UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ξεκολλα τα στηθια περνατα απο σχαρα και παρτα χοντρο batonnet σχημα με μια σαλατα απο λολες(σαλατα)μπουτια/φτερα ασ τα για αλλη φορα και περνατα παλι απο σχαρα με μια μπεαρνεζ/barbeque.Εναλλακτικα στηθος καντο γεμιστο σε τηγανι(χρωμα) κ τελειωμα στον φουρνο μπουτια/φτερα με σαλτσα οπως απο πανω απλα περνα τα απο φουρνο μονο*μπορεις 5-10 πριν τα βγαλεις απο τον φουρνο να τα περασεις μια με μελιΕπισης παρε την καρκασα(κοκκαλα,λαιμος κλπ) αφου βγαλεις τα παντα απο το κοτοπουλο και κανε ενα ζωμο απο την καρκασα κανωντας μια σουπιτσα..Or search the internet(all time classic -> φουρνος ,πατατες κλπ + μελι ) *μπορεις να περασεις τις πατατες με μουσταρδα 1
..MementoMori.. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Αμα ειναι απο χωριο, ειναι κριμα να μην γινει σουπα παντως!
REDODIN7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Πεινασα και ειπα να φτιαξω κατι ελαφρι να τσιμπησω πριν κοινηθω
leftermann Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πήρα σαλιγκάρια από την λαϊκή. Δεν έχω ξαναμαγειρέψει. Πείτε κάνα τιπ, καμιά ιδέα. Η θείτσα που τα πουλούσε είπε να τα αφήσω ένα βράδυ σε μια σακούλα με αλεύρι, για να φύγει η γλίτσα τους, και την επόμενη μέρα να τα κάνω με κρεμμύδια ξερωγώ. Παίζει αυτό με το αλεύρι; Γενικά τις θείτσες τις ακούω συνήθως, κάτι ξέρουν.
Toufas Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 πανε πολυ με μαιντανο και σκορδο παντως: http://www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/recipes/snail-baked-garlic-and-parsley-risotto-6256100.html
leftermann Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 πλάκα κάνεις. Τι, εγώ θα τα καθαρίσω; Έλεγα να τα καθαρίζει αυτός που τα τρώει. Για πέντε άτομα μαγειρεύω ρε, φαγανά μάλιστα, 2 κιλά πήρα, πρέπει να είναι τουλάχιστον 100 κομάτια. Φακ. Αντέχουν λες στο ψυγείο να τα μαγειρέψω την Πέμπτη που θα έχω χρόνο; Ζωντανά είναι.
arxaggelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αμόλα τα στον κήπο και ξαναμάζεψέ τα την Πέμπτη χαράματα. Φρεσκαδούρα 4
Toufas Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 πλάκα κάνεις. Τι, εγώ θα τα καθαρίσω; Έλεγα να τα καθαρίζει αυτός που τα τρώει. Για πέντε άτομα μαγειρεύω ρε, φαγανά μάλιστα, 2 κιλά πήρα, πρέπει να είναι τουλάχιστον 100 κομάτια. Φακ. Αντέχουν λες στο ψυγείο να τα μαγειρέψω την Πέμπτη που θα έχω χρόνο; Ζωντανά είναι. 100 κομμάτια είναι κανά 15λεπτο δουλειά. Βάλε την φαμίλια σε γραμμή παραγωγής και ήδη έχεις τελειώσει 1
leftermann Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 θα τα μετρήσω κιόλας, να σε πω πόσα ακριβώς ήταν. Αύριο. Τώρα φτιάχνω μαρμελάδα φράουλα, τουρσί μανιτάρια, λάχανα ποντιακά σαλάτα, χορτόπιτα, κι έχω και ψάρια να τηγανίσω. Πάλι σκατά τα έκανα. Μήπως μπορείς να πας να πάρεις τον μικρό από το σχολείο αν δεν προλάβω; 1
UpToDate_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Xτες εκατσα κ εκανα μια ταρτα που ειχα δει στην σχολη.. ΑΞΙΖΕΙ.ταρτα καραμελα(ακριβως σαν mars/twix) - σοκολατα κ προσθεσα κ λιγα oreo 3
evabb Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 εκανα κι εγω μια ταρτα σοκολατας χ8ες την οποια δεν προλαβα καν να βγαλω φωτογραφια γτ επεσε πανω της ο δικος μου πριν καν φτασω την φωτογραφικη μηχανη. ειναι ταρτα με βαση απο ξηρους καρπους και η σοκολατα απο πανω ειναι σαν μους σοκολατας αλλα πιο απαλη. μου εφυγε το χερι να χτυπησω μαρεγκα και σαντιγη αλλα το αποτελεσμα τα σπαει. η βαση απο βραζιλιανικα καρυδια ειναι σαν μπισκοτο και τα σπαει ασχημα!!! 1
kuzko21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αφηστε ρε τις περιγραφες και δωστε συνταγες... αιντε πρωινιατικα. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Xτες εκατσα κ εκανα μια ταρτα που ειχα δει στην σχολη.. ΑΞΙΖΕΙ. ταρτα καραμελα(ακριβως σαν mars/twix) - σοκολατα κ προσθεσα κ λιγα oreo 1ον: Γράψε τη συνταγή! 2ον: Έτσι είναι τα oreo? Απομίμηση σου πούλησαν? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα