Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Σήμερα παρέλαβα ένα μπουφάν που παρήγγειλα από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων( δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα για να μην την πατήσει άλλος συνάνθρωπος).

Το μπουφάν δεν ήταν ίδιας ποιότητας με την περιγραφή και τις φωτογραφίες στο site, ήταν 2 νούμερα παραπάνω σε μέγεθος,δεν είχε καρτελάκια,δεν είχε απόδειξη αγοράς.Πήρα αμέσως τηλέφωνο για να το επιστρέψω πίσω.το τηλέφωνο που είναι στα στοιχεία επικοινωνίας είναι κινητό και είναι όλη μέρα κλειστό.Τους έστειλα και email, καμία απάντηση.Κοιτάω στην συσκευασία του δέματος τα στοιχεία αποστολέα είναι κενά.Παίρνω την ACS τηλέφωνο και τους εξηγώ την περίπτωση μου λένε δεν έχουν τα στοιχεία του αποστολέα και ότι θα επικοινωνήσει κάποιος υπεύθυνος μαζί μου τις επόμενες ώρες για την επιστροφή των χρημάτων μου.Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου.

Έχει τύχει σε κάποιον άλλο παρόμοιο περιστατικό?Τι άλλες ενέργειες μπορώ να κάνω?Υπάρχει περίπτωση να μου επιστρέψει τα χρήματα πίσω η ACS?

υ.γ. το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει 12000 likes στο facebook οπότε υποθέτω έχουν αγοράσει αρκετοί από αυτό και απορώ πως δεν έχει γίνει γνωστό ότι είναι απατεώνες.

• Sad 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, maxim. είπε

Γεια σας,

Σήμερα παρέλαβα ένα μπουφάν που παρήγγειλα από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων( δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα για να μην την πατήσει άλλος συνάνθρωπος).

Το μπουφάν δεν ήταν ίδιας ποιότητας με την περιγραφή και τις φωτογραφίες στο site, ήταν 2 νούμερα παραπάνω σε μέγεθος,δεν είχε καρτελάκια,δεν είχε απόδειξη αγοράς.Πήρα αμέσως τηλέφωνο για να το επιστρέψω πίσω.το τηλέφωνο που είναι στα στοιχεία επικοινωνίας είναι κινητό και είναι όλη μέρα κλειστό.Τους έστειλα και email, καμία απάντηση.Κοιτάω στην συσκευασία του δέματος τα στοιχεία αποστολέα είναι κενά.Παίρνω την ACS τηλέφωνο και τους εξηγώ την περίπτωση μου λένε δεν έχουν τα στοιχεία του αποστολέα και ότι θα επικοινωνήσει κάποιος υπεύθυνος μαζί μου τις επόμενες ώρες για την επιστροφή των χρημάτων μου.Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου.

Έχει τύχει σε κάποιον άλλο παρόμοιο περιστατικό?Τι άλλες ενέργειες μπορώ να κάνω?Υπάρχει περίπτωση να μου επιστρέψει τα χρήματα πίσω η ACS?

υ.γ. το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει 12000 likes στο facebook οπότε υποθέτω έχουν αγοράσει αρκετοί από αυτό και απορώ πως δεν έχει γίνει γνωστό ότι είναι απατεώνες.

Αδιάβλητο το FB !!!Στην σελίδα τους έκανες παράπονα;

Δημοσ.

Δεν αγοραζουμε ποτε απο καταστημα που δεν εχει το λιγοτερο ενα σταθερο τηλεφωνο.

Παντα οταν μπαινουμε σε ενα eshop το πρωτο πραγμα που παταμε ειναι "επικοινωνια" οπου αναφερει σταθερο και διευθυνση αν υπαρχουν.

Εσυ φυσικα το πηγες σε αλλο επιπεδο αν παρηγγειλες μεσω facebook chat.

Υπαρχουν παρα πολλες τετοιες σελιδες σε facebook και instagram και ολες διαχειριζονται απο μια ομαδα,να μην πω ενα ατομο,αλλα σιγουρα δεν ειναι πολλοι.

Και να αναφερεις το ονομα δεν εχει σημασια,σε λιγους μηνες θα κλεισει η σελιδα ουτως η αλλως και απλα θα ανοιξει αλλη.

• Like 4
Δημοσ.

Πέρα από αυτά που ρωτάνε τα παιδιά, εγώ εντυπωσιάζομαι που η ACS έστειλε δέμα χωρίς να έχει κρατήσει στοιχεία αποστολέα. WTF!

Δημοσ.

Παιδιά όχι δεν έκανα την αγορά μέσω φβ.έχουν κανονικό ιστότοπο.απλά επισκέφθηκα την σελίδα τους στο φβ για να δω αν έχουν κριτικές.μάλλον έχουν απενεργοποιημένες τις κριτικές γιατί δεν τις βρίσκω.

με αντικαταβολή πλήρωσα και η κοπέλα που μου μίλησε στην ΑCS μου είπε από μόνη της για επιστροφή χρημάτων.

Αυτό που με παρεξενεύει και μένα είναι γιατί δέχτηκαν να στείλουν δέμα χωρίς τα στοιχεία του αποστολέα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, maxim. είπε

Παιδιά όχι δεν έκανα την αγορά μέσω φβ.έχουν κανονικό ιστότοπο.απλά επισκέφθηκα την σελίδα τους στο φβ για να δω αν έχουν κριτικές.μάλλον έχουν απενεργοποιημένες τις κριτικές γιατί δεν τις βρίσκω.

με αντικαταβολή πλήρωσα και η κοπέλα που μου μίλησε στην ΑCS μου είπε από μόνη της για επιστροφή χρημάτων.

Αυτό που με παρεξενεύει και μένα είναι γιατί δέχτηκαν να στείλουν δέμα χωρίς τα στοιχεία του αποστολέα

αφου είναι αντικαταβολή έχουν στοιχεία φίλος.Που θα δώσουν λεφτά;Ζητα τα λεφτά σου πίσω

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφοσον ειναι αντικαταβολη εχουν στοιχεια , πολυ πιθανων να πεταξες κανα χαρτι που ειχε πανω το δεμα και να ηταν εκει , και στοιχεια (ονομα διευθυνση να μην εχουν) εχουν αριθμο λογαριασμου με ονομα δικαιουχου , παρολα αυτα λογο προσωπικων δεδομενων δεν μπορουν να στα δωσουν

Επισης λεφτα πισω αποκλειετε να σου δωσει η acs (η γενικα η καθε κουριερ) γιατι αυτη την δουλεια της την εκανε παρελαβε ενα δεμα το παρεδωσε και πηρε τα λεφτα που ζητησαν , εκει τελειωνει και ευθηνη της  , οι Κουριερ πληρωνονται για να μεταφερουν οχι να ξερουν τι εχουν μεσα τα δεματα , για αυτους ειτε 10 κιλα κοκα αν στειλεις ειναι 10 κιλα πετρες ειναι το ιδιο πραγμα , η αν τους πεις εγω αγορασα 10 κιλα κοκα εδω εχει 10 κιλα πετρες (ακομα και μπροστα τους να ανοιξεις το πακετο- αφου παραλαβεις παντα γιατι πριν πληρωσεις/παραλαβεις δεν επιτρεπετε -) αυτοι μπορουν να σφιριζουν αδιαφορα και να εχουν δικιο γιατι απλα μεταφερουν

Επεξ/σία από Inuyasha
  • Like 4
Δημοσ.

δεν πέταξα τίποτα,πάνω στην συσκευασία είναι κολλημένο το χαρτί που αναγράφει τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη.τα στοιχεία του αποστολέα ειναι κενά.Πάντως η κοπέλα στην ACS μου είπε ότι δεν έχει στοιχεία αποστολέα,θα μπορούσε να μου πει ότι τα έχει αλλά δεν μπορεί να μου τα δώσει.

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, maxim. είπε

δεν πέταξα τίποτα,πάνω στην συσκευασία είναι κολλημένο το χαρτί που αναγράφει τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη.τα στοιχεία του αποστολέα ειναι κενά.Πάντως η κοπέλα στην ACS μου είπε ότι δεν έχει στοιχεία αποστολέα,θα μπορούσε να μου πει ότι τα έχει αλλά δεν μπορεί να μου τα δώσει.

εχει σιγουρα λογαριασμο/ΙΒΑΝ μαζι με ονομα δικαιουχου , οι εταιριες κουριερ(εκτος ελτα κουριερ) αντικαταβολη πληρωνουν μονο με μεταφορα σε λογαριασμο

Δημοσ.

Και γιατί δε λες ποια εταιρία είναι? δεν απαγορεύεται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...