Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω απο εκει αγορασα meat glue

Το προϊόν που αναφέρεις δεν είναι απαγορευμένο και επικίνδυνο για την υγεία του καταναλωτή ???

Δημοσ.

Το προϊόν που αναφέρεις δεν είναι απαγορευμένο και επικίνδυνο για την υγεία του καταναλωτή ???

Οχι.

 

Ποια ειναι η χρηση του στα εστιατορια?

"Νομιμη" χρηση εννοω. Οχι να κολλας κομματια και να τα πουλας για φιλετο πχ.

Ενας τροπος:

http://www.youtube.com/watch?v=8G6leZRy7Tc

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα λαθος πληροφορηση. Σαν να πας να δεις ειδησεις σε ελληνικο καναλι και να περιμενεις να δεις κατι αμεροληπτο

 

http://www.cookingis...-aka-meat-glue/

 

Επισης, ηταν για συγκεκριμενο τυπο activa, οχι για ολες και πλεον δεν ισχυει.

 

 

Και δεν εχει διαφορα στην γευση οχι

Επεξ/σία από Toufas
Δημοσ.

Απλα λαθος πληροφορηση. Σαν να πας να δεις ειδησεις σε ελληνικο καναλι και να περιμενεις να δεις κατι αμεροληπτο

 

http://www.cookingis...-aka-meat-glue/

 

Επισης, ηταν για συγκεκριμενο τυπο activa, οχι για ολες και πλεον δεν ισχυει.

 

 

Και δεν εχει διαφορα στην γευση οχι

Βασικα το μεγαλο μειονεκτημα ειναι οτι δεν το χρησιμοποιουν σωστα και επισης αν καποιος θελει καπος αψητη τη μπριζολα του θα εχει προβλημα.
Δημοσ.

Όχι ρε συ. Αυτό μετά από 24 ώρες στο ψυγείο (και ειδικά αν έχει μπει σε vacuum) θα έχει γίνει ένα σώμα μια ψυχή. Και rare να πάρει το φιλέτο του δεν νομίζω να δει διαφορά. (είδα όνειρο εντωμεταξύ ότι και καλά στο ψήσιμο με το meat glue σε medium καταστάσεις δημιουργούνται "ρωγμές" στο κρέας)

Δημοσ.

Όχι ρε συ. Αυτό μετά από 24 ώρες στο ψυγείο (και ειδικά αν έχει μπει σε vacuum) θα έχει γίνει ένα σώμα μια ψυχή. Και rare να πάρει το φιλέτο του δεν νομίζω να δει διαφορά. (είδα όνειρο εντωμεταξύ ότι και καλά στο ψήσιμο με το meat glue σε medium καταστάσεις δημιουργούνται "ρωγμές" στο κρέας)

Επειδη ειδε το video απο το youtube μονο, η αποψη που εχει ειναι περιπου σωστη. Απλα το φρεσκο κρεας δεν εχει τα παθογονα μεσα στην σαρκα, αλλα στην επιφανεια. Οταν κανεις ενα παζλ απο κρεας, εχεις πολλες επιφανειες μαζι που κανονικα θα τις εψηνες και θα τελειωνε το θεμα εκει, αλλα οταν θες medium (λολ ειπε αψητη) δεν θα φτασει σε θερμοκρασια που θα εχει σκοτωσει τα βακτηρίδια.

 

Αλλα δεν υπαρχει μαγαζι που να σεβεται τον εαυτο του και να παρει κατι τετοιο. Ισως να ειναι 0.01% των μαγαζιων στην αμερικη που κανουν κατι τετοιο.

 

Επισης, γιατι καποιος θα πει "και τα μπιφτεκια πως τα τρωνε medium, δεν θα εχουν βακτηριδια/και το ταρταρ?" Οταν πας σε καλο μαγαζι θα τα φας αυτα, οχι απο την ταβερνα του τζορτζ κρικελα. Καλο δεν σημαινει ακριβο btw.

 

Α και για να παμε σε παλιες κουβεντες, το sous vide παστεριωνει τα φαγητα ενω τα μαγειρευει. Οχι απλα στην επιφανεια, αλλα και μεσα να εχει κατι θα το σκοτωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...