Toufas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Νenya, θα βγαλω photo τωρα σε λιγο να μου πεις kuzko, που να ακουσεις τον θορυβο που κανουν οταν τα τρωνε http://www.dailymotion.com/playlist/x2bquq_educkling_the-mind-of-a-chef/1#video=xv2qau 1
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Κάτι σαν ραβιολια με κοτόπουλο και λαχανικά, τελειώνουν το μαγείρεμα μέσα σε μια σάλτσα 1
evabb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αυτο λεω, ραμεν ειναι, πως μπορει να ειναι αλλιως? Σαν να μου λες πωπω χαλια η κρεμμυδοσουπα οπτικα, γιατι να μην ειναι αλλιως? E μετα παει και ο αλλος κανει κρεμμυδοσουπα με πιο μοντερνες τεχνικες και καποιος θα πει "πωπω χαλια, που ειναι η σουπα οεο" μην ποσταρεις αγριες κρεμμυδοσουπες ετσι απλα, εχουμε και ευαισθητη υγεια καποιοι εδω μεσα. (πρεπει να βρουμε ενα εμοτικον να του τρεχουν τα σαλια)
gamanos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Συνταγή οδηγίες, Tips γι' αυτήν ή γενικά για μπόμπα κρεμμυδόσουπα; Γαλλικιά, με τυρί και ψωμί φουρνισμένο... Merci
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εχει καποιες διαφορες με την αυθεντικη γαλλικη, αλλα στις εξηγει, οποτε κανεις οποιον τροπο νομιζεις. http://foodwishes.blogspot.gr/2012/04/american-french-onion-soup-easy-just.html
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Οχι, αυτή είναι στέρεη όταν είναι κρύα, μπαίνει σε won ton και τηγάνι
evabb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εχει καποιες διαφορες με την αυθεντικη γαλλικη, αλλα στις εξηγει, οποτε κανεις οποιον τροπο νομιζεις. http://foodwishes.blogspot.gr/2012/04/american-french-onion-soup-easy-just.html τον θαυμαζω αλλα με αυτο το βιντεο θελω να τον πνιξω, πως τολμας και βγαζεις την gruyère απο αυτο το πιατο; αυτο το αγιο τυρι; γενικως ειμαι της τελειως κλασσικης γαλλικης συνταγης. ψιλοκομενο κρεμμυδι καλα μαραμενο στο τηγανι, ζωμο, μυρωδικα και αλευρι για να πηξει και τα κρουτονς διπλα φυσικα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ε αν ομως αποφασιζεις για κατι πριν καν το δοκιμασεις... δεν ειναι χαζο? Και δεν τα παιρνω προσωπικά, τουλαχιστον οχι απο σενα (γουαιφου) και τον billdano τον μπροκολακια και ουτε για την συγκεκριμενη περιπτωση. Απλα προσπαθω να καταλαβω Α μη νομίζεις, το αν μου "μιλάει" κάτι ή όχι δεν καθορίζει και το αν θα το δοκιμάσω αντίστοιχα ή όχι. Πάντα η γεύση είναι το τελικό κριτήριο αλλά παίζει ρόλο και η οπτική εικόνα πολλές φορές!
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 τον θαυμαζω αλλα με αυτο το βιντεο θελω να τον πνιξω, πως τολμας και βγαζεις την gruyère απο αυτο το πιατο; αυτο το αγιο τυρι; γενικως ειμαι της τελειως κλασσικης γαλλικης συνταγης. ψιλοκομενο κρεμμυδι καλα μαραμενο στο τηγανι, ζωμο, μυρωδικα και αλευρι για να πηξει και τα κρουτονς διπλα φυσικα Εγω που θελω να φτιαξω με μετσοβονε δηλαδη, παω για ξυλο? 1
UpToDate_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Σημερα σας εχω διπλη μεριδα.. Λογω χρονου δυστηχως το κομματι με την ζελατινα δεν εγινε.. για να πηξει τα κενα..Πατε χοιρινου γεμιστο με δαμασκηνα/ξηρους καρπουςΜαρμελαδα δαμασκηνουΚαραμελωμενα δαμασκηνα/ξηροι καρποι 3
Toufas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Οχι, αυτή είναι στέρεη όταν είναι κρύα, μπαίνει σε won ton και τηγάνι Επειδη το εγραψα σαν αναπηρος απο την δουλεια: http://www.youtube.com/watch?v=mLb855kFibg
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εγω που θελω να φτιαξω με μετσοβονε δηλαδη, παω για ξυλο? κανω οτι δεν το ειδα αυτο, μια οποιαδηποτε γραβιερα θα ηταν καλυτερη επιλογη. το τυρι πρεπει να ειναι αρωματικο αλλα οχι εντονο γτ απο μονη της η κρεμμυδοσουπα ειναι βαρια. 1
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Θα το δοκιμασω καποια στιγμη με μετσοβονε. Στο κατω κατω μια απο τις μεγαλυτερες χαρες της μαγειρικης ειναι να δοκιμαζεις κατι καινουριο. Αν δεν πετυχει δεν πειραζει. Αν πετυχει ομως, ποσο ομορφα αισθανεσαι οταν σερβιρεις τους φιλους σου με αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα