..MementoMori.. Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εκανες ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση ομως! All in due time my dear 1
arxaggelos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Πάνε σε καμιά τσιγγάνα να σου δώσει ματζούνι του έρωτα και βάλ'το στην επόμενη πίτα. Με την κεκτημένη ταχύτητα που έχει πάρει ο δικός σου πλέον τρώει ό,τι του πασάρεις, οπότε τον έχεις γάτα στο πρώτο κομμάτι. 1
vocals_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 δευτερη αποπειρα ζαμπονοτυροπιτας αυτη την φορα με σαλτσα ντοματας και ελαχιστη πιπερια και μερικες αλλαγες στο ψησιμο. ειδου το αποτελεσμα δυστυχως απο κινητο οι φωτογραφιες. ο δικος μου αφου ντερλικοσε 5 κομματια ρωτησε ρητορικα "τελειωσε εεε;" ακομα προταση γαμου δεν ειχα. Δώσε αναλυτική διαδικασία για μας τα νουμπς, γιατί η μάνα μάς έχει πεθάνει στις χορτόπιτες ναούμε.
leftermann Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό μου: ΦΑΚΙΝ ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΦΑΚΙΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΝ ΦΑΚΙΝ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟΥ ΦΑΚΙΝ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΑΚΙΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ. Και παγωμένη φάκιν μπύρα. Αν και τότε δεν, τότε δεν σου αξίζει τέτοιος χάλιας, παράτα τον.
evabb Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό μου: ΦΑΚΙΝ ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΦΑΚΙΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΝ ΦΑΚΙΝ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟΥ ΦΑΚΙΝ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΑΚΙΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ. Και παγωμένη φάκιν μπύρα. Αν και τότε δεν, τότε δεν σου αξίζει τέτοιος χάλιας, παράτα τον. και ποτε ειναι η βραδια του τελικου;
evabb Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δώσε αναλυτική διαδικασία για μας τα νουμπς, γιατί η μάνα μάς έχει πεθάνει στις χορτόπιτες ναούμε. ε πηρα εκει δυο ζυμες, μια σφολιατα (για πανω) και μια pâte brisée (για κατω). βουτυρωσα καλα ενα αλουμινενιο ταψι και απλωσα την brisée κατω και την εψησα κανα 10λεπτο στους 180, την πατηκωσα και λιγο μολις την εβγαλα γτ ειχε φουσκωσει. απλωσα λιγη ετοιματζιδικη σαλτσα ντοματα με ριγανη, τσιγαρισα πολυ ελαφρα το ζαμπον (περι τα 200-250 γρ) (αληθινο ζαμπον, που ειναι τεραστια η φετα και οβαλ καπως οχι το ψευτικο ροζ τετραγωνο που δινουν για τα τοστ στην ελλαδα) και το εριξα μεσα στην ζυμη. εκοψα φετουλες γκουντα ημιπαλαιομενο και το εστρωσα πανω απο το ζαμπον. εκοψα και 5-6 λωριδιτσες πρασινη πιπερια την τσιγαρισα ελαχιστα επισης και τις εβαλα απο πανω. σκεπασα με την σφολιατα, γυρισα τις ακρες, χαραξα με ενα μαχαιρι την επιφανεια, απλωσα λιγο κροκο αυγου απο πανω ετσι για το χρωμα και πασπαλισα με σουσαμι. την εψησα στο πιο χαμηλο επιπεδο του φουρνου για 40 λεπτα συνολικα, στα 20 λεπτα ειχα καλυψει την επιφανεια με αλουμινοχαρτο γτ ειχε ψηθει ηδη στην επιφανεια. 2
arxaggelos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Τα πιροσκί πάντως από τις φωτό φαίνεται να λένε πολλές ιστορίες. Λέω να τις ακούσω από κοντά σύντομα. 1
IOSTEFO Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 (αληθινο ζαμπον, που ειναι τεραστια η φετα και οβαλ καπως οχι το ψευτικο ροζ τετραγωνο που δινουν για τα τοστ στην ελλαδα) Εννοείς αυτό? http://glenfoods.co.uk/files/2011/01/wiltshire-cured-bullet-shaped-ham.jpg
evabb Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 κατι τετοιο https://www.google.be/search?q=jambon+%C3%A0+l%27os&client=firefox-a&hs=1xn&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=LcJpUaetLcmI7AaKlYHgAw&ved=0CDcQsAQ&biw=1366&bih=632
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Πρωτη αποπειρα να στησω πιατο με γλυκο. Παταγωδης αποτυχια γιατι το σιροπι ηταν πολυ ρευστο. Τουλαχιστον απο γευση ηταν πολυ καλο 2
evabb Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 εφτιαξα γκρουπ στο facebook με τα φαγητα μου. σιγα σιγα θα βαλω και συνταγες http://www.facebook.com/groups/413912175372049/ 4
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Omg, και έχω μια μανία να χαζεύω συνταγές τα βράδια, τότε ακριβώς που μου τρέχουν τα σάλια, αλλά δεν μπορώ να φάω τίποτα. Do not feed the troll.
REDODIN7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τελικα τιποτα δεν παει χαμενο, λιγος κιμας απο προχθες μαζι με τυρι και ενα αυγο μεσα σε αραβικη πιτα, καπακι και δευτερι αραβικη μετα φουρνο και βουαλα
kuzko21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 ευα , προσπαθησε να δινεις και συνταγες ειδικα σε φωτογραφιες τυπου ταρτιφλετ...τζιζους γκερλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα