equilibrium Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 eva καλησπερα. http://www.athanasiou-k.gr/ Σε αυτον θα βρεις οτι θελεις απο εργαλεια κουζινας και φορμες ζαχαροπλαστικης. Ειναι ωραιος τυπος και συζητισημος στις τιμες. Προμυθευει την σχολη Le Monde και τα εχει ολα,και εαν κατι δεν εχει,μπορει να στο βρει. Γιατι εχουν την κακη συνηθεια να μην βαζουν τιμες? Πφφφφ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 τι μπλε ρε λακη??? Το μπλε πάντως σαν χρώμα, σε μένα λέει "μη με φας"! 1
GoLdMaNn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Παρηγγειλα αυτες τις βανιλιες http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390521408348 απο αυτον που συστησε ο Toufas.Τι λετε καλες ειναι η επρεπε να παρω αλλη ποικιλια?Τις θελω για να κανω το αποσταγμα+κανα ποτακι+να τις εχω για καμια συνταγη.
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μια χαρα θα εισαι, αρχισε με αυτες και την επομενη φορα δοκιμασε αλλη ποικιλια. Απλα κρατα μερικες απο την μια παρτιδα οταν θα παρεις την αλλη, και φτιαξε το ιδιο πραγμα και με τις 2. Εγω πχ στην σοκολατα δεν μπορω να σου πω ποια ειναι ποια, αλλα αν φαω διαφορετικη ποικιλια την μια μετα απο την αλλη θα σου πω τι διαφορες εχει. 1
UpToDate_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Το μπλε πάντως σαν χρώμα, σε μένα λέει "μη με φας"! Εννοειται ο,τι ετσι δεν θα βγει να πωληθει σε εστιατοριο εν ελλαδι.. το εστησα με τον συναδελφο μου καθαρα για θεμα ομορφιας ετσι. Η γευση παντως δεν επηρεαζεται στο ελαχιστο. Επισης θα επρεπε να ειναι πιο μπλε το χρωμα(γαλαζιο) σταζοντας λιγο μαυρο χρωματακι, αλλα δεν το εβρισκα Νηστισιμα για σημερα, νηστισιμη βελουτε κολοκυθιου/κριτσινι γεμιστο με ελια νηστισιμος μουσακας λαχανικων 1
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μπαρμπα, η μανα μου οταν ανοιγει φυλλο βαζει μιση κουπα ξυδι, μιση λαδι και μια νερο, λιγο αλατι και οσο αλευρι παρει. Μερικες φορες βαζει και γιαουρτι. Το φυλλο της μου αρεσει πολυ, ειναι τραγανο κλπ. Οι αναλογιες ομως μου καθονται περιεργες. Εσυ που ξερεις, πως σου ακουγονται?
UpToDate_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μπαρμπα, η μανα μου οταν ανοιγει φυλλο βαζει μιση κουπα ξυδι, μιση λαδι και μια νερο, λιγο αλατι και οσο αλευρι παρει. Μερικες φορες βαζει και γιαουρτι. Το φυλλο της μου αρεσει πολυ, ειναι τραγανο κλπ. Οι αναλογιες ομως μου καθονται περιεργες. Εσυ που ξερεις, πως σου ακουγονται? Tι να σου πω αν δεν το δοκιμασω.. εγω σε μισο κιλο αλευρι βαζω 3/4 του ποτηριου λαδι, ξυδι μια δυο της σουπας(μιση κουπα δεν ειναι υπερβολικο για να αλλοιωσει την γευση?) νερο κανα ποτηρι ή οσο παρει,λιγο αλατακι.. με γιαουρτι κ τετοια δεν το εχω δοκιμασει. Για πιτα αυτο. Δεν το εχω ψαξει τοσο με ζυμες, ειμαι απειρος στον τομεα αυτο. Πολυ απλα πραγματα
KiapeRas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 και ναι τώρα δυανύουμε το τελευταίο 2ωρο του μπλουμενθόλιου μακαρονοκιμά!από χτες τον παλεύω και μιας και είναι η πρώτη φορά ακολούθησα ευλαβικά τη συνταγή,το μόνο που δεν κρατήθηκα και άλλαξα ήταν τα 3 γαρύφαλα που έλεγε να βάλουμε μέσα στην ξεχωριστή σάλτσα(κάλυπτε όλα τα άλλα σαν να μου μύριζε μπακλαβάς και τα 'βγαλα στο μισάωρο) υγ: uptodate πες μου ρε φίλε που μέρεις να σου στείλω μια πονταρισιά από το σκεύασμα για τον μουσακά γιατί χωρίς κιμά και χωρίς τηγανητές μελιτζάνες φλερτάρεις με την ιεροσυλία 1
UpToDate_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 και ναι τώρα δυανύουμε το τελευταίο 2ωρο του μπλουμενθόλιου μακαρονοκιμά!από χτες τον παλεύω και μιας και είναι η πρώτη φορά ακολούθησα ευλαβικά τη συνταγή,το μόνο που δεν κρατήθηκα και άλλαξα ήταν τα 3 γαρύφαλα που έλεγε να βάλουμε μέσα στην ξεχωριστή σάλτσα(κάλυπτε όλα τα άλλα σαν να μου μύριζε μπακλαβάς και τα 'βγαλα στο μισάωρο) υγ: uptodate πες μου ρε φίλε που μέρεις να σου στείλω μια πονταρισιά από το σκεύασμα για τον μουσακά γιατί χωρίς κιμά και χωρίς τηγανητές μελιτζάνες φλερτάρεις με την ιεροσυλία νηστισιμος..με κιμα...δεν γινεται ηταν μια διαφορετικη προσεγγιση για ατομα που νηστευουν, στην σχολη 1
REDODIN7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 νηστισιμος..με κιμα...δεν γινεται ηταν μια διαφορετικη προσεγγιση για ατομα που νηστευουν, στην σχολη Γίνετε αλλα δεν τρώγεται.... Εγώ πάντως εγώ 3 συνταγές μια λύτη και απέριττη δηλαδή λίγο κρεμμυδάκι σάλτσα κιμάς κανέλα μοσχοκάρυδο και σπανια γαρύφαλλο η άλλη που βάζω κύμα σάλτσα σέλινο σκόρδο κρεμμύδι πιπεριά και τέλος κύμα σάλτα μανιτάρια κρεμμύδι σκόρδο αλλα συνήθως για μακαρονάδα φούρνου..
UpToDate_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δεν τρωγεται;διαφορα λαχανικα(κολοκυθακι,πιπεριες,κρεμμυδακι,σκορδο,μελιτζανα,καροτακι,ντοματουλα,κανα μπαχαρι)->φουρνοςσαλτσα τοματας μπεσαμελ σφιχτη=φουρνος +chill κανα 2ωρο στο ψυγειο να κρατησει τα υγρα του,ζεσταμα + λιγο ωμο ελαιολαδοή ξεσκισμα και με την μια κ πες μου.. βγαινει ενα απιστευτο πιατακι απο το τιποτα,απλα μου ετρεχαν τα σαλια. Απλα οταν ο αλλος νηστευει (Ελλαδα ειμαστε) σαν μαγειρας θα πρεπει να εχω καποιες νοστιμες προσεγγισεις κλασσικων πιατων διαθεσιμες.παιζει να επιασα και τα λεγομενα σου καπως διαφορετικα κ να εννουσες αλλο, απλα ειμαι off απο την κουραση θα τα reviewαρω αυριο 1
Toufas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 τον μπαρμπα λεφτερ θελω να ακουσω γιατι ξερει απο.... πιτες Δεν τρωγεται;διαφορα λαχανικα(κολοκυθακι,πιπεριες,κρεμμυδακι,σκορδο,μελιτζανα,καροτακι,ντοματουλα,κανα μπαχαρι)->φουρνοςσαλτσα τοματας μπεσαμελ σφιχτη=φουρνος +chill κανα 2ωρο στο ψυγειο να κρατησει τα υγρα του,ζεσταμα + λιγο ωμο ελαιολαδοή ξεσκισμα και με την μια κ πες μου.. βγαινει ενα απιστευτο πιατακι απο το τιποτα,απλα μου ετρεχαν τα σαλια. Απλα οταν ο αλλος νηστευει (Ελλαδα ειμαστε) σαν μαγειρας θα πρεπει να εχω καποιες νοστιμες προσεγγισεις κλασσικων πιατων διαθεσιμες.παιζει να επιασα και τα λεγομενα σου καπως διαφορετικα κ να εννουσες αλλο, απλα ειμαι off απο την κουραση θα τα reviewαρω αυριο Αν νηστεύει να κατσει σπιτι του. Δεν ειναι αναγκη να ερθουν ολοι στο μαγαζι που θα εχεις. Αυτο το λαθος κανουν σχεδον ολοι στην ελλαδα. 2
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Τουφα σκεψου σαν ιδιοκτητης και οχι σαν μαγειρας. Ερχεται ο αλλος που για καποιο λογο δεν τρωει κρεας, και του δινεις ενα πιατο που ονομασες μουσακα, στην ιδια τιμη με τον κανονικο μουσακα. Συμφερει. Πανω στον χορτοφαγικο μουσακα, εχω δει συνταγη χωρις μπεσαμελ (γιατι το βουτυρο ειναι κακο πραγμα) που απλα εναλλασει στρωσεις λαχανικων με σαλτσα τοματας. "Μουσακας"
KiapeRas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μια χαρά είναι το βούτυρο Αν είναι να ανησυχούμε για κάτι είναι τα τράνς, ψόφια λάδια, πολυτηγανισμένα και αυτή τη 'υγιεινή' μαργαρίνη που μας πασάρουνε τόσα χρόνια και είναι κανονική φόλα για ανθρώπους... Στο χωριό μου στο νησί επειδή είναι ορινό και δεν πολυέχουνε ελλιές μαγειρεύουνε με γλινερά λαρδιά και τρώνε το κατσικίσιο βούτυρο με το κουτάλι και οι μισοί περνάνε τα 100, τα ίδια και οι θράκες βουτυροφάγοι,βλ γαλλικό παράδοξο σύγχρωνες έρευνες κλπ υγ: περιττό να πω πως ο κιμάς γαμεί και δέρνει
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Σαρκασμος ηταν Kiaperas. Εννοειται οτι το βουτυρο με μετρο, ειναι ο,τι καλυτερο σε σχεση με μαργαρινες και λοιπες βλακειες. Και για την υγεια και για την γευση. Επισης χαρα στο κουραγιο σου αν ακολουθησες βημα προς βημα την συνταγη! Γνωριζοντας το αποτελεσμα, θα το ξανακανες? Μετραει τοσο πολυ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα