evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μην αγχώ βρε. Φτιάχτου και πισία με τυρί και με πατάτα κάνα βράδυ με τσάμπιονς ληγκ, έχε και κάνα κασόνι μπύρες στο ψυγείο, και άμα δεν σου κάνει πρόταση με την λήξη του αγώνα να μην με λεν Λευτέρη. τι ειναι η πισία; εκτιμαει τις πιτες παντως δεοντως. εχουμε καμια πρωτοτυπη ιδεα για πιτα; εχω δυο σφολιατες σπιτι.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τι ειναι η πισία; εκτιμαει τις πιτες παντως δεοντως. εχουμε καμια πρωτοτυπη ιδεα για πιτα; εχω δυο σφολιατες σπιτι. Eμ, που πας με ετοιματζιδικα; πισια = πιροσκι.
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τι λες μωρέ Κρις; Θα σε κάνω καμιά αναφορά ναούμ, και άμα τυχόν την πάρει ο Παρσιφαλίδης θα φάς κάναν μήνα μπαν ε. Τα πιροσκί (περεσκία) και τα πισία έχουν την ίδια ζύμη. Τα πισία είναι σκέτη ζύμη τηγανισμένη, σε σχήμα στρογγυλό και φλατ, που τα πασαλείφεις με ζάχαρη ή μέλι. Τα περοσκία είναι πιτάκια γεμιστά με τυρί ή πατάτα. Η συνταγή της γέμισης πατάτας είναι συγκεκριμένη. Υπάρχουν επίσης και τα ωτία, που έχουν στην ζύμη αυγά, γάλα και γιαούρτι, με ιδιαίτερο σχήμα που θυμίζει αυτί (εξ ου και το όνομα), επίσης σκέτα ή πασαλειμμένα με μέλι. Ναι, και τώρα που το βλέπω εμπερδεύθην κι εγώ στο άλλο ποστ. Τεσπά, δεν θα σε κάνω αναφορά.
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 μαλιστα δλδ ειναι πιροσκι με πατατα και τυρι. ωραιο ειναι, ψηνομαι να φτιαξω μια πατατοπιτα γενικως. εχω μια συνταγη για ανοιχτη πατατοπιτα τυπου ταρτα αλλα σκεφτομαι και την οριτζιναλ που ειναι σκεπασμενα ολα με φυλλο. η γεμιση για τα πισια πως γινεται;
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δεν έχουν γέμιση τα πισία λέμε. Είναι η ζύμη που έκανες πιροσκί τηγανισμένη σκέτη.
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δεν έχουν γέμιση τα πισία λέμε. Είναι η ζύμη που έκανες πιροσκί τηγανισμένη σκέτη. α οκ, ευκολη παντως η ζυμη των πιροσκι.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τι λες μωρέ Κρις; Θα σε κάνω καμιά αναφορά ναούμ, και άμα τυχόν την πάρει ο Παρσιφαλίδης θα φάς κάναν μήνα μπαν ε. Τα πιροσκί (περεσκία) και τα πισία έχουν την ίδια ζύμη. Τα πισία είναι σκέτη ζύμη τηγανισμένη, σε σχήμα στρογγυλό και φλατ, που τα πασαλείφεις με ζάχαρη ή μέλι. Τα περοσκία είναι πιτάκια γεμιστά με τυρί ή πατάτα. Η συνταγή της γέμισης πατάτας είναι συγκεκριμένη. Υπάρχουν επίσης και τα ωτία, που έχουν στην ζύμη αυγά, γάλα και γιαούρτι, με ιδιαίτερο σχήμα που θυμίζει αυτί (εξ ου και το όνομα), επίσης σκέτα ή πασαλειμμένα με μέλι. Ναι, και τώρα που το βλέπω εμπερδεύθην κι εγώ στο άλλο ποστ. Τεσπά, δεν θα σε κάνω αναφορά. Εμπερδευθεις και με αναμπερδεψες και μενα. Θα μας κανω αναφορα και τους 2. Αυριο να αναφερθεις αναφερόμενος απο αναμενα.
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ρε δωστε καμια συνταγη για πατατοπιτα κι αφηστε τις κρυαδες.
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τι πατατόπιτα μωρέ. Με τις σφολιάτες; Εδώ μιλάμε για περεσκία κι εσύ μας λές για σφολιάτες; Κάνε κάνα κρουασάν με μερέντα με τις σφολιάτες, και διάλεξε μια συνταγή για πιροσκί σε λέω. 1
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τι πατατόπιτα μωρέ. Με τις σφολιάτες; Εδώ μιλάμε για περεσκία κι εσύ μας λές για σφολιάτες; Κάνε κάνα κρουασάν με μερέντα με τις σφολιάτες, και διάλεξε μια συνταγή για πιροσκί σε λέω. καλα καλα θα τα κανω κρουασαν, αλλα με μερεντα ρε συ; μηπως στερεη μαυρη σοκολατα ειναι καλυτερα;
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 έφτιαξα μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μαρμελάδα φράουλα προχτέ, να σε στείλω ένα βαζάκι; Μιλάμε μέχρι και εμένα με άρεσε, που δεν γουστάρω ντιπ την φράουλα.
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 υγ τελικα μου ζητησε ζαμπονοτυροπιτα έφτιαξα μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μαρμελάδα φράουλα προχτέ, να σε στείλω ένα βαζάκι; Μιλάμε μέχρι και εμένα με άρεσε, που δεν γουστάρω ντιπ την φράουλα. εχω κι εγω το ιδιο θεμα με σενα, δεν γουσταρω ντιπ την φραουλα
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 υγ τελικα μου ζητησε ζαμπονοτυροπιταΘα βαλεις και μια στρωση σαλτσα ντοματας με μπολικα μπαχαρικα και αρωματικα, αν θες να σε αγαπησει περισσοτερο! 1
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Θα βαλεις και μια στρωση σαλτσα ντοματας με μπολικα μπαχαρικα και αρωματικα, αν θες να σε αγαπησει περισσοτερο! βρηκα αυτη την συνταγη http://www.argiro.gr/%CE%A0%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82/recipes/%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7 η οποια φαινεται γαματη αλλα που να βρω τοσα ελληνικα τυρια εδω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα