tsipouro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ξερει κανεις τι ειναι η φεγιετινη? Είναι το τρίμμα της βάφλας και λέγεται φεγετίν, νομίζω. Αλλού, όμως, λένε ότι είναι και γλυκό αυτούσιο. Μάλλον έχει σχέση με την περιοχή Felletin της Γαλλίας
kuzko21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 i ll stick to τριμμα βαφλας, νομιζω οτι ταιριαζει μεσα στη συνταγη ετσι... βαφλα στην ουσια εννοει τη γκοφρετα ετσι? γιατι η αλλη βαφλα δε τριβεται νομιζω... ευχαριστω.
kuzko21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 70 γρ. φεγιετίνη150 γρ. φυστικοβούτυρο80 γρ. σοκολάτα γάλακτος μια τραγανη βαση ειναι.
REDODIN7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 70 γρ. φεγιετίνη 150 γρ. φυστικοβούτυρο 80 γρ. σοκολάτα γάλακτος μια τραγανη βαση ειναι. Τι εγυνε την ειδες master chef ? Δεν ειμαι συγουρος αλλα νομιζω οτι ναι μεν ειναι κατι με βαφλα αλλα οχι ακριβως βαφλα αλλα καποιο ειδος "αλευρειου"
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Αυτόματη διόρθωση δεν έχετε στα πι σιά σας?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 πι σιά? απαγορεύονται τα engreek
KiapeRas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2013/mar/08/noma-danish-food-authority-vomiting-bug συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογενειες
Toufas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2013/mar/08/noma-danish-food-authority-vomiting-bug συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογενειες Απολυτα λογικο. Πας δουλεια αν εισαι αρρωστος, γιατι δεν υπαρχει αλλη επιλογη. Εχει πολυ πλακα να γραφουν τι πρεπει να κανεις οταν εισαι αρρωστος στα συμβολαια/handbooks αλλα στην πραξη δεν γινεται τιποτα απο ολα αυτα. Ισως απο τους χειροτερους τομεις να δουλευεις...
kuzko21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 baking soda που λεει μεσα η συνταγη για το κεικ , ειναι η μαγειρικη σοδα? μπορουμε να βαλουμε baking powder?
Toufas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 baking soda που λεει μεσα η συνταγη για το κεικ , ειναι η μαγειρικη σοδα? μπορουμε να βαλουμε baking powder? http://chemistry.about.com/cs/foodchemistry/f/blbaking.htm
kuzko21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ναι , για αρχη ρωτησα εαν ειναι αυτο που λεμε εδω μαγερικη σοδα. και στο αρθρο λεει οτι η baking soda , πικριζει λιγο και οτι δεν ειναι τοσο δυνατη για να φουσκωσει ενα κεικ. βασικα , streight answer , τι να βαλω? εχω και μαγειρικη σοδα (baking soda?) και baking powder.
Toufas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 τι λεει η συνταγη? εγω baking powder θα εβαζα αν εφτιαχνα κατι μονος μου, αλλα η ζαχαροπλαστικη ειναι χημεια, και για αυτο δεν ασχολουμε.
kuzko21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Site: http://foodwishes.blogspot.gr/2013/02/chocolate-sour-cream-bundt-cake-you.html">εδω η μονη μοου απορια ειναι εαν baking soda και μαγερικη σοδα ειναι το ιδιο υλικο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα