IOSTEFO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μια ερώτηση προς τα μαγειρια το κουνουπίδι για να μην μαυρίσει στην βράση μέσα στο νερό τι ρίχνουμε;
evabb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 πως γινεται να μαυρισει το κουνουπιδι; δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο.
IOSTEFO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Το έχω δει σε σπίτι που ήταν κιτρινισμένο ενώ σε άλλο σπίτι που το έφαγα ήταν κάτασπρο,μου το έχουν πει πως κάτι ρίχνουν μέσα στο νερό για να μην κιτρινίσει αλλά το έχω ξεχάσει, λεμόνι η ξύδι δεν το θυμάμαι.
evabb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 εγω παλι δεν ριχνω τπτ και βγαινει παντα λευκο. κατι διαιτητικο κοτοπουλο με κρουστα βρωμης και ψητα λαχανακια Βρυξελλων με βαλσαμικο
athlios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Tα αλουμινενια ταψακια τα πλενεις κιολας ή είσαι γκόμενα λεφτού τελικά? Επισης η βρώμη πως κολλαει γυρω απο το κοτοπουλο?
Toufas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μην του πεις Και να μην δεις αυτο το video ατηλιε, ειναι για τους αλλους μονο http://www.youtube.com/watch?v=VCf3VLRzlMk&feature=player_embedded http://seattlefoodgeek.com/tag/encapsulated-leavener/ για την ερωτηση που θα κανουν οι πιο πολλοι μετα απο αυτο 1
Dannie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πριν πολλα χρονια ειχα μια συνταγη για γλυκο με μπισκοτα κακο(δεν θυμαμαι τι αλλο) το οποιο εβαζες στο ψυγειο(δεν ηταν κρεμωδες μαλλον σκληρο γινοταν) και ηταν φανταστικο(και πανευκολο)....μπορει κανεις να καταλαβει τι ηταν και ποιος φτιαχνεται??Αρχιζουν τα κρυα και οι υπογλυκαιμιες...!
..MementoMori.. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μηπως εννοεις τον κορμο σοκολατας? http://www.sintagespareas.gr/sintages/kormos-sokolatas-mosaiko.html
Dannie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μηπως εννοεις τον κορμο σοκολατας? http://www.sintagesp...as-mosaiko.html thxs αυτο ειναι αλλα μαλλον δεν θα βαλω λικερ
Toufas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Χοιρινο Mangalitsa@ 56c για 48 ωρες, ντοματοσαλατα και η ranch απο foodwishes http://www.youtube.com/watch?v=Wa1WZqUi8AY
kuzko21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ttp://seattlefoodge...lated-leavener/ για την ερωτηση που θα κανουν οι πιο πολλοι μετα απο αυτο Vital Wheat Gluten με αυτο εννοει απλη μαγια ετσι? παντα μπερδευα το yeast με το wheat. WRISE Microencapsulated Leaven αυτα που τα βρισκουμε η πως τα ζηταμε?
Toufas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 απο το site που εβαλες εγω απο εκει αγορασα meat glue
leftermann Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 σαν αυτές τις προτηγανισμένες κατεψυγμένες πατάτες, μπορώ να φτιάξω μόνος μου και να έχω στην κατάψυξη; Πώς;
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1sffYOXq4Iw Θεωρητικα, απλα δεν τις τηγανιζεις για δευτερη φορα. Τις αφηνεις να κρυωσουν μετα το πρωτο τηγανισμα και τις βαζεις καταψυξη. Καλυτερα να παρεις και καμια αλλη γνωμη ομως, καθως δεν το εχω κανει ποτε.
athlios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μην του πεις Και να μην δεις αυτο το video ατηλιε' date=' ειναι για τους αλλους μονο Video Link: http://www.youtube.com/watch?v=VCf3VLRzlMk&feature=player_embedded http://seattlefoodgeek.com/tag/encapsulated-leavener/ για την ερωτηση που θα κανουν οι πιο πολλοι μετα απο αυτο Απο πότε έχεις γίνει τόσο σκληρός; Σε είχα για γλυκούλη γενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα