evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 πολύ "αραιή" μου φαίνεται η σοκολάτα, το κόβω να είναι ελαφρύ γλυκό... ειναι ελαφρύ όντως αλλα λογω του γαλακτος εμενα με φουσκωνει πολυ. απο την αλλη ειναι πολυ υπουλα παχυντικο. αυτα τα καρυδια βραζιλιας εχουν 650 θερμιδες τα 100γρ,
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 αν το γλυκό δεν πέφτει τσιμέντο στο στομάχι δεν αξίζει 3
kuzko21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 1 τι διαφορα εχει το καρυδι βραζιλιας απο το ελληνικο? 2 που θα τα βρουμε τωρα αυτο γαμω? 3 στουμε αμφετερους για τις συνταγες.
Toufas Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Brazil nut το ένα, walnut το άλλο. Που να δεις και τα pecans που είναι οπτικά σχεδόν ίδια με τα καρύδια/walnuts αλλά δεν έχουν καμία σχέση σε γεύση. 1
traganeus Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ σαγκουίνι νέας γουινέας?
evabb Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 1 τι διαφορα εχει το καρυδι βραζιλιας απο το ελληνικο? 2 που θα τα βρουμε τωρα αυτο γαμω? 3 στουμε αμφετερους για τις συνταγες. δεν υπαρχει ελληνικο καρυδι, ειναι καρυδι σκετο. υπαρχει τρομερη διαφορα στην γευση οπως και στην οψη. σε αυτη την ταρτα σε ξεγελαει τοσο πολυ που νομιζεις οτι τρως μπισκοτο. brazil nut
evabb Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ενα μεζεδακι στα γρηγορα πριν το φαγητο. καναπεδακια με καπνιστο σολωμο, αγγουρι και μαγιονεζα. 4
KiapeRas Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 σοκολατενιο μπράουνι με βατόμουρα και κατσικίσια γλυκιά μυζήθρα που μου στείλανε από τον νησί
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 (Ξανά)Ψήνουμε μπισκότα. Αυτή τη φορά ΜΕ αλάτι. xD 1
KiapeRas Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) ε τοπινγκ ειναι απο κατω ειναι παχια σοκολατα μαυρη κατραμι να και το λαστ κομματι http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2013/mar/23/10-best-chocolate-recipes Επεξ/σία 5 Απριλίου 2013 από KiapeRas
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 και πάνω μυτζήθρα? god damn it...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα