kuzko21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Sth Like ντις... Site: http://www.psistis.gr/%CE%9C%CE%91%CE%A7%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%91/%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%91-%CE%9C%CE%91%CE%A7%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%A9%CE%9D/%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99-%CE%9C%CE%91%CE%A7%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%A9%CE%9D-SMITH'S-%CE%9A%CE%9F%CE%9A%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%9F-%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%96%CE%99%CE%9F-S-50024">αυτο.
Toufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 http://www.chefsteps.com/courses/accelerated-sous-vide-cooking-course/what-you-ll-need-a-sharp-knife--2 και πατα next μετα εκει που το εχει πανω πανω για να καταλαβεις τι θες.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Koυλη ερωτηση που θα μπορουσε να μπει και στις μικρες αποριες, αλλα εδω ειναι μαλλον πιο σχετικο. Ολοι υποθετω εχουμε παει σε καποιο μπαρακι που σερβιρει με το ποτο sticks καροτων ή/και αγγουριων. Αυτο το υγρο που τους δινει τη γευση που εχουν, τι ειναι συνηθως? Ξυδοφερνει, αλλα δεν μπορω να καταλαβω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Koυλη ερωτηση που θα μπορουσε να μπει και στις μικρες αποριες, αλλα εδω ειναι μαλλον πιο σχετικο. Ολοι υποθετω εχουμε παει σε καποιο μπαρακι που σερβιρει με το ποτο sticks καροτων ή/και αγγουριων. Αυτο το υγρο που τους δινει τη γευση που εχουν, τι ειναι συνηθως? Ξυδοφερνει, αλλα δεν μπορω να καταλαβω. Ξύδι και αλάτι! Εκτός αν εννοείς καμιά άλλη περίεργη σως που σερβίρεται σε ξεχωριστό μπωλάκι. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Οχι, το κλασικο λεω. Ετσι απλα, ξυδι και αλατι? Νομιζα πως θα ειχε και τιποτα άλλο, ή θα ηταν καποιος συγκεκριμενος τυπος ξυδιου (βλ. μπαλσαμικο) ή/και θα ειχε και τιποτα περιεργο στην ετοιμασια (βλ. το αφηνουμε βουτηγμενο στο υγρο για Χ ωρα). Ευχαριστω bill, το δοκιμαζω!
Toufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 αν ειναι τουρσι 2 μερη ξυδι (οχι βαρυ, οχι σκουρο κατα προτίμηση, πχ μηλοξυδο) 1 μερος νερο 1 μερος λευκη ζαχαρη (κανεις scale οτι θες) το βραζεις για να λιωσει η ζαχαρη, και μετα το κριωνεις και βαλε τα λαχανικα σου μεσα για 12+ ωρες. μπορεις να βαλεις και μπαχαρικα αναλογως αυτο που θες να τουρσεψεις. 1
kuzko21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 http://www.chefsteps.com/courses/accelerated-sous-vide-cooking-course/what-you-ll-need-a-sharp-knife--2 και πατα next μετα εκει που το εχει πανω πανω για να καταλαβεις τι θες. δε λεω , καλο το tutorial αλλα επειδη 3 μαχαιρια εχω εδω που κανω χρηση (και δεν ειναι φαση νιντζα οπως του βιντεο) λεω μπα ς και δε χρειαζεται ολο αυτο... σε ενα μαγαζι με κουζινικα μου ειπαν οτι κανεις 5 περα-δωθε και ειναι κομπλε το μαχαιρι. " το θεμα ειναι , εαν οντως ειναι οκ η τα γαμαει τη μανα κανοντας τα χειροτερα....?
Toufas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 δεν τα ακονιζεις ετσι, απλα ισιωνεις το μεταλλο της λεπιδας.
KiapeRas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 σήμερα το πήρα και εδώ και κάνα δύωρο το στρώνω (10-20λεπτα με σταθερές ταχύτητες και θερμοκρασίες σε νερό μέσα να μη ζορίζεται) έχετε σκεφτεί πως πρέπει να στρώνουμε τους φούρνους,μίξερ και ότι ψιλοακριβό πρωτοπαίρνουμε(για να πάρουνε καλούπι μέσα και να δέσουνε γρανάζια αντιστάσεις κλπ) όπως στρώνουμε μηχανές αμάξια κλπ? 1
Toufas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δεν χρειαζεται απο οτι ξερω. Ερχονται ρυθμισμενα ηδη πλεον
KiapeRas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ε ας είμαστε σίγουροι,δε κοστίζει και τπτ.Ο φούρνος που πήρα φέτος πάντως για το σπίτι αν και σχετικά φτηνός δεν χάνει σχεδόν τπτ μετά το στρόσιμο(+-3 βαθμούς μόνο)
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εχουμε τιποτα για φακόρυζο; Βρηκα αυτό http://www.yiannislucacos.gr/recipe/ospria-lahanika/3182/fakoryzo#.US-5EzBkOtk αλλά περα οτι δεν λεει τιποτα για το ρύζι εχει 2 παρασκευες φακης και βαριέμαι.
athlios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 σήμερα το πήρα και εδώ και κάνα δύωρο το στρώνω (10-20λεπτα με σταθερές ταχύτητες και θερμοκρασίες σε νερό μέσα να μη ζορίζεται) έχετε σκεφτεί πως πρέπει να στρώνουμε τους φούρνους,μίξερ και ότι ψιλοακριβό πρωτοπαίρνουμε(για να πάρουνε καλούπι μέσα και να δέσουνε γρανάζια αντιστάσεις κλπ) όπως στρώνουμε μηχανές αμάξια κλπ? Τι ειναι αυτο?
KiapeRas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τι ειναι αυτο? θερμομιξ,ένα δυνατό μίξερ που ζεστένει μαζί
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εχουμε τιποτα για φακόρυζο; Βρηκα αυτό http://www.yiannislucacos.gr/recipe/ospria-lahanika/3182/fakoryzo#.US-5EzBkOtk αλλά περα οτι δεν λεει τιποτα για το ρύζι εχει 2 παρασκευες φακης και βαριέμαι. 200 γρ. ρύζι μπασμάτι, βρασμένο βρε μπατμαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα