Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το 2016 τα Χριστούγεννα είχα πάρει ένα Samsung S7 με επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια από το Γερμανό. 

Τώρα παρουσίασε ένα πρόβλημα και το πήγα να το δούνε αλλά πέρα από την απόδειξη που την είχα μαζί μου, μου ζητάνε και χαρτί για επέκταση της εγγύησης που δεν το βρίσκω και δεν θυμάμαι ούτε καν αν μου είχαν δώσει.

Ήταν προσφορά με την επέκταση δώρο,και ασφάλεια κλοπής, οπότε δεν πλήρωσα κάτι και δεν το γράφει στην απόδειξη. Έδιναν όντως τέτοιο χαρτι και τι μπορώ να κάνω τώρα αν δεν το βρω;

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, johnbond είπε

Καλησπέρα,

Το 2016 τα Χριστούγεννα είχα πάρει ένα Samsung S7 με επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια από το Γερμανό. 

Τώρα παρουσίασε ένα πρόβλημα και το πήγα να το δούνε αλλά πέρα από την απόδειξη που την είχα μαζί μου, μου ζητάνε και χαρτί για επέκταση της εγγύησης που δεν το βρίσκω και δεν θυμάμαι ούτε καν αν μου είχαν δώσει.

Ήταν προσφορά με την επέκταση δώρο,και ασφάλεια κλοπής, οπότε δεν πλήρωσα κάτι και δεν το γράφει στην απόδειξη. Έδιναν όντως τέτοιο χαρτι και τι μπορώ να κάνω τώρα αν δεν το βρω;

συνηθως για να κανεις ασφαλεια ηταν ονομαστικη η αγορα οποτε αν οντως σου τα "πουλησαν/χαρισαν" αυτα θα φενετε στην καρτελα πελατη σου , αν οχι μαλλον την πατησες σου πουλησαν/χαρισαν αερα

συνηθως βεβαια ολες οι εξτρα υπηρεσιες (ακομα και δωρο να ηταν) φενονται στην αποδειξη και της βαζουν με εκτωσεις 99%/100%

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

συνηθως για να κανεις ασφαλεια ηταν ονομαστικη η αγορα οποτε αν οντως σου τα "πουλησαν/χαρισαν" αυτα θα φενετε στην καρτελα πελατη σου , αν οχι μαλλον την πατησες σου πουλησαν/χαρισαν αερα

συνηθως βεβαια ολες οι εξτρα υπηρεσιες (ακομα και δωρο να ηταν) φενονται στην αποδειξη και της βαζουν με εκτωσεις 99%/100%

Το χαρτί της ασφάλειας το έχω. Έχει όλα τα στοιχεία μου και τους όρους.. Αλλά για την εγγύηση δεν βρίσκω κατι.

• Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, johnbond είπε

Το χαρτί της ασφάλειας το έχω. Έχει όλα τα στοιχεία μου και τους όρους.. Αλλά για την εγγύηση δεν βρίσκω κατι.

εισαι σιγουρος οτι ηταν και επεκταση εγγυησης ? μηπως σου ειχαν πει κατι αλλο και μπερδευεσαι ? παρολα αυτα αν οντως επαιξε κατι τετοιο , ας δουνε στην καρτελα σου τι φενετε

Δημοσ.

Πήγαινε στο κατάστημα και πες τους να τσεκάρουν στην συγκεκριμένη ημερομηνία της αγοράς τι παραστατικά έχουν κοπεί στο ονομα σου. Οι εγγυήσεις πάντα φαίνονται και σε παρασταστικό πώλησης. Αν έχεις το χαρτί της ασφάλειας, αυτό πάντα αναφέρει και ένα παραστατικό πώλησης που το ματσάρει.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, johnbond είπε

Καλησπέρα,

Καλημέρα είχα πάρει και εγώ ένα s7 edge με επέκταση ενός έτους  από κοσμοτε όμως, που νομίζω το ίδιο είναι με Γερμανό, και είχα ένα δεύτερο παραστατικό πέραν της απόδειξης  όπου το αντέγραφε το ένα έξτρα έτος πέραν της εργοστασιακής. Οπότε λογικά κάτι παρόμοιο θα έχεις και εσυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...