rudigarcia222 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 πηραμε μπολικα μελομακαρνα,αυτα τωρα πρπει να μπουν ψυγειο?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 πηραμε μπολικα μελομακαρνα,αυτα τωρα πρπει να μπουν ψυγειο? Νομίζω πως αρκεί να είναι καλά κλεισμένα κάπου και όχι ψυγείο. Επίσης υπάρχουν πολλές συνταγές για να τα αξιοποιήσεις αφού μπαγιατέψουν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης υπάρχουν πολλές συνταγές για να τα αξιοποιήσεις αφού μπαγιατέψουν! Σχεδόν άχρηστες, δεν προλαβαίνουν να μπαγιατέψουν... 2
Menelaos83 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Έκανε που λέτε e-shop ο Πετρετζίκης και είπα να μπω να δω. Τα τηγάνια και τα γουδιά μου φαίνονται ή είναι σε πάρα πολύ καλές τιμές; https://akiseshop.com/el/taxonomies/tigania Οντως ειναι σε καλες τιμες και μιας και χρειαζομαι θα τσιμπησω το κατιτις μου και γω. πηραμε μπολικα μελομακαρνα,αυτα τωρα πρπει να μπουν ψυγειο? Μην τολμησεις και τα βαλεις θα κανεις εγκλημα.Οτι φατε τις γιορτες και μετα οταν μπαγιατεψουν υπαρχουν συνταγες πολλες για να τα χρησιμοποιησεις.
Getta Robo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πετάς τη νουτελα και παίρνεις Μερέντα! Οπως ορθος εχει αναφερθει σε γειτονικο θεμα. και homemade κρεπες με Nutella γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο .Κατι μερεντες και τετοια ειναι για την Αφρικη .
anaximandros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε σε μία κατσαρόλα νερό και βάλε την στο μάτι της κουζίνας σε υψηλή (άλλα όχι την πιο υψηλή) θερμοκρασία. Ύστερα βάλε την nutella όρθια μες στην κατσαρόλα και ζέστανε το νερό μέχρι η nutella να έχει την επιθυμητή ρευστότητα. (με κλειστό καπάκι εννοείται, η nutella) (το νερό να καλύπτει το μισό -ή τα 2/3- του ύψους της nutella) Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Έβαλα καυτό νερό από βραστήρα και μέσα σε 3 λεπτά έγινε ρευστή, ζεστή, μυρωδάτη και φαγώσιμη!
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Όταν λένε κάποιες συνταγές για σιγανό βράσιμο, σε τι θερμοκρασία θα πρέπει να έχω την εστία της κουζίνας?
Jimys2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Στο 3 μαξ. Ερώτηση. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος μια καλή σωτεζα;;
Anorymous Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Σχεδόν άχρηστες, δεν προλαβαίνουν να μπαγιατέψουν... εξαρτάται εγω μενω μονος και καθε χρονο τετοια εποχη ξεκινανε και μου στελνουν δεματα απο το χωριο με μελομακαρονα, μια θεια μου, ενας αλλος ξαδερφος, ο κολλητος μου κλπ κλπ. ε ποτε να τα φαω ο καημένος οποτε αν δεν προλαβω να τα φαω η να τα δωσω πουθενα σε φιλους και γνωστους κανω πατεντες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 ε ποτε να τα φαω ο καημένος Son i'm disappoint...
Anorymous Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Son i'm disappoint... δεν ειναι μονο τα μελομακάρονα ειναι και οι κουραμπιεδες, τα τσουρεκια, οι διπλες, κατι σουδακια και μερικες παστες. οποτε dont judge me https://www.youtube.com/watch?v=L3wKzyIN1yk 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Αυτός ο human τα έχει άνετα όλα αυτά... 2
Anorymous Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Αυτός ο human τα έχει άνετα όλα αυτά... και εγω ετσι ειμαι δεν ηταν τυχαιο το βιντεο χαχα μην ξεχνας εκτος απο τα γλυκα υπαρχουν και τα αλμυρα
mastoras007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα. Θέλω να φτιάξω ενα φαγητό αλλά δέν ξέρω πως λέγετε η πώς να το ψάξω στο ιντερνετ η τι κρέας να χρησιμοποιήσω θα το περιγράψω εδω και οποιος καταλάβει ας δώσει καμiα πληροφορία. Εχω δει βιντεάκια ακόμα και (ντοκιμαντέρ παλια) που δείχνουν πος γίνετε ειναι μεγάλα κομμάτια κρέατος τα οποία βάζουν μέσα σε φουρνο για πολλές ώρες και μετα το κρέας είναι πάρα πολυ μαλακό και φαίνετε πεντανόστιμο.. Αν καταλαβε κανείς ας πεί αλιώς καμια παρόμοια συνταγή, και τί κρέας να βάλω πάω σε χασ'απικα και χάνω την μπάλα με της ονομασίες δέν ξέρω τι κρέας ειναι για τι (μιλάω για μοσχάρι) Πειτε να γινει κανας καλός μεζές..
Getta Robo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μια ερωτηση προς τους τυγχων σουβλατζιδες και γνωστες της κοινοτητας. Σκεφτομαι να φτιαξω σπιτικο γυρο σε μπαρμεκιου μαζωξη για φιλο. Εχω ψησταρια με σουβλα σε καρβουνα. Πρακτικα θελω συμβουλες και πληροφοριες απο το μηδεν. Τι κομματι κρεας (χοιρινου ισως και κοτοπουλου) να επιλεξω, ποσο χοντρο να ειναι, και ισως καποια προταση για το μαριναρισμα. Θελω να γινει οσο πιο πιστο με τους κλασικους γυρους στα ψητοπωλεια με καλης ποιοτητας ομως κρεας. Ευχαριστω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα