Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκολλα τα στηθια περνατα απο σχαρα και παρτα χοντρο batonnet σχημα με μια σαλατα απο λολες(σαλατα)
μπουτια/φτερα ασ τα για αλλη φορα και περνατα παλι απο σχαρα με μια μπεαρνεζ/barbeque.

Εναλλακτικα στηθος καντο γεμιστο σε τηγανι(χρωμα) κ τελειωμα στον φουρνο 
μπουτια/φτερα με σαλτσα οπως απο πανω απλα περνα τα απο φουρνο μονο
*μπορεις 5-10 πριν τα βγαλεις απο τον φουρνο να τα περασεις μια με μελι

Επισης παρε την καρκασα(κοκκαλα,λαιμος κλπ) αφου βγαλεις τα παντα απο το κοτοπουλο και κανε ενα ζωμο απο την καρκασα κανωντας μια σουπιτσα..
Or search the internet

(all time classic -> φουρνος ,πατατες κλπ + μελι ) *μπορεις να περασεις τις πατατες με μουσταρδα

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα σαλιγκάρια από την λαϊκή. Δεν έχω ξαναμαγειρέψει. Πείτε κάνα τιπ, καμιά ιδέα. Η θείτσα που τα πουλούσε είπε να τα αφήσω ένα βράδυ σε μια σακούλα με αλεύρι, για να φύγει η γλίτσα τους, και την επόμενη μέρα να τα κάνω με κρεμμύδια ξερωγώ. Παίζει αυτό με το αλεύρι; Γενικά τις θείτσες τις ακούω συνήθως, κάτι ξέρουν.

Δημοσ.

πλάκα κάνεις. Τι, εγώ θα τα καθαρίσω; Έλεγα να τα καθαρίζει αυτός που τα τρώει. Για πέντε άτομα μαγειρεύω ρε, φαγανά μάλιστα, 2 κιλά πήρα, πρέπει να είναι τουλάχιστον 100 κομάτια. Φακ.

Αντέχουν λες στο ψυγείο να τα μαγειρέψω την Πέμπτη που θα έχω χρόνο; Ζωντανά είναι.

Δημοσ.

πλάκα κάνεις. Τι, εγώ θα τα καθαρίσω; Έλεγα να τα καθαρίζει αυτός που τα τρώει. Για πέντε άτομα μαγειρεύω ρε, φαγανά μάλιστα, 2 κιλά πήρα, πρέπει να είναι τουλάχιστον 100 κομάτια. Φακ.

Αντέχουν λες στο ψυγείο να τα μαγειρέψω την Πέμπτη που θα έχω χρόνο; Ζωντανά είναι.

100 κομμάτια είναι κανά 15λεπτο δουλειά. Βάλε την φαμίλια σε γραμμή παραγωγής και ήδη έχεις τελειώσει
  • Like 1
Δημοσ.

θα τα μετρήσω κιόλας, να σε πω πόσα ακριβώς ήταν.

Αύριο. Τώρα φτιάχνω μαρμελάδα φράουλα, τουρσί μανιτάρια, λάχανα ποντιακά σαλάτα, χορτόπιτα, κι έχω και ψάρια να τηγανίσω. Πάλι σκατά τα έκανα. Μήπως μπορείς να πας να πάρεις τον μικρό από το σχολείο αν δεν προλάβω;

• Like 1
Δημοσ.

Xτες εκατσα κ εκανα μια ταρτα που ειχα δει στην σχολη.. ΑΞΙΖΕΙ.

ταρτα καραμελα(ακριβως σαν mars/twix) - σοκολατα κ προσθεσα κ λιγα oreo

906589_10200879209520266_244603679_o.jpg

• Like 3
Δημοσ.

εκανα κι εγω μια ταρτα σοκολατας χ8ες την οποια δεν προλαβα καν να βγαλω φωτογραφια γτ επεσε πανω της ο δικος μου πριν καν φτασω την φωτογραφικη μηχανη. ειναι ταρτα με βαση απο ξηρους καρπους και η σοκολατα απο πανω ειναι σαν μους σοκολατας αλλα πιο απαλη. μου εφυγε το χερι να χτυπησω μαρεγκα και σαντιγη αλλα το αποτελεσμα τα σπαει. η βαση απο βραζιλιανικα καρυδια ειναι σαν μπισκοτο και τα σπαει ασχημα!!!  :-D  :-D  :-D  :-D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Xτες εκατσα κ εκανα μια ταρτα που ειχα δει στην σχολη.. ΑΞΙΖΕΙ.

ταρτα καραμελα(ακριβως σαν mars/twix) - σοκολατα κ προσθεσα κ λιγα oreo

906589_10200879209520266_244603679_o.jpg

1ον: Γράψε τη συνταγή!

2ον: Έτσι είναι τα oreo? Απομίμηση σου πούλησαν? :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...