. Νομιζω οτι το τεστ πιανει και με ενα απλο πηρουνι. 1
adi32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Το caruzo το εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια. Σίγουρη επιτυχία. κι εγω αυτον ελεγα να εμπιστευθω αυριο που θα τις φτιαξω 1
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Το caruzo το εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια. Σίγουρη επιτυχία. Μόλις την απόλαυσα. Η μέθοδος αποδείχθηκε σωστή. 11 λεπτά πήρε το ψήσιμο και έγινε σούπερ 2
frozex Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Tελικα πως κανουμε την τελεια μπριζολα? Για μοσχαρισια βλεπω 2 διαφορετικες τεχνικες πχ Ο ενας λεει γυρισμα καθε 30'' ο αλλος μια φορα Ο ενας αλατι απο την αρχη ο αλλος στο τελος https://www.youtube.com/watch?v=l1tsOOtgmFA&list=WL&index=1 https://www.youtube.com/watch?v=-dSrdKMJ7nw Εγώ είμαι κάπου στη μέση ανάμεσα τους, αλατίζω στο τέλος αλλά την μπριζόλα την ψήνω με δύο γυρίσματα
therock Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Πειτε καμμια καλη ιδεα να χεησιμοποιησω λεμονι. Παιρνω μπολικα καθε φορα που θα διαβασω μια συνταγη, χρησιμοποιω μισο λεμονι και τα αλλα καθονται στη κουζινα και σαπιζουν. Επισης μπορεις οταν κοψεις ενα λεμονι να συντηρησεις καπως τον υπολοιπο ζωμο του στο ψυγειο για καποιο λογικο χρονικο διαστημα;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Πειτε καμμια καλη ιδεα να χεησιμοποιησω λεμονι. Παιρνω μπολικα καθε φορα που θα διαβασω μια συνταγη, χρησιμοποιω μισο λεμονι και τα αλλα καθονται στη κουζινα και σαπιζουν. Επισης μπορεις οταν κοψεις ενα λεμονι να συντηρησεις καπως τον υπολοιπο ζωμο του στο ψυγειο για καποιο λογικο χρονικο διαστημα; Κάνεις παγάκια τον χυμό και τα διατηρείς όσο θέλεις. Εναλλακτικά ξεκινάς να πίνεις κάθε πρωί ένα λεμόνι αραιωμένο με νερό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα