Highlander Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Σάββατο θα είμαι στα μέρη σας, αλλά δεν θα έχω χρόνο ούτε για ένα espresso.
xristos97 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά τους γίγαντες όσο πιο πολύ τους μουλιάζεις μειώνεται και ο χρόνος μαγειρέματος;
γροσερισοπ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ανάλογα το φασόλι φίλε. ειναι φασόλια που δεν το χουν 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το μοσχάρι είναι πάντα σιτεμενο τουλάχιστον 2 βδομάδες. Είναι σίγουρο αυτό?
speedman_26 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ειχα κανει μια μπριζολα μοσχ. αλλα ηταν περιπου 2 δακτυλα παχος μεσα ηταν κοκκινη ωραια αλλα ηταν σκληρη ομως στο μασημα
παπι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Είναι σίγουρο αυτό? Αν δεν κανω λαθος, υπαρχει νομοθεσια.
katergaris79 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μου έφεραν ένα ψηφιακό θερμόμετρο τέτοιου τύπου. Η σωστή χρήση ποια είναι; Πρέπει να ακουμπήσει στον πάτο της κατσαρόλας ή πρέπει να το κρατάω κάπου στη μέση;
Speculoos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τι εννοείς στον πάτο της κατσαρόλας; Σε τρόφιμα το βάζεις. Στο κέντρο του μπιφτεκιού πχ, στη μέση του φιλέτου που μαγειρεύεις ή στη σοκολάτα που λιώνει για να μην την κάψεις.
kuzko21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ^μπορεις να το βαλεις και σε κανα σιροπι ρε παιδι μου... μην ακουμπας τον πατο - ειναι σα να μετρας τη θερμοκρασια του πατου... (οχι οτι μπορει να πιασει τη θερμοκρασια τετοιας επιφανειας αυτη η μυτουλα, αλλα κρατα το καπου να μην ακουμπαει τον πατο ωστε να εισαι σιγουρος.) 1
katergaris79 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά. Είναι κατανοητό. Για κρέμα ανγκλέζ ετοιμάζομαι. Το φανταζόμουν αλλά λέω ας ρωτήσω καλού κακού.
frozex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 φρόντισε να παίρνεις μπριζόλες με 1.5-2 δάχτυλα πάχος για να μπορέσεις να πετύχεις το ωραίο ψήσιμο (medium ή medium-rare). Όταν παραψήνεις το μοσχάρι, χάνονται τα ζουμιά και αν δεν το φας απευθείας με το που βγει από την φωτιά, οι ίνες του σφίγγουν και δεν μασίεται. Την είχα πάρει από το Σάββατο και είπα να την κάνω σήμερα. Ξεκούραση μετά το ψήσιμο με ότι υγρά υπήρχαν στο τηγάνι Η φωτογραφία την αδικεί λίγο, ήταν πιο κόκκινη μέσα. Τέλος να πω πως την άφησα 15 λεπτά να "ξεκουραστεί" και για πρώτη φορά όπως θα δείτε στην 3η φωτογραφία δεν έβγαλε σχεδόν καθόλου ζουμιά μετά το κόψιμο της. 2
speedman_26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αν έχεις μαγαζί δεν γίνεται να την αφήσεις 15 λεπτά αυριο θα φάνε. Ξέρετε ξανά καλό θερμομετρο Για μέτρημα θερμοκρασία λαδιού;
Highlander Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το πιο τίμιο είναι αυτό: https://www.ikea.gr/eidi-kouzinas/skeui-psisimatos/zigaries-kai-thermometra-kouzinas/fantast-thermometro-kreatos-xronodiakoptis-12264/20103016/
speedman_26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το πιο τίμιο είναι αυτό: https://www.ikea.gr/eidi-kouzinas/skeui-psisimatos/zigaries-kai-thermometra-kouzinas/fantast-thermometro-kreatos-xronodiakoptis-12264/20103016/ Αυτο κάνει για τηγάνι μετρήσεις θερμοκρασία λαδιού
frozex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μήπως ξέρουμε τρόπο για τις τέλειες χοιρινές μπριζόλες με κόκαλο στον φούρνο; Σκέφτομαι κάτι σαν 200βαθμούς (γκριλ + αέρα) για 20 λεπτά. Θα είναι μόνες τους στο ταψί οπότε δεν θα χρειάζεται καμιά ώρα για να ψηθούν και τα συνοδευτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα