Abudi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Αναζητούμε κινητό στα 350€ (ή τέλος πάντων μέχρι εκεί) που να αντικαταστήσει ένα Huawei P9 Lite (2016). Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα. Κοιτάμε μια γκάμα επιλογών στα κλασικά μεγάλα καταστήματα με τις "νορμαλ τιμές" (Πλαίσιο, Public κλπ) και εννοείται πως αν δούμε σε σκρουτζομάγαζα ανοίγει μια άλλη γκάμα επιλογών ή βρίσκονται τα ίδια τηλέφωνα πιο οικονομικά. Για την ώρα είχαμε ψηθεί για το Samsung A50, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που δε μας άρεσαν: α) Το πλαστικό πίσω χαράσσεται για πλάκα (εν αντιθέσει με το P9 lite που εδώ και τρία χρόνια είναι σε πολύ ικανοποιητική κατάσταση) β) Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων διαβάζω πως είναι αργός και αναξιόπιστος (εν αντιθέσει με το P9 Lite που δουλεύει τέλεια) γ) Δεν υπάρχει Notification LED κάτι που είναι σχεδόν απαραίτητο Κοιτάξαμε το A50 καθότι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το S9 που έχω 1,5 χρόνο. Η επαναγορά ενός Huawei μας ανησυχεί για θέματα ενημερώσεων, ενώ εγώ είμαι αντι-Xiaomi-κός διότι θεωρώ οτι είναι τίγκα στο bloat, έχω διαβάσει για διαφημίσεις εντός των μενού κλπ, πράγματα που θεωρώ αστεία. Συνοπτικά θέλουμε: >4GB RAM, >32GB εσωτερική, headphone jack, notification LED, 1080p ανάλυση , δυνατότητα αναβαθμίσεων. Υπάρχει λύση;
chios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Από xiaomi κοιτάς το mia3 που είναι καθαρό Android one χωρίς την παραμικρή σαβούρα είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις και πολύ οικονομικό με σίγουρες αναβαθμίσεις.
Abudi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, chios είπε Από xiaomi κοιτάς το mia3 που είναι καθαρό Android one χωρίς την παραμικρή σαβούρα είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις και πολύ οικονομικό με σίγουρες αναβαθμίσεις. Βλέπω να έχει 720p οθόνη και να μην έχει notification LED οπότε απορρίπτεται. Ευχαριστώ πάντως Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από Abudi
MakisCE Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Abudi είπε Βλέπω να έχει 720p οθόνη και να μην έχει notification LED οπότε απορρίπτεται. Ευχαριστώ πάντως (mi A3) έχει notification LED απ όσο ξέρω
vargas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Καλά κάνεις κ το απορρίπτεις . Στο Α50 /Α70 που βλέπεις κάνει πλάκα σε θέματα ταχύτητας και κάμερας . Led notification έχει και. Amoled οθόνη .
saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Abudi είπε Καλησπέρα. Αναζητούμε κινητό στα 350€ (ή τέλος πάντων μέχρι εκεί) που να αντικαταστήσει ένα Huawei P9 Lite (2016). Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα. Κοιτάμε μια γκάμα επιλογών στα κλασικά μεγάλα καταστήματα με τις "νορμαλ τιμές" (Πλαίσιο, Public κλπ) και εννοείται πως αν δούμε σε σκρουτζομάγαζα ανοίγει μια άλλη γκάμα επιλογών ή βρίσκονται τα ίδια τηλέφωνα πιο οικονομικά. Για την ώρα είχαμε ψηθεί για το Samsung A50, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που δε μας άρεσαν: α) Το πλαστικό πίσω χαράσσεται για πλάκα (εν αντιθέσει με το P9 lite που εδώ και τρία χρόνια είναι σε πολύ ικανοποιητική κατάσταση) β) Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων διαβάζω πως είναι αργός και αναξιόπιστος (εν αντιθέσει με το P9 Lite που δουλεύει τέλεια) γ) Δεν υπάρχει Notification LED κάτι που είναι σχεδόν απαραίτητο Κοιτάξαμε το A50 καθότι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το S9 που έχω 1,5 χρόνο. Η επαναγορά ενός Huawei μας ανησυχεί για θέματα ενημερώσεων, ενώ εγώ είμαι αντι-Xiaomi-κός διότι θεωρώ οτι είναι τίγκα στο bloat, έχω διαβάσει για διαφημίσεις εντός των μενού κλπ, πράγματα που θεωρώ αστεία. Συνοπτικά θέλουμε: >4GB RAM, >32GB εσωτερική, headphone jack, notification LED, 1080p ανάλυση , δυνατότητα αναβαθμίσεων. Υπάρχει λύση; Κοιτάξεις κανένα OnePlus στα μεταχειρισμένα? Εκτός και αν θες καινούργιο.
Abudi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, MakisCE είπε (mi A3) έχει notification LED απ όσο ξέρω Λάθος δικό μου τότε. Αλλά τα 720p οθόνη είναι υποβάθμιση σε σχέση με το τωρινό, οπότε απορρίπτεται 15 ώρες πριν, saruman123 είπε Κοιτάξεις κανένα OnePlus στα μεταχειρισμένα? Εκτός και αν θες καινούργιο. Μόνο καινούριο, αλλά σίγουρα είναι καλή η πρόταση σου. Αλλά για διάααφορους λόγους μόνο καινούριο
saruman123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Abudi είπε Λάθος δικό μου τότε. Αλλά τα 720p οθόνη είναι υποβάθμιση σε σχέση με το τωρινό, οπότε απορρίπτεται Μόνο καινούριο, αλλά σίγουρα είναι καλή η πρόταση σου. Αλλά για διάααφορους λόγους μόνο καινούριο Κοίτα αν σκεφτείς ότι μπορείς να βρεις 1+ σε τέλεια κατάσταση και με υπόλοιπο εγγύησης από την Oneplus στα 300€ άντε 320€ γιατί όχι...... Τουλάχιστον θα έχεις ένα κινητό με αυτά που θες. Εσύ ξέρεις ,δικά σου είναι τα λεφτά ,το σκεπτικό επίσης δεκτό. Σε αυτά τα λεφτά για καινούργιο δες το Honor 20 View & Honor 20(το Honor 20 δεν έχει 3.5 jack)από Σκρουτζάδικο. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από saruman123
Abudi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Τί παίζει με την Google και την Huawei έχει αλλάξει κάτι στο στατους για τα μελλοντικά updates; Ξέρουμε;
saruman123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Abudi είπε Τί παίζει με την Google και την Huawei έχει αλλάξει κάτι στο στατους για τα μελλοντικά updates; Ξέρουμε; Μόνο για mate 30 pro τα υπόλοιπα παίρνουν αναβαθμίσεις κανονικά.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 358 έπαιξε το one plus 7 από banggood στις 11.11. Κάπου εκεί (ή και καλύτερα;) θα παίξει και την bf.
Abudi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε 358 έπαιξε το one plus 7 από banggood στις 11.11. Κάπου εκεί (ή και καλύτερα;) θα παίξει και την bf. Εννοείς στην BF του banggood;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Abudi είπε Εννοείς στην BF του banggood; Ναι.
Abudi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Ναι. Ευχαριστώ αλλά ενδιαφερόμαστε να αγοράσουμε από Ελλάδα
Abudi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά έχουμε 2 επιλογές πλέον: 1) Redmi Note 8 Pro (στα 300 ευρώ) 2) Huawei P30 lite (στα 250 ευρώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα