Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει μια εξοχική κατοικία εξ αδιαιρέτου, ο ένας έχει τα 3/4 και ο άλλος έχει το 1/4 , μπορεί αυτός που έχει τα 3/4 να πάει το καλοκαίρι ποιο πολλούς μήνες από αυτόν που έχει το 1/4.

Μπορεί να καλέσει την αστυνομία, να τον διώξει αφού έχει ποιο πολλή μερίδιο.

Μπορεί να κλειδώσει ένα υπνοδωμάτιο γιατί έχει προσωπικά αντικείμενα.

Τη μπορεί να κάνει αφού αυτός με το 1/4  δεν πληρώνει επισκευές και λογαριασμούς.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ένα δικηγόρος είναι η λύση όταν υπάρχουν λεφτά το ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Πουληστε το παρτε ο καθενας το μεριδιο του γιατι αν μπλεξετε με αστυνομιες μυνησεις και δικαστηρια θα τα φανε οι Δικηγοροι.

Δημοσ.

Η κανετε μια προσφορά να αγορασετε ο ενας το κομματι του άλλου να ησυχασετε. Τετοια θεματα ή πρεπει να υπαρχει συνενόηση η καλυτερα πουλημα και ολοι ησυχοι.

Δημοσ.

Αυτος με το πιο πολυ ας δωσει ενα χ ποσο στον αλλον ωστε να αγορασει το μεριδιο του να ησυχασει μια και καλη αφου δεν πληρωνει που δεν πληρωνει τιποτα ας φυγει τελειως.Τωρα κατα ποσο μπορεις να του πεις θα παω πιο πολλες μερες θα πας λιγοτερες δεν νμζ

αν το σπιτι ειναι απο κληρονομια η μοιρασια εχει γινει οτι να ναι η μισο μισο η ολο σε εναν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε

Υπάρχει μια εξοχική κατοικία εξ αδιαιρέτου, ο ένας έχει τα 3/4 και ο άλλος έχει το 1/4 , μπορεί αυτός που έχει τα 3/4 να πάει το καλοκαίρι ποιο πολλούς μήνες από αυτόν που έχει το 1/4.

Μπορεί να καλέσει την αστυνομία, να τον διώξει αφού έχει ποιο πολλή μερίδιο.

Μπορεί να κλειδώσει ένα υπνοδωμάτιο γιατί έχει προσωπικά αντικείμενα.

Όχι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατηκοία εξ αδιαιρέτου σημαίνει ότι μπορεις να πας όλο το καλοκαίρι και να μείνεις. 

Δεν μπορείς όμως να αποκλείσεις τον άλλο από το να μένει και αυτός όλο το καλοκαίρι και όλο τον χειμώνα στο σπίτι 

Αν είχες εσύ το δικαίωμα για τριπλάσιο χρόνο δεν θα ήταν εξ αδιαιρέτου αλλά διηρεμένο χρονομερίδιο. 

Από κεί και πέρα αν δεν θέλει να πληρώσει τα έξοδα εγώ θα του έκοβα το ρεύμα με το που θα έφευγα , και ας πήγαινε να βάλει αυτός. 

Επεξ/σία από Vasileios-gr
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε

Από κεί και πέρα αν δεν θέλει να πληρώσει τα έξοδα εγώ θα του έκοβα το ρεύμα με το που θα έφευγα , και ας πήγαινε να βάλει αυτός. 

Tι θα εκανες δηλαδή θα επερνες ενα κοφτη και θα έκοβες το καλωδιο

Στα εξ αδιαίρετου για να κόψεις το ρευμα ή να κάνεις οποιαδήποτε συναλλαγή με το κράτος και τις υπηρεσιες χρειάζεται υπογραφή ολων των συνδικαιουχων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πήγαινα στην ΔΕΗ και θα ζητούσα να κόψω το ρεύμα . Κάτι πολύ εύκολο αν το ρευμα είναι στο όνομα μου.

Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση έτσι συμβαίνει,

Επεξ/σία από Vasileios-gr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Andkaral είπε

Να συνεννοηθείτε να το χωρίσετε

Με το καλο ξεμπερδευετε.

Με το κακο,δικηγοροι,δικαστηρια,λευτα....

Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση ,γιατι ενώ υπάρχουν πράγματα για να γίνει ανταλλαγή δεν έχει χρήματα για την συμβολαιογράφο καιμτον μηχανικό όπως μας λέει. Έχουμε μπλέξει.

44 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε

Θα πήγαινα στην ΔΕΗ και θα ζητούσα να κόψω το ρεύμα . Κάτι πολύ εύκολο αν το ρευμα είναι στο όνομα μου.

Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση έτσι συμβαίνει,

Το σκεφτικα και εγώ αλλά το ρεύμα είναι στο όνομα του παππου, που έχει πεθάνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...