Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Super Moderators
Δημοσ.

οχι σοβαρα ετρωγα φετα αλλα χθες δεν βρηκα συτη που θελω και πηρα κρεμα τυρι και ηταν πολυ καλο 

 

Αυτό είναι λόγος για perm ban. Να μην το ξαναπείς! :P

  • Like 3
Δημοσ.

Υπέροχη Toxo! Θέλω συνταγή :P

Θα τη δοκιμάσω κι αν μου αρέσει, θα στη δώσω. Το παντεσπάνι είναι πολύ πετυχημένο, ήθελα να το φάω για κεκάκι όταν το έψησα.  ^_^

Δημοσ.

Πρέπει να έχει αναφερθεί ξανά εδώ αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Πού μπορώ να βρω στην Αθήνα καλή βανίλια σε λογικές τιμές;

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικα πως κανουμε την τελεια μπριζολα?

Για μοσχαρισια βλεπω 2 διαφορετικες τεχνικες

πχ

Ο ενας λεει γυρισμα καθε 30'' ο αλλος μια φορα 

Ο ενας αλατι απο την αρχη ο αλλος στο τελος 

 

  • Super Moderators
Δημοσ.

Τελικα πως κανουμε την τελεια μπριζολα?

Για μοσχαρισια βλεπω 2 διαφορετικες τεχνικες

πχ

Ο ενας λεει γυρισμα καθε 30'' ο αλλος μια φορα 

Ο ενας αλατι απο την αρχη ο αλλος στο τελος 

 

https://www.youtube.com/watch?v=l1tsOOtgmFA&list=WL&index=1

https://www.youtube.com/watch?v=-dSrdKMJ7nw

 

Το caruzo το εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια. Σίγουρη επιτυχία. :)

  • Like 1
Δημοσ.

Το μαγειρεμα της μπριζολας εξαρταται απο το ιδιο το κρεας που αγορασες. Αν ειναι μαπα θα βγει μαπα και η μπριζολα, οτι και να κανεις.

Εγω οταν τηγανιζω, αποφασιζω οτι πρεπει να τη βγαλω οταν καρφωνω τη μυτη απο το μαχαιρι και μπαινοβγαινει σαν βαμβακι. Αν ειναι ωμη σφηνωνει το μαχαιρι, και ειναι παραψημενη/στεγνη παλι σφηνωνει. Εννοω ενα απλο μαχαιρι, οχι μυτη βελονα και κοφτερο σα νυστερι, αλλιως δεν θα πετυχει. Νομιζω οτι το τεστ πιανει και με ενα απλο πηρουνι.

  • Like 1
Δημοσ.

Το caruzo το εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια. Σίγουρη επιτυχία. :)

 

κι εγω αυτον ελεγα να εμπιστευθω αυριο που θα τις φτιαξω

  • Like 1
Δημοσ.

Το caruzo το εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια. Σίγουρη επιτυχία. :)

Μόλις την απόλαυσα.

Η μέθοδος αποδείχθηκε σωστή.

11 λεπτά πήρε το ψήσιμο και έγινε σούπερ

  • Like 2
Δημοσ.

 

Tελικα πως κανουμε την τελεια μπριζολα?

Για μοσχαρισια βλεπω 2 διαφορετικες τεχνικες

πχ

Ο ενας λεει γυρισμα καθε 30'' ο αλλος μια φορα 

Ο ενας αλατι απο την αρχη ο αλλος στο τελος 

 

https://www.youtube.com/watch?v=l1tsOOtgmFA&list=WL&index=1

https://www.youtube.com/watch?v=-dSrdKMJ7nw

 

 

Εγώ είμαι κάπου στη μέση ανάμεσα τους, αλατίζω στο τέλος αλλά την μπριζόλα την ψήνω με δύο γυρίσματα

Δημοσ.

Πειτε καμμια καλη ιδεα να χεησιμοποιησω λεμονι. Παιρνω μπολικα καθε φορα που θα διαβασω μια συνταγη, χρησιμοποιω μισο λεμονι και τα αλλα καθονται στη κουζινα και σαπιζουν. Επισης μπορεις οταν κοψεις ενα λεμονι να συντηρησεις καπως τον υπολοιπο ζωμο του στο ψυγειο για καποιο λογικο χρονικο διαστημα;

  • Super Moderators
Δημοσ.

Πειτε καμμια καλη ιδεα να χεησιμοποιησω λεμονι. Παιρνω μπολικα καθε φορα που θα διαβασω μια συνταγη, χρησιμοποιω μισο λεμονι και τα αλλα καθονται στη κουζινα και σαπιζουν. Επισης μπορεις οταν κοψεις ενα λεμονι να συντηρησεις καπως τον υπολοιπο ζωμο του στο ψυγειο για καποιο λογικο χρονικο διαστημα;

 

Κάνεις παγάκια τον χυμό και τα διατηρείς όσο θέλεις. Εναλλακτικά ξεκινάς να πίνεις κάθε πρωί ένα λεμόνι αραιωμένο με νερό. :) 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...