Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι ειναι η φεγιετινη?

Είναι το τρίμμα της βάφλας και λέγεται φεγετίν, νομίζω.

Αλλού, όμως, λένε ότι είναι και γλυκό αυτούσιο. Μάλλον έχει σχέση με την περιοχή Felletin της Γαλλίας

Δημοσ.

i ll stick to τριμμα βαφλας, νομιζω οτι ταιριαζει μεσα στη συνταγη ετσι...

 

βαφλα στην ουσια εννοει τη γκοφρετα ετσι? γιατι η αλλη βαφλα δε τριβεται νομιζω...

 

ευχαριστω.

Δημοσ.

70 γρ. φεγιετίνη

150 γρ. φυστικοβούτυρο

80 γρ. σοκολάτα γάλακτος

 

μια τραγανη βαση ειναι.

Τι εγυνε την ειδες master chef ?  :P 

Δεν ειμαι συγουρος αλλα νομιζω οτι ναι μεν ειναι κατι με βαφλα αλλα οχι ακριβως βαφλα αλλα καποιο ειδος "αλευρειου"

Δημοσ.

http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2013/mar/08/noma-danish-food-authority-vomiting-bug

συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογενειες

Απολυτα λογικο. Πας δουλεια αν εισαι αρρωστος, γιατι δεν υπαρχει αλλη επιλογη. Εχει πολυ πλακα να γραφουν τι πρεπει να κανεις οταν εισαι αρρωστος στα συμβολαια/handbooks αλλα στην πραξη δεν γινεται τιποτα απο ολα αυτα. Ισως απο τους χειροτερους τομεις να δουλευεις...

Δημοσ.

Ναι , για αρχη ρωτησα εαν ειναι αυτο που λεμε εδω μαγερικη σοδα.

και στο αρθρο λεει οτι η baking soda , πικριζει λιγο και οτι δεν ειναι τοσο δυνατη για να φουσκωσει ενα κεικ.

 

βασικα , streight answer , τι να βαλω? :P

εχω και μαγειρικη σοδα (baking soda?) και baking powder.

Δημοσ.

τι λεει η συνταγη? 

εγω baking powder θα εβαζα αν εφτιαχνα κατι μονος μου, αλλα η ζαχαροπλαστικη ειναι χημεια, και για αυτο δεν ασχολουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...