Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 πόσα έσκασες τελικα; αντε πες..χαχαχα Τον κόβω για κάνα 200+?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 4 ατομα με ακριβο κρασι (και 180$ μονο τουφα). Δεν θελω να πω, ντρεπομαι (πραγματικα).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 4 ατομα με ακριβο κρασι (και 180$ μονο τουφα). Δεν θελω να πω, ντρεπομαι (πραγματικα). Καλά ήταν μη μιλάς! Που θα ξαναφάς τόση τρούφα μαζεμένη? (άρα 400+ άνετα!)
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 180$ Τρουφα! Ποσο μ@λ@κ@ς! Και επρεπε να κανω τον ψυχραιμο, οτι και καλα συμβαινουν αυτα στη ζωη μου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 180$ Τρουφα! Ποσο μ@λ@κ@ς! Και επρεπε να κανω τον ψυχραιμο, οτι και καλα συμβαινουν αυτα στη ζωη μου. Anyway, για να γυρίσουμε ontopic, μπορείς να πειραματιστείς με την τρούφα και στο σπίτι σε διάφορες συνταγές με πολύ πιο φυσιολογικό κόστος. Οκ δεν θα είναι φρέσκια αλλά θα έχεις τουλάχιστον τη γεύση!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Περιμενω να κλεισουν τα τραυματα πριν πειραματιστω (10 χρονια και ακομα ποναω). Περαν της πλακας, ειμαι απλος ανθρωπος (και) στο φαγητο. Μου φαινεται ως γευση καπως εξεζητημενη, δυσκολα θα εβρισκα την ισορροπια γευστικα. Τα απλα πραγματα μου αρεσουν. Μπορω και να τα φτιαχνω, οποτε ολα καλα.
Highlander Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πετυχημένα από άποψη γεύσης, όχι τόσο όμως από υφή. Μάλλον πρέπει να αλλάξω αλεύρι και να βάλω ελάχιστη μαγιά παραπάνω: 2
therock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Συνειδητοποιησα πως ολοι μου τη ζωη χρησιμοποιω οτι μαχαιροπηρουνο βρω στη κουζινα. Θελω λοιπομ να αγορασω το πρωτο μου σετ απο κουζινομαχαιρα. Θελω να κοβω ψωμι, κρεας, λαχανικα, και το φαι που θα σερβιρω Τι εχετε να προτεινεται σε οικονομικο-ποιοτικο
therock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Θα μεινω να κοβω με τα πλαστικα των παρτυ απο οτι φαινεται 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ειχα παρει δωρο κατι Γιαπωνεζικα, ηταν πολυ ποιοτικα αλλα ηταν παλια και δεν θυμαμαι λεπτομεριες (ειδα οτι δεν σου απαντουσε κανεις και δεν θελω να μελαγχολησεις ψαχνωντας για μαχαιρι).
Liverpool89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πως φτιαχνω μοσχαράκι κοκκινιστό; ποση ωρα πρεπει να το βρασω;
Toxo <3 lover Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχει στάνταρ ώρα, Λίβε, μέχρι να μαλακώσει και να δέσει η σάλτσα σου.
Lilith19 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Σοκολατάκια με τρούφα και γκοφρέτα! Υλικά •2 μεγάλα πακέτα γκοφρετες των 175 γραμμαρίων, το ένα με γέμιση πραλινας και το άλλο με γέμιση σοκολάτας. (θα βρείτε διάφορες στο σούπερ, δεν θυμάμαι ποια μαρκα πηρα για τα συγκεκριμένα αλλα δεν παίζει μεγάλο ρόλο, παρ'τε οποίες σας αρεσουν) •2 σοκολατες των 100 γραμμαρίων. Ισχύει το ίδιο όπως και για τις γκοφρετες, εγώ πήρα μια λευκή και μια γάλακτος. Καλό ειναι απλώς, να μην εχουν μεσα μπιρμπιλια γιατι θα βγει πολυ σφιχτό στη συνέχεια το μείγμα που θα φτιαχτεί. •Τρούφα της επιλογής σας! Παρασκευή Θρυμματίζετε το ενα πακέτο γκοφρετες σε ενα μπολ και σε μπεν μαρι λιώνετε τη μια από τις δυο σοκολάτες. Την ρίχνετε λιωμενη στο μπολ και ανακατεύετε. Φτιάχνετε μπαλακια, τα οποία στη συνέχεια τα κυλατε στην τρούφα. Επαναλαμβάνετε ακριβώς το ίδιο με το δεύτερο πακέτο γκοφρετες και σοκολάτα. Τα αφήνετε να κρυώσουν 10 λεπτά, έτοιμα! Όπως καταλάβατε, χωράνε πολλοί πειραματισμοί με διάφορες γεύσεις γκοφρετας σοκολάτας και τρούφας! Μονο οι ποσότητες πρέπει να ειναι σχετικά ακριβείς ώστε να μπορούν να πλαστουν εύκολα και να μην γινουν πολύ σκληρά ή πολύ μαλακά. Τα είχα φτιάξει για παιδάκια κάποια φορά και είχαν ενθουσιαστεί 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα