tehAllantin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ράνδομ φωτογραφίες από κατά καιρούς χαζομάρες που έκανα οφφτοπικ στη δουλειά 1
REDODIN7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ναι ρε γαμωτο, βλεπω σε διαφορες εκπομπες να ανοιγουν την "αμιτα" και κανουν την δουλεια τους. Το να φτιαχνω μονος μου δεν ειναι πολυ βολικο, παρ'ολο που ειναι το καλυτερο. Καποια στιγμη θα ξεμεινεις και θα θες μια σουπα στις 10 το βραδυ Οι κυβοι γενικα ειναι ελεεινοι. Τα ζελεδακια δεν τα εχω δοκιμασει, αλλα νομιζω ειναι και καπως ακριβα. Μια χαρά είναι οι κύβοι ρε άμα δεν το παρακάνεις, το ζελεδακια (βοδινο) τα δοκίμασα πρόσφατα μια σε γιουβαρλάκια και μια σε μακαρόνια με κύμα και ήταν αρκετά καλά.
tehAllantin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ είναι οι κύβοι. Αναγκαστική λύση ανάγκης είναι από άποψη χρόνου και οικονομίας( ;; ).. Τώρα πρόσεξα τι έγραψα... Άμα γράφεις στη "ζούλα" απ'το γραφείο του σεφ αυτά παθαίνεις (btw, κατα σύμπτωση φτιάχνω μια μαρμίτα ζωμό κότας. Θα ποστάρω φωτογραφία το βράδυ) 1
evabb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ είναι οι κύβοι. Αναγκαστική λύση ανάγκης είναι από άποψη χρόνου και οικονομίας( ;; ).. τα χρησιμοποιω μονο σε κανα εξαιρετικα ανοστο φαγητο που δεν υπαρχει αλλος τροπος για να στρωσει (οσα μπαχαρικα κι αν του βαζω). σε γενικες γραμμες ειμαι κατα των κυβων και ζελεδων, αν τα βαζει καποιος σε ολα τα φαγητα του τοτε ολα θα εχουν την ιδια γευση. επισης ειμαι κατα των ετοιμων μιξ μπαχαρικων πχ μπαχαρικα για κοτοπουλο λεει, ειναι γελοια η ιδια η ετικετα για μενα. ερωτηση πως μπορω να κανω πιο τρυφερες τις χοιρινες μπριζολες; συνηθως τις περναω απο στο τηγανι λιγο αλευρομενες και τις τελειωνω στον φουρνο σε χαμηλη θερμοκρασια με λιγο νερο αλλα παιρνει παρα πολυ ωρα το ψησιμο στον φουρνο, βεβαια γινονται λουκουμι, κανενας πιο γρηγορος τροπος; με μπολικο κοπανημα θα γινει κατι; που μπορω να αγορασω το εργαλιο που κοπανας τα κρεατα;
tehAllantin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καταρχάς τις αφήνεις να σιτέψουν. Το χοιρινό καρέ (το "στρόγγυλο" της μπριζόλας το ΜΙΣΩ. Δεν μαλακώνει όσο θα ήθελα ούτε είναι ιδιαίτερα νόστιμο). Μαρινάρεις, αφήνεις 1 μέρα στο ψυγείο (θα σου πρότεινα να πάρεις σχαροτήγανο) και περνάς από το τηγάνι σε αρκετά δυνατή φωτιά να "θωρακιστεί" και να κρατήσει τα ζουμιά του μέσα. Βάζεις στο φούρνο (όχι χαμηλή θερμοκρασία, καμία 180βαθμούς) για 7-8 λεπτά (σε ήδη ζεστό φούρνο). Θα βγει τρυφερό και ζουμερρρρό! Απλά πράματα
Lucifer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Γενικά, αυτό το "αφήνεις μία μέρα να" νομίζω πρέπει να αρχίσει να καταχωρείται ως ξεχωριστός όρος από το "μαγειρική". Κατά τα άλλα Εύα, μιλάμε για σπάλα ή λαιμό;
tehAllantin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ντακς ρε παιδάκιμ' εγώ έχω μάθει ότι τίποτα δεν εξυπακούεται... Την έχω πατήσει ακόμα κι από "συνάδελφους" οπότε.. Χουέβα γκετς μπέρντ μπάι δι πόριτζ χι ίβεν μπλόουζ δι γιογκά(ρτ)
evabb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καταρχάς τις αφήνεις να σιτέψουν. Το χοιρινό καρέ (το "στρόγγυλο" της μπριζόλας το ΜΙΣΩ. Δεν μαλακώνει όσο θα ήθελα ούτε είναι ιδιαίτερα νόστιμο). Μαρινάρεις, αφήνεις 1 μέρα στο ψυγείο (θα σου πρότεινα να πάρεις σχαροτήγανο) και περνάς από το τηγάνι σε αρκετά δυνατή φωτιά να "θωρακιστεί" και να κρατήσει τα ζουμιά του μέσα. Βάζεις στο φούρνο (όχι χαμηλή θερμοκρασία, καμία 180βαθμούς) για 7-8 λεπτά (σε ήδη ζεστό φούρνο). Θα βγει τρυφερό και ζουμερρρρό! Απλά πράματα ειπαμε να παει πιο γρηγορα οχι πιο αργα, διαδικασιες 24 ωρων αποκλειονται Γενικά, αυτό το "αφήνεις μία μέρα να" νομίζω πρέπει να αρχίσει να καταχωρείται ως ξεχωριστός όρος από το "μαγειρική". Κατά τα άλλα Εύα, μιλάμε για σπάλα ή λαιμό; δεν ξερω αλλα μοιαζει με αυτο εδω http://truc-de-grand-mere.net/wp-content/uploads/2012/05/cote-de-porc.jpg
..MementoMori.. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Σημερα φτιαχνω κρεμα Γιωτης σοκολατας, για να θυμηθω τα παιδικα μου χρονια. Σειρα εχει η αντιστοιχη κρεμα φραουλα και μπανανα, αν τις πουλανε ακομα. Παλιμπαιδισμος
evabb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Σημερα φτιαχνω κρεμα Γιωτης σοκολατας, για να θυμηθω τα παιδικα μου χρονια. Σειρα εχει η αντιστοιχη κρεμα φραουλα και μπανανα, αν τις πουλανε ακομα. Παλιμπαιδισμος δοκιμασε να κανεις βανιλια κρεμα και λιωσε λιγη μαυρη σοκολατα και ριχτη απο πανω. φατο οπως ειναι ολο ζεστο.
Lucifer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 δεν ξερω αλλα μοιαζει με αυτο εδω http://truc-de-grand...ote-de-porc.jpg Μ, σπάλα. Έχω παραιτηθεί από αυτές, ο μοναδικός τρόπος να τρώγονται είναι χεσμένες στο λεμόνι πάνω σε ψηλή σχάρα και βγαλμένες πάνω στο νανοσεκόντ ανάμεσα στην Τριχινέλα και την αμασητίλα. Την επόμενη φορά, πάρε λαιμού, μοιάζουν έτσι:
evabb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 α μαλιστα. δεν την ηξερα αυτη την λεπτομερια. thanks lucifer
..MementoMori.. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 δοκιμασε να κανεις βανιλια κρεμα και λιωσε λιγη μαυρη σοκολατα και ριχτη απο πανω. φατο οπως ειναι ολο ζεστο. Μπα το θελω pure Γιωτης. Σκοπος ειναι να κανω trigger παιδικες αναμνησεις μεσω γευσης και οσφρησης. Σπιτι γιαγιας χειμωνα που το ετρωγα καυτο γιατι δεν μπορουσα να περιμενω, αφου η μανα μου δεν μου εδινε να φαω "βλακειες".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα