..MementoMori.. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μεσες ακρες την ιδια δουλεια κανει, αλλα με πολυ διαφορετικη ποιοτητα Mεταξυ μας τωρα δεν νομιζω ενας απλος ανθρωπος να καταλαβει την διαφορα, ειδικα μεσα σε ενα τετοιο κεικ.Η ασπρη σκονη ειναι βανιλινη και ειναι συνθετικη.Το αλλο ειναι φυσικο προιον, ακριβοτερο και καλυτερο.Αν βαλεις βανιλινη, βαλτην μαζι με το αλευρι και τα υπολοιπα ξηρα υλικα. Οπως εχει πει και ο Τουφας ομως μπορεις να φτιαξεις και μονος σου, με ελαχιστο κοστος σε σχεση με το αποτελεσμα, και πολυ καλη ποιοτητα.Παραγγελνεις βανιλιες και τις αφηνεις 2 μηνες μεσα σε βοτκα ή ρουμι.
UpToDate_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Το ταψι που λεει στην συνταγη ειναι περιπου 23x33 εκατοστα. Αν θες 8 κομματια απο αυτο βγαινουν περιπου 12x8 το κομματι. Τεραστια μου φαινονται εμενα. Μπορεις να βγαλεις 15 κομματια απο το καθε ταψι και το καθενα να ειναι περιπου 7x6. βγαζει 8+ ναι, εμεις τρωγαμε για 2 μερες αλλα το ειχαμε κοψει μικρα κομματια με 100gr την μεριδα βγαζει 33.. καλα ειμαι, ειδωμεν θα κανω κ ενα τεστακι με μεριδες για 8 αυριο κ θα χωσω και feedback. Danke
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Οπως εχει πει και ο Τουφας ομως μπορεις να φτιαξεις και μονος σου, με ελαχιστο κοστος σε σχεση με το αποτελεσμα, και πολυ καλη ποιοτητα. Παραγγελνεις βανιλιες και τις αφηνεις 2 μηνες μεσα σε βοτκα ή ρουμι. Ωπ το ειχα χασει αυτο και φαινεται ενδιαφερον. Will work on that. Προς το παρον εχω προχειρη βανιλινη οποτε καλα θα κανει να αρεσει
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 με 100gr την μεριδα βγαζει 33.. καλα ειμαι, ειδωμεν θα κανω κ ενα τεστακι με μεριδες για 8 αυριο κ θα χωσω και feedback. Danke Αν θες και καμια γνωμη παραπανω, εδω ειμαστε! Ωπ το ειχα χασει αυτο και φαινεται ενδιαφερον. Will work on that. Προς το παρον εχω προχειρη βανιλινη οποτε καλα θα κανει να αρεσει http://www.beanilla.com/blog/homemade-vanilla-extract Και ζαχαρη-βανιλια να ψαρωνεις γκομενακια http://www.lovepomegranatehouse.com/homemade-vanilla-sugar-printable-labels/ 1
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αν θες και καμια γνωμη παραπανω, εδω ειμαστε! http://www.beanilla.com/blog/homemade-vanilla-extract Και ζαχαρη-βανιλια να ψαρωνεις γκομενακια http://www.lovepomegranatehouse.com/homemade-vanilla-sugar-printable-labels/ Aυτα ειναι! Οκ, ξεκιναω project! Το Tahitian vanilla beans και η γευση που λεει πως εχει με εκανε να το θελω χθες
UpToDate_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Τουφ, βασικα μηπως σε γευση ηταν υπερβολικα γλυκο το blondie; Νταξ το ωραιο κανει μια γευστικη διαφορα, αλλα απο την στιγμη που εχει πολυ ζαχαρη κλπ μηπως θα ηταν καλο να βαλω ξερω γω αμυγδαλα; ιδια τιμη ειναι πανω κατω και θα δωσει και μια υφη
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγω παντως για την Πεμπτη θα κανω 2 τετοια για 20 ατομα μαζι με ενα λιτρο creme anglaise http://www.youtube.com/watch?v=3WoIdWFVYY0 Απλα αν δεν βρω sour creme θα την αντικαταστησω με κρεμα γαλακτος. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν μπορω να τα ψησω στις κλασικες ορθογωνιες φορμες για κεικ. ενταξει ειμαι αχρηστος...μολις πριν λιγο τελειωσα τη συνταγη που εδειξες. μου εκανε εντυπωση η απλοτητα διαδικασιας και υλικων Αλλα μαλλον ηθελε και αλλη ωρα να μεινει στη φορμα να κρυωσει γιατι μου εσπασε στο ξεφορμαρισμα πωπω πολυ απογοητευση αλλα το σουλουπωσα λιγο με το γλασσο. Απο γευση ειναι απαιχτο και οχι υπερβολικα γλυκο. Αντι sour cream εβαλα γιαουρτι οπως ειπε ο τουφας.Χρησιμοποιησα κακαο παυλιδη. Δεν ξερω αν ειναι ποιοτικο αλλα αυτο ειχα στο ντουλαπι 2
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Χαιρομαι! Ο τυπος απο το Foodwishes ακομα και τις δυσκολες συνταγες τις κανει να φαινονται ευκολες. Αξιζει να τον παρακολουθειτε.
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μπηκε στον φουρνο το δοκιμαστικο. Αντι για αλευρι-baking soda, εβαλα φαρινα για να δω τι θα βγει. Αν αποτυχει θα το φτιαξω με τα υλικα της συνταγης αυριο.
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μπηκε στον φουρνο το δοκιμαστικο. Αντι για αλευρι-baking soda, εβαλα φαρινα για να δω τι θα βγει. Αν αποτυχει θα το φτιαξω με τα υλικα της συνταγης αυριο. εμενα μου πηρε 45λεπτα στο φουρνο...αρκετη ωρα σχετικα στους 180 μονο αερα αλλα δεν ειχα κανει καλη προθερμανση
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Χαίρετε Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που χάζευα τα infamous cookies του Torres στο crepes of wrath, χαζεύοντας τις σελίδες του thread πήρα τη μεγάλη απόφαση να τολμήσω να τα φτιάξω αφού διάβασα και μερικά προβληματάκια που είχατε εσείς. Πήγε πολύ καλά αν σκεφτεί κανείς ότι η υφή της ζύμης είναι smooth αν και σφιχτή και μυρίζει κάτι παραπάνω από υπέροχα. Το πρόβλημά μου είναι ότι ξέχασα να βάλω το αλάτι όταν έκανα το mix με τα αλεύρια κλπ και το θυμήθηκα όταν την έβαλα στο ψυγείο. Να το βάλω αύριο πριν την ψήσω, τώρα, να το ξεχάσω; Γαμώτο, πολύ νευρίασα γιατί είναι απίστευτα ωραία η ζύμη τους. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις προκαταβολικά. Η συνταγή στην οποία αναφέρομαι είναι αυτή.
Toxoman_UK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Eπ,επ,ανέβασε φωτό να δούμε τι καλά έφτιαξαν τα χεράκια σου.Ψωμολυσσάω κλασικά. Κ όταν έρθω Ελλάδα στανταράκι θέλω να μου φτιάξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα