Getta Robo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Τρίτη σήμερα, το έκανα. Έκανα δύο κότες μία με απλή μπύρα και μία με μιλιτη. Η αλήθεια είναι πως δεν κατάλαβα καθόλου γεύση από κανένα τους. Οι κότες ήταν ζουμερές αλλά όχι και τόσο πολύ όσο περίμενα. Δικό μου συμπέρασμα, δεν αξίζει η μέθοδος εκτός αν έκανα κάτι λάθος που δεν νομίζω. Καλύτερα να ψήνω ανοιχτή σαν πεταλούδα στους 220 για 40 λεπτά, και πιο ζουμερή και βάζω ότι μυρωδικό - μπαχαρικό θέλω. Τι μπυρα εβαλες;
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ερώτηση, θέλω να τηγανίσω κροκέτες κοτόπουλου, τις έτοιμες που είναι κατεψυγμένες. Πόσα λεπτά περίπου πρέπει να τηγανιστεί η κάθε πλευρά της κροκέτας στο τηγάνι;
Chrisxxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Τρίτη σήμερα, το έκανα. Έκανα δύο κότες μία με απλή μπύρα και μία με μιλιτη. Η αλήθεια είναι πως δεν κατάλαβα καθόλου γεύση από κανένα τους. Οι κότες ήταν ζουμερές αλλά όχι και τόσο πολύ όσο περίμενα. Δικό μου συμπέρασμα, δεν αξίζει η μέθοδος εκτός αν έκανα κάτι λάθος που δεν νομίζω. Καλύτερα να ψήνω ανοιχτή σαν πεταλούδα στους 220 για 40 λεπτά, και πιο ζουμερή και βάζω ότι μυρωδικό - μπαχαρικό θέλω. Μηπως δεν εκανες καλά το φηστινγκ;
frozex Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Τι μπυρα εβαλες; "kaiserdom" Μηπως δεν εκανες καλά το φηστινγκ;
Getta Robo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 "kaiserdom" Lagerακι. Δοκιμασε την επομενη φορα να μαγειρεψεις με ale/pale ale. Θα δεις διαφορα. 1
frozex Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι, τι στυλ ζυγαριά κουζίνας προτείνετε; Site: αισθητήρεςστα ποδαράκια Site: αισθητήραςαπό πάνω
SnapShot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 τώρα που ο καιρός αλλάζει μπαίνουμε στην σεζόν του όσπριου γίγαντες στο φουρνο με σπανάκι και άλλα χορταροζαρζαβατικά για αύριο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι, τι στυλ ζυγαριά κουζίνας προτείνετε; Site: http://www.e-shop.gr/zygaria-koyzinas-bomann-kw-1515-p-HAP.255406">αισθητήρεςστα ποδαράκια Site: http://www.e-shop.gr/zygaria-koyzinas-tristar-kw-2445-p-HAP.255706">αισθητήραςαπό πάνω Τη δεύτερη γιατί τα ποδαράκια μαζεύουν διάφορα ή δεν πατάνε καλά και έχεις απόκλιση στο ζύγισμα. Επίσης να ζυγίζουν ανά γραμμάριο τουλάχιστον για μετράς και υλικά με ελάχιστο βάρος (μπαχαρικά κλπ).
frozex Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο στυλ της δεύτερης έχω βρει Site: αυτή που λέει πως μετράει από 0.1 γρ. αλλά στην περιγραφή κάτω γράφει σαν μεταροπέα μεγέθους έχει αυτό: " Μονάδες: g / oz / ml" και αμφιβάλλω λίγο για την ποιότητα της.
Toxo <3 lover Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν σου χρειάζεται τέτοια λεπτομέρεια για καθημερινή χρήση... Δεν θα ρίσκαρα στη θέση σου. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο στυλ της δεύτερης έχω βρει Site: https://www.afasia.gr/zygaria-5-kila-constant-51087.html">αυτή που λέει πως μετράει από 0.1 γρ. αλλά στην περιγραφή κάτω γράφει σαν μεταροπέα μεγέθους έχει αυτό: " Μονάδες: g / oz / ml" και αμφιβάλλω λίγο για την ποιότητα της. Και αυτή ανα γραμμάριο μετράει. Βασικά το πρόβλημα με όλες αυτές είναι πως πρακτικά δεν μετράνε ανα γραμμάριο ακριβώς. Θα το διαπιστώσεις αν χρειαστεί να ζυγίζεις κάτι πολύ λίγο (2-3γρ), παρατηρώντας πως θα ρίχνεις την ποσότητα πάνω και δεν θα μετράει παρα μόνο αν ρίξεις αρκετή (θα ξεπεράσεις τα 5γρ)... 1
speedman_26 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλές πατάτες φούρνου έχετε να προτείνετε;
frozex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχουν μερικοί που τις βράζουν πρώτα με λίγη μαγειρική σόδα στο νερό και μετά τις βάζουν σε προθερμασμένο φούρνο στο γκιλ, τέρμα θερμοκρασία, να τραγανίσουν. Υπάρχουν και άλλοι που τις κόβουν φέτες ή κυδωνάτες τις δίνουν χρώμα εξωτερικά σε καυτό τηγάνι και μετά τις βάζουν στον φούρνο για να ψηθούν μέχρι μέσα. Τα μυρωδικά είναι ανάλογα με τι θα το σερβίρεις. Εγώ ανάλογα την περίπτωση βαζω λεμόνι, μουστάρδα, πάπρικα, θυμάρι, ρίγανη, δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι, λάδι και πιο νόστιμο γίνεται αν σπάσεις έναν ζωμό και το ανακατέψεις με το λάδι, φυσικά τα παραπάνω όχι όλα μαζί, αναλόγως τι θέλω και με τι θα το φάω.
frozex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Σόταρε τες στο τηγάνι για εξωτερικό χρώμα και πριν τις βάλεις στο ταψί, άλειψε με λάδι, μουστάρδα, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι. Έξτρα μπορείς να βάλεις ότι μυρωδικά σου αρέσουν. Το κοτόπουλο πως θα το ψήσεις; ολόκληρο; μερίδες, πεταλούδα; αν το κάνεις ολόκληρο σε παίρνει να κόψεις τις πατάτες λιγο πιο χοντρές, αν το κοτόπουλο το έχεις σε μερίδες κόψε τις πατάτες λεπτές φέτες ώστε να ψηθούν στον ίδιο χρόνο με το κοτόπουλο, οπότε να μην χρειαστεί να τα αφήσεις παραπάνω ώρα και στεγνώσει. Υ.Γ.: μουστάρδα μπορείς να βάλεις και στο κοτόπουλο. γενικά εγώ ότι μυρωδικά - μπαχαρικά βάζω στο ένα, βάζω και στο άλλο, έτσι κι αλλιώς στο ίδιο ταψί θα μπουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα